• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni mutfak masa takımım konusunda yardımm...(resimli)...

monarosa_22

Kızım, dünyam :)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
7.456
991
248
36
selam hanımlar bugün mutfağım içim masa ve sandalye aldım eve geldi ama rengi konusunda kararsız kaldım. şimdi mutfağımın ve yeni aldığım masanın fotolarını yükliyeceğim.. sizce aldığım takım mutfağımla uyumlu mu ve renk olarak güzel mi? yoksa aynı takımın kahverengisi ve yeşili var onlardan biriyle değiştirmeli miyim? yorumlarınız benim için önemli.....

canım buda güzel ama inan mutfağa yeşil çok yakışıyo iştah açıyo şık duruyo benimde masam yeşil sandalyeleride 2 si yeşil 2 si turuncu bayılarak aldım mutfağa bu renkler daha güzel oluyo bence canım ...:51:

beyazmi bu masa ve sandalye? sanki biraz daha kremsi veya bej bi renk alsan daha iyi giderdi,yada koyu kahve bile olurdu bence,çünkü dolap ve halı gördüğüm kadarıyla bej tonlarında

canım buda güzel ama inan mutfağa yeşil çok yakışıyo iştah açıyo şık duruyo benimde masam yeşil sandalyeleride 2 si yeşil 2 si turuncu bayılarak aldım mutfağa bu renkler daha güzel oluyo bence canım ...:51:

evet yeşil istemiştim ben de ilk başta sonra ne olduysa oldu kreme döndüm..

bendede aynısın lilası var canım perdelerim lilaolunca öyle aldım ..sen kaça aldın
bencede yeşil renk al.beyaz çok çabuk kirlenir mutfakta gibime geliyor

beyazmi bu masa ve sandalye? sanki biraz daha kremsi veya bej bi renk alsan daha iyi giderdi,yada koyu kahve bile olurdu bence,çünkü dolap ve halı gördüğüm kadarıyla bej tonlarında

beyaz değil açık çıkmış krem rengi...

bendede aynısın lilası var canım perdelerim lilaolunca öyle aldım ..sen kaça aldın
bencede yeşil renk al.beyaz çok çabuk kirlenir mutfakta gibime geliyor

325e aldım canm... beyaz değil krem rengi ama çok kararsız kaldım yaaaaaaaaa:(

hımmm uygun almışın bnde 350 ye almıştım 3 ay taksitle
bencede buda çok şık kirlenirse silersin olur biter:))
bunu beğendiysen bunu kullan önemli olan senin beğenmen

evet adamla baya pazarlık yaptım:)) ya beğendim aslında ama çok sönük kaldı gibi geldi sonradan?

ay işte insanoğlu banada öyle geldi eve gelince ama
gelen giden çok beğenince bnde ısındım tekrardan

Canım krem demişssin ama dolaplara göre beyaz kalmıs masan. Bence değiştirme imkanın varsa bu fırsatı kaçırmadan değiştir kahvesi veya yeşiliyle. Daha uyumlu olur bence o renklerle. Ama dediğim gibi "bence" cnm :)

Canım krem demişssin ama dolaplara göre beyaz kalmıs masan. Bence değiştirme imkanın varsa bu fırsatı kaçırmadan değiştir kahvesi veya yeşiliyle. Daha uyumlu olur bence o renklerle. Ama dediğim gibi "bence" cnm :)

teşekkür ederim.. yarın yeşiliyle değiştiricem sanırım:)

bencede sönük kalmış rengi ama gayet şık bir model.. kahhesi varsa kahvede olabilir uyum açısından.. hatta hardal sarısı müthiş uyum sağlaar.. bu da olabilir ama üzerine kahveli birşeyler koyarsan obje olarak:)yeşil uyumlu olurmu düşünmek lazım bence !!! bu arada fiyatı çok uygunmuş :))ben 3 yıl önce 850ye kelebekten almıştım :(((

Son düzenleme:
bencede sönük kalmış rengi ama gayet şık bir model.. kahhesi varsa kahvede olabilir uyum açısından.. hatta hardal sarısı müthiş uyum sağlaar.. bu da olabilir ama üzerine kahveli birşeyler koyarsan obje olarak:)yeşil uyumlu olurmu düşünmek lazım bence !!! bu arada fiyatı çok uygunmuş :))ben 3 yıl önce 850ye kelebekten almıştım :(((

mutfağıma uygun olarak kahve ve yeşili vardı.. ama kahve baya koyu bir kahveydi..yeşil uyumlu olur gibi geldi bana halım ve perdemde yeşil tonlar var.. lambam da yeşil olur gibi geldi ama hala kararsızım.ben öyle bilinen biyerden almadım bakmak için çıkmıştım. biyere gittim aynı masaya 500 dedi. o bile ucuz gelmişti bana sonra bu dükkana girdim 350 dedi pazarlıkla 325e aldım peşin ama:)

canım kesinlikle harika bu değiştirme bence... ben yeni yaptırdığımız evin mutfağına beğendim buna benze bi model renk aynı...yeşil konusunda da şunu söleyim 3 yıl önce bayıla bayıla almıştım masa takımımı fıstık yeşili ve turuncu...herşeyimi de onlara uygun yapmıştım ama inan şu an acaip sıkılmış durumdayım..hatta yeni eve geçince hepsini başkasına veriem..artık balkonda bile görmeye tahammülüm yok!!! am kremin modası asla geçmez ve herzaman beğenilir..aksesuarlarla renklendir bence mutfağını...kahverengide mutfağı küçük gösteriyo ve koyu kalıyor...kullanan arkadaşlarım hiç emmnun deil..ama krem alanların hepsi yıllar bile geçse pişman olmadılar...

canm takımlar gerçekten çok güzel ama mutfağın rengine uymamış pek istersen değiştir. mutfağın açık renk istersen biraz daha koyu renkleri tercih edebilirsin.

Back
X