Yeni mutfağım

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.077
498
47

kızlar mutfağın dağınıklığına bakmayın bebeğim varda tabi maazeret sayılırsa
sabırsız davranıp çektim diğer bölümleride ekliycem evimiz altınolukta burası amerikan mutfak dolabı yeni yaptırdım renleri uydurabildimmi bilmiyorum:44:

Güle güle kullanın, iç acıcı bir mutfak olmuş. Renkler gayet güzel geldi bana. Bir tek, keşke ocağın yakınına camlı dolap yaptırtmasaydınız keşke diyeceğim. Bana evdekileri temizlemekten gına geldi. Mutfaği tümden yenilemeyi düşünmesem, derhal değişirirdim kendi camlı dolaplarımı. Gerçi yazlıkta bazı şeyler de mangal da falan yapılıyor, o kadar da sorun olmayabilir.

mutfak dolaplarının rengini ögrenebilirmiyim çok begendim bende mutfak yaptırıyorum banu diye bir renk seçtim sonra pişman oldum ama mobilyacıdamutfagı yapmaya başlamış degişim yapamadık fotografda o renge çok benziyor iyi günlerde kullan

mutfağın harika olmuş.
ama avize olmamış çok klasik kalmış.
güle güle iyi günlerde kullanın....

ya kızlar bende farkındayım avize olmadı napıcam ben eşimede söyleyemem oturma bölümündede aynı avizeden var 2 sine 700 lira verdik bir süre kullanıcam artık eşimin morali bozulmasın
mutfak krem rengi
başka eleştiriler varsa açığım
çokmu kötü avize gerçekten eve gelenlerde öylemi düşünür

ben avizeyi cok begendim....bence farkli kendini yansitan bir stil ve mutfak olmus...ben olsam kullanirdim..secim sizin genede...mutfakta guzel,ferah..iyi gunlerde kullanin..

çok güzel olmuş güle güle otur acık renkgi her zaman severim bende ferah olmuş ama avize olmamış doğrusunu söylemek gerekirse

hayır canım avize güzel kötü değil sadece mutfakla pek uyumlu değil gibi geldi.
Belki zamanla göz alışır. yada evin farklı bir yerinde değerlendirirsin ileride.

bence mutfaginda klasik olmus,avizende klasik.birbirine uyumlu.begendim ben dogrusu.degistirmene veya sikinti yapmana hic gerek yok.son moda ucucu bir model olmadigi icin mutfagin.uyum saglamis avizeniz.gule gule kullanin

mutfak çok çok güzel olmuş.avize evet tek başına güzel ama mutfağa pek uymamış.bir süre kullanır eşini ikna edebilirsen değiştirirsin harika olur

çok güzel bir mutfak olmuş keşke daha ayrıntılı resimler ekleseydin.bir de mutfak kapaklarının malzemesi nedir?güle güle kullan...

bence avize uymuş zaten klasik bir tarz sayılır mutfak dolapların.avizene uymuş yani.ben beğendim.hiç boşuna masraf edip değiştirme.inan aldığın bundan iyi duramaz.ben özellikle mutfağıma bu tarz bir avize aldım.

çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için..

çok güzel bir mutfak olmuş keşke daha ayrıntılı resimler ekleseydin.bir de mutfak kapaklarının malzemesi nedir?güle güle kullan...
canım eşime sorup yazıcam buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…