Yeni mutfağım

bence avize uymuş zaten klasik bir tarz sayılır mutfak dolapların.avizene uymuş yani.ben beğendim.hiç boşuna masraf edip değiştirme.inan aldığın bundan iyi duramaz.ben özellikle mutfağıma bu tarz bir avize aldım.
saol canım moral oldu biraz eşimin bu avizeye verdiği parayı unutması en az 3 yılı bulur 3 yıl deyiştiremem en az:27:

ferah bir mutfağın var avize de çok abes durmamış bence ama halıyı göremedim

Son düzenleme:
bence çok güzel olmuş mutfağın acık renk ve ferah avizede okadar kötü durmamış sadece bıraz daha spor bişey olabilirdi mutfak oldugu için ve temizlik açısından güle güle kullan cnm

bence mutfaginda klasik olmus,avizende klasik.birbirine uyumlu.begendim ben dogrusu.degistirmene veya sikinti yapmana hic gerek yok.son moda ucucu bir model olmadigi icin mutfagin.uyum saglamis avizeniz.gule gule kullanin

Canım...bende yukardaki arkadaş gibi düşünüyorum..mutfağın modern değil..tam benim tarzım..çok ta beğendim...avizen de uyumlu olmuş ve şık...mutfak açık mutfak şeklindeyse..ve mobilyaların da fazla modern değilse...harika olmuştur...hiç kafanı bulandırma...iyi günlerde kullan..hayırlı olsun.

ciddi söylüyorum, bence gayet hoş...bu tür detayları çok severim...aykırı ama hoş olmuş..dolaplarının rengi de güzel..kulpları çiçekli porselen mi?

Benim tarzım değil ama,mutfağın klasik bir mutfak olmuş; keşke beyaz eşyalarını da ona uyumlu bir ankastre seriden seçseydin.Avize uymamış demişler ama zaten klasik bir mutfak benim gözüme çok batmadı.Güle güle kullanın.

Back
X