- Konu Sahibi almagester06
-
a.s. barıştık. canım valla lekeler için var mı bilmiyorum ki :1shok: ama vardır mutlaka çünkü bi çeşit maskesi var. dün gece yine yaptım aayyy süper oldu ya iyiki var bu. ama cildin hassas sa kullan istersen:1hug:
inşallah canım bide maskeyi çıkarırken şu yumuşak makyaj süngerleri ile sil önce sonra yıka daha da süper oluyor. ilk msjda resmini koydum süngerlerina.s.tesekkur ederim canim benim ben bugun bi dolasayim bakayim burada boyle seyler satan cok var insallah bulabilirim.
bende kullanmıştım bu markanın bu maskelerinden bir ara bize getiriyorlardı. Gerçekten iyi hatta bunun sauna çamur maskesi var açıp sürünce kendiliğinden maske ısınıyor. Bir de yüz yıkama sabununu kullanmıştım.
Ben gittim migrosa bulamadım bundan,niveanınkilerden vardı böle küçük paketlerde,bi de alix avien vardı ben de ondan aldım ya çamur maskesi,ama sauna mı bilmiorum üstünde mud mask yazıo,yarın denicem memnun kalırsam yazarım ben de
şşşşşt noluo bakiim burda kim üzmüş benim canikomu?:mymeka:
almagester06 ankaralim,kiz oralarda nekadar pahali 4,5 ytl yuhhh yani ben bugun aldim seninkinin aynisindan birtanede aromateraphi anti stres olanindan bunlari bir deneyim sonrada o camurlu sauna maskesinden alayim bari .fiatini merak ettiysen yazayim sikidur 65 sent yaaaa.
tamam o zaman sorun tatlıya bağlandıysa ne mutlu:1hug:
tamam o zaman sorun tatlıya bağlandıysa ne mutlu:1hug:
eee burası türkiye buraya max factor 6 dolarken 30 milyona satılıyor kuzummsenağlama sen de sefasını sür yerimize :dance:
kızlar bu maskelerden ankara'da sgm de de var.yani yanılmıyorsam bu maskelerdendi :) ben de yarın bi gidip bakayım bari .almagester06 güneş lekelerine de iyi geliyo mu canım sen de var mıydı bi değişiklik oldu mu ??
ah nerde canimin ici valla kozmetik urunler satan magazalarin onunden bile gecemiyorum yerine gore o unlu markalar varya 60 70 euro dan asaya yok valla.eh iki tanede cocuk olunca bizde ayagimizi yorganimiza gore uatiyoruz.
aaa sauna çamuru ne işi yarıyor ?? merak ettim bak şimdi:1shok:
canım paketi açıp maskeyi sürünce maske ısınıyor ve gözenekler açılıyor tıpkı yüzünü buhara tutmuşsun ya da biraz sıcak havlu bastırmışsın gibi. Sonra kendiliğinden soğuyor tabi kuruyunca yıkıyorsun. Ama ilginç ve güzel bir maskeydi doğrusu. ismi ya hot mud mask tı ya da sauna mask tam hatırlayamadım.
Bir de rengi kırmızı.
hassas ciltler için beyaz kil ve zeytinyağı+su bulamaç haline gelip sürerseniz yüzünüze, 3-4 kullanım sonra cilt gerçekten düzeliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?