Cilt Bakımı Ürünleri yeni maske aldım süperrrr

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

tesekkur ederim canim benim ben bugun bi dolasayim bakayim burada boyle seyler satan cok var insallah bulabilirim.

bende kullanmıştım bu markanın bu maskelerinden bir ara bize getiriyorlardı. Gerçekten iyi hatta bunun sauna çamur maskesi var açıp sürünce kendiliğinden maske ısınıyor. Bir de yüz yıkama sabununu kullanmıştım.

aaa sauna çamuru ne işi yarıyor ?? merak ettim bak şimdi:1shok:

Ben gittim migrosa bulamadım bundan,niveanınkilerden vardı böle küçük paketlerde,bi de alix avien vardı ben de ondan aldım ya çamur maskesi,ama sauna mı bilmiorum üstünde mud mask yazıo,yarın denicem memnun kalırsam yazarım ben de

kuzucum diğer parfümerilerde de vardır. bende de niveanın var maskeleri güzel oluyor nem maskesi özlelikle ama ben bu markaya bayıldım. bulursun migrosa mutlaka geliyor. ama diğer parfümerilerde de var Şeniz

şşşşşt noluo bakiim burda kim üzmüş benim canikomu?:mymeka:

hayatim ben uzdum caniskonu aramizda bi yanlis anlama oldu ama simdi sorun yok sengözlerimebaksanabayyy sitedekilerden korktum valla hepsi üstüme yürüdüler:sm_cool:saka saka arada olur boyle seyler:teytey:

almagester06 ankaralim,kiz oralarda nekadar pahali 4,5 ytl yuhhh yani ben bugun aldim seninkinin aynisindan birtanede aromateraphi anti stres olanindan bunlari bir deneyim sonrada o camurlu sauna maskesinden alayim bari .fiatini merak ettiysen yazayim sikidur 65 sent yaaaa.

eee burası türkiye buraya max factor 6 dolarken 30 milyona satılıyor kuzummsenağlama sen de sefasını sür yerimize :dance:

kızlar bu maskelerden ankara'da sgm de de var.yani yanılmıyorsam bu maskelerdendi :) ben de yarın bi gidip bakayım bari .almagester06 güneş lekelerine de iyi geliyo mu canım sen de var mıydı bi değişiklik oldu mu ??

eee burası türkiye buraya max factor 6 dolarken 30 milyona satılıyor kuzummsenağlama sen de sefasını sür yerimize :dance:

ah nerde canimin ici valla kozmetik urunler satan magazalarin onunden bile gecemiyorum yerine gore o unlu markalar varya 60 70 euro dan asaya yok valla.eh iki tanede cocuk olunca bizde ayagimizi yorganimiza gore uatiyoruz.

canım benim cldimde hassasiyet vardı ama bundan sonra hafifledi. ben de pek leke yoktu dikkat etmedim canım ya:1hug:

ah nerde canimin ici valla kozmetik urunler satan magazalarin onunden bile gecemiyorum yerine gore o unlu markalar varya 60 70 euro dan asaya yok valla.eh iki tanede cocuk olunca bizde ayagimizi yorganimiza gore uatiyoruz.

ooo desene orası daha vahim. ee sende strawberryden yada amazondan al tatlım. hem sen daha kolay alırsın amazondan çook hesaplı alırsın türkiyeye göndermiyolar ama oraya gönderirler :1hug:a.s.

aaa sauna çamuru ne işi yarıyor ?? merak ettim bak şimdi:1shok:

canım paketi açıp maskeyi sürünce maske ısınıyor ve gözenekler açılıyor tıpkı yüzünü buhara tutmuşsun ya da biraz sıcak havlu bastırmışsın gibi. Sonra kendiliğinden soğuyor tabi kuruyunca yıkıyorsun. Ama ilginç ve güzel bir maskeydi doğrusu. ismi ya hot mud mask tı ya da sauna mask tam hatırlayamadım.
Bir de rengi kırmızı.

hımmm dur bakayım yarın aman ondan eksik kalmıyım:dance:tşkler tatlım:1hug:

hassas ciltler için beyaz kil ve zeytinyağı+su bulamaç haline gelip sürerseniz yüzünüze, 3-4 kullanım sonra cilt gerçekten düzeliyor.

canım ben yeşil kil +zeytinyagı+dem li çay aynen bulamaç halinde karıştırıp sürüyorum yüzüme..o da çok iyi yapıyor..kk da bi arkadaş önermişti saolsun..:lepi: ben memnun kaldım

ay canım benim benimde cildim hassastır neye elimi attıysam hüsranla sonuçlanır kazarıklık kaşıntı döküntütatlicadiarzu kil maskesinden bi memnun kaldım bide senin tavsiye ettiğini alıcam canım ay zazarı olmassa hayır duamı alırsın canım millet herşeyi sürüyo ,yiyo .içio hiç bişi olmuyo ben bi hevesle kozmetik , aktar dükkanlarına koşuyorum alıyorum ama sonra üzülüyorum benim cildime niye hiç bişi yaramıyosenağlama artık yavaş yavaş bende yüzüme bakmak istiyorum yaşım 25 en doğru yaş diyo dr. lar yaşlanmaya karşı en kısa zamanda alıp denicem canım inşallah bu iyi gelir cildime ozaman sana burdan sımsıkı sarırılırım sevinçten o nası olcaksa Şeniz..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…