- Konu Sahibi almagester06
-
canım boşver sen yerimseniben işine gelene reklam meklam atlıyoki gamyoncuiremsu sitede hepimiz görüyor hatta bizde yararlanıyoruzkızlar çok özür dilerim ama çok moralim bozuldu. benbidaha ne bişeyi önercem nede bişey yazcam. ayşneur yazıcının sitesinden kullandığı makyaj ve bakım ürünlerini resimli şekilde aktardım bana şey yazmış biri reklam kokuyo. şok oldum sinirden elllerim titiriyo. burdada migrosun mu reklamını yapıyorum ben:dilcikar:senağlama
neden her olaya bir burnunu sokan var anlamiyorum,arkadasla aramizda bir yanlis anlama oldu ve ben ozurumu diledim olayi tatliya bagladik.yeni olmus gibi yorum yazma canim.sayfayi iyice incelersen sayet gozlerin bozuk degilse anlarsin.lutfen biri birilerinin avukatligini yapmaktan vazgecsin.:lepi:canım boşver sen yerimseniben işine gelene reklam meklam atlıyoki gamyoncuiremsu sitede hepimiz görüyor hatta bizde yararlanıyoruzsen takma kafaya canım bu site başı boş değilki bir sürü yöneticisi var reklam olsa önce onlar konunu silerdi:enbuyukkk::teselli:
neden her olaya bir burnunu sokan var anlamiyorum,arkadasla aramizda bir yanlis anlama oldu ve ben ozurumu diledim olayi tatliya bagladik.yeni olmus gibi yorum yazma canim.sayfayi iyice incelersen sayet gozlerin bozuk degilse anlarsin.lutfen biri birilerinin avukatligini yapmaktan vazgecsin.:lepi:
canım banamı dedin burnunu sokmak kelimesini dikkat edersen yazdıklarıma eğer reklam yapıyo diyen sensen böğle uslüpsuz yok burnunu sokuyo kelimesi kullanmadım burda herkesin okuduğu bir topiğe böğle yazman çok ayıp ben zaten saffaları okuyarak yazdım kör değilim sadece biz anlaştık diyebilirsin ve kimsenin avukatlığınıda yapmıyorum sen dikkatli okursan ben direk bir kişiyi değil böğle şeylerin olduğunu kastettim oku anla sonra gell.:1closedeyes:. neyse işte
ay canım benim benimde cildim hassastır neye elimi attıysam hüsranla sonuçlanır kazarıklık kaşıntı döküntütatlicadiarzu kil maskesinden bi memnun kaldımbide senin tavsiye ettiğini alıcam canım ay zazarı olmassa hayır duamı alırsın canım millet herşeyi sürüyo ,yiyo .içio hiç bişi olmuyo ben bi hevesle kozmetik , aktar dükkanlarına koşuyorum alıyorum ama sonra üzülüyorum benim cildime niye hiç bişi yaramıyosenağlama artık yavaş yavaş bende yüzüme bakmak istiyorum yaşım 25 en doğru yaş diyo dr. lar yaşlanmaya karşı en kısa zamanda alıp denicem canım inşallah bu iyi gelir cildime ozaman sana burdan sımsıkı sarırılırım sevinçten o nası olcaksa Şeniz..:roflol:
ya arkadaşlar ben bu maskeyi hiçbiryerde bulamadım migrosa filan baktım yok hep niveanın maskeleri var nerde bulurum ben bunu ya çok merak ettim
selam arkadaslar biraz önce bu maskenin gözenekleri temizlemek için olanı yaptım .ilk önce hafif bi yanma oldu sonrasında bifarehlama keskin bi kokusu var zaten. ama tertemiz oldu yüzüm parladı .ben her hafta maske yapıyordum .her maske sonrası hafif bi yaglanma olurdu ama bunda baya bi berraklık oldu. ben almanya da yasıyorum burda bu maskeyi bulmama şaşırdım ama iyiki bulmuşum:))
canım banamı dedin burnunu sokmak kelimesini dikkat edersen yazdıklarıma eğer reklam yapıyo diyen sensen böğle uslüpsuz yok burnunu sokuyo kelimesi kullanmadım burda herkesin okuduğu bir topiğe böğle yazman çok ayıp ben zaten saffaları okuyarak yazdım kör değilim sadece biz anlaştık diyebilirsin ve kimsenin avukatlığınıda yapmıyorum sen dikkatli okursan ben direk bir kişiyi değil böğle şeylerin olduğunu kastettim oku anla sonra gell.:1closedeyes:. neyse işte
reklam kelimesi benim tamamen yanlis anladigim ve arkadasi kirdigim bir konuydu.sanal ortamda olsa birbirimizi tanimasakta benim cok uzuldugum ve hassas oldugum bir konuydu.sizlerde boyle anlayip dinlemeden yorumlar yazinca elimde degil cok sinirleniyorum.burnunu sokuyor dedigim insanin o anki ruh halini anlamadan birilerini savunmak amacli yazilan genel yorumlara yaptim.a.s.
canım valla bana gerçekten iyi geliyor sık sık yapıyorum hiç zedelemiyor sanki. tavsiye ederimmmmcoksekeriremsu:1hug:
tamam canım fazla uzatmayalım:teselli: neyse olur böğle şeyler canıma.s.
canımcım migrsoların hepsinde olmuyo sanırım.ama ben ankarada eryamanda ve uzak bi migrosta bulduysam bulursun yafffcoksekeriremsu büyük olanlarda var kuzucum Şeniz
aaa neden ki:1shok: canım kozmetik ürünleri satan her parfümeride var a.s valla bulamazsan alıp yollıcamŞenizsağol canım iki tane migros baktım yoktu sinir oldum valla acaba başka biyerde bulunurmu migrostan başka
kıslar bu maskenin markasından başka hangi çeşitlerini önerirsiniz . benim cildim normalden hassasa yakın teşekkürler şimdiden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?