Cilt Bakımı Ürünleri yeni maske aldım süperrrr

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

almagester06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.606
16
358
Ankara
arkadaşlar ben cilt bakımına makyaja falan baya bi düşkünümdür :tomato: almadığım denemediğim kalmaz :dance: yeni bi maske aldım migrostan
temizleme ve nemlendirme maskesi hassas ciltler için stres giderici yazıyor üstünde. montagne jeunesse markası
yabancı sitelerde de okudum baya güzel bi ürün. 4.5 ytl ye aldım . ya benim cildim karma ve hassastır bide beyazımdır. leke olur en ufak kırmızılık peelingi abartırsam kızarır tahriş olur yani dikkat etmem lazım. bu maskeyi akşam yaptım yattım inanırmısınız sabah bi kalktım sanki yüzüm ayrı bi güzeldi bebek gibi yumuşaktı öyle kırmızılık falan yoktu sabah sabah baktım baktım durdum yüzüme deli gibi:roflol: ama gerçekten denediğim ennnnnnnn güzel maskelerden. bayıldım hemen gittim aldım yine :1hug:a.s.

kullandığıım maskenin resmi bu yukardaki menekşe çiçekli maske diyo strees giderici yaızyo.bunu alcaksınız arkadaşlar. sadece hassa cilt yazanı almayın. üstünde temzleme nemledirme maskesi hassas ciltler için strees giderici yazıyor.ben diğerlerinide kullandım gerçekten çok güzel bir makse. isterseniz adını google yazın bakın baya ünlüa.s.:1hug:bide ben aşağıdaki süngerlerle temizliyorum maskeyi yani zor oluyor suyla çıkarmak bende süngerle siler gibi temziliyorum zaten sünger çok gzüel alıyor ve cildi dahha güzel yapıyor.resmide aşağıda.yumuşacık

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bu önerin için canım. Benimde cildim aynen sen gibi beyaz ve hassas. Mesela yüzüme biraz dokunsam oynasam hemen kızarır. O zaman bu maskeyi bide ben alıp deneyeyim.

hemmen yarın alıcam bunu çünkü aynı dertten bendede var yaaa yüzümde bigün bişe çıkmasa çatlarım

rica ederim kızlar ama gerçekten sabah bi kalktım cildim bebek gibi ve bugün ikinic gün yine öle. normalde her peeling bana iyi gelmez tahrş eder yüzümü o yüzden hassas yüzler için temizleme diye aldım süper çıktı. inşallah sizde beğenirsiniz:1hug:a.s.

kızlar benim dekolte bölgemde baya hassas ben bu maskeyi fazla gelince dekoltemede yaptım çokhoş oldu . bi estetisyen de demişti cildine uyguladığın maskeyi uygula diye. çünkü benim sivilce falan çıkar dekoltemde. baya iyi geldi tavsiye ederima.s.:1hug:

rica ederim kızlar umarım faydalı olur. menekşe özlü olanı alın.:1hug:sanırım bide içindeki maskeden sonraki balsam çok etkili cilt yumuşamasında .

cnm resmini koyduğunu alıcaz değilmi? senin kullandığın o değilmi?
çünkü montagne Jeunesse marka bir sürü çeşit maske var

cnm resmini koyduğunu alıcaz değilmi? senin kullandığın o değilmi?
çünkü montagne Jeunesse marka bir sürü çeşit maske var

evet tatlım şey yazıyo üstünde temizleme ve nemlendirme maskesi hassas ciltler için stress giderici

arkasında da strees giderici menekşe çiçekli narin maske ve nemlendirici balsam yazıyo

evet tatlım şey yazıyo üstünde temizleme ve nemlendirme maskesi hassas ciltler için stress giderici

arkasında da strees giderici menekşe çiçekli narin maske ve nemlendirici balsam yazıyo

çok teşekkür ederim canım :1hug: akşam iş çıkışı alıp gece yatmadan önce deniycem.. gelişmelerden haberdar ederim yerimseniben

canım bende war.ayrıca kayısı ve badem yaglı war.oda dehset bısey.resmen yuzu ınsanın parlıyor yapınca.sac ıcın olanı war hepsınden cok memnıunum.menekselı bende 2lı.bırıncı kısım narın maske.2.sı nemlendırıcısı.ayrıca tek kullanımlık deıl.olurmu oyle sey.kocaman poset yazık atılır.ben yuzume uyguluyorum.agzını bukerek sıkıca kıvırıp sıyah tel toka takıp hava almasını engellıyorum.cekmecemde bayagı uzun sure kalıyor.

ben fazla geleni dekolteme de sürüyorum çünkü bakıma ihtiyacı var ama evet biraz fazla saklanabilir. tşkler:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…