• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri yeni maske aldım süperrrr

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar çok özür dilerim ama çok moralim bozuldu. benbidaha ne bişeyi önercem nede bişey yazcam. ayşneur yazıcının sitesinden kullandığı makyaj ve bakım ürünlerini resimli şekilde aktardım bana şey yazmış biri reklam kokuyo. şok oldum sinirden elllerim titiriyo. burdada migrosun mu reklamını yapıyorum ben:dilcikar:senağlama

body shopunda reklamını yapıyorsun onu unutma sırnaşık şey:roflol:
boşver yaa çıkar böyleleri bazen..sen bilgi aktarımına devam et..memnunuzz..

body shopunda reklamını yapıyorsun onu unutma sırnaşık şey:roflol:
boşver yaa çıkar böyleleri bazen..sen bilgi aktarımına devam et..memnunuzz..

ha evet body shopuda unutmayalım daha chanel var kroylan var ..... ay gerçekten çok snirilendim yasenağlama ben nekadar uğraştım o fotoları yüklemek için kalkmış ne diyo

Canım kim sana böyle birşey söylediyse resmen saçmalamış. Yani burda hemen hemen herkes memnun kaldığı ürünleri birbirine tavsiye ediyor, paylaşımda bulunuyor. O zaman hepimiz reklam yapıyoruz :))) Bizi gidi biziiiiii laelaelaelaelae

Canım kim sana böyle birşey söylediyse resmen saçmalamış. Yani burda hemen hemen herkes memnun kaldığı ürünleri birbirine tavsiye ediyor, paylaşımda bulunuyor. O zaman hepimiz reklam yapıyoruz :))) Bizi gidi biziiiiii laelaelaelaelae

evet evet bencede hepimiz reklamcıyız zaten komisyon falan alıyoruz. töbe töbe ay sinirim bozuldu ağlcaktım ya. ben okadar uğraştım dediğine bak. nasıl bi mantık ve önyargıdır:1no2:benneyaptımki

ya kızlar benim cildimde hassas yarın yada çarşamba bende alıcam bu maskeden belki bizim kozmetikçide vardır paylaşım için çok teşekkür burda memnun kaldığımız ürünleri tavsiye ediyoruz takmayın kafanıza yaaaa.s.

ya kızlar benim cildimde hassas yarın yada çarşamba bende alıcam bu maskeden belki bizim kozmetikçide vardır paylaşım için çok teşekkür burda memnun kaldığımız ürünleri tavsiye ediyoruz takmayın kafanıza yaaaa.s.

inşallah yarar canım ama mutlaka dediğimi al ilk msj a ekledim tekrar ne yazdığını falan üstüne yanlış kullanmayalım diye:1hug:a.s.

kızlar çok özür dilerim ama çok moralim bozuldu. benbidaha ne bişeyi önercem nede bişey yazcam. ayşneur yazıcının sitesinden kullandığı makyaj ve bakım ürünlerini resimli şekilde aktardım bana şey yazmış biri reklam kokuyo. şok oldum sinirden elllerim titiriyo. burdada migrosun mu reklamını yapıyorum ben:dilcikar:senağlama

oyy uzulme sen bosver tatlim benim, soyleyenlerin cahilligi diye goruyorum ben onu. kiymetini bilmiyosa o zaten verdigin bilgileri hak etmiodurda o yuzden bosver sen onlari :1hug:a.s.

kızlar bugün gittim bu migrostan bu maskenin hepsini aldımsırnaşık şey ay ne komik oldu sanki bitiyo da. ama napıyım mucize maskem benimmm. hani savaş mavaş çıkarsa bende dolu var :roflol: çingene gibi topladım markette ya:dance:

kızlar bugün gittim bu migrostan bu maskenin hepsini aldımsırnaşık şey ay ne komik oldu sanki bitiyo da. ama napıyım mucize maskem benimmm. hani savaş mavaş çıkarsa bende dolu var :roflol: çingene gibi topladım markette ya:dance:

seker kiz baristikmi,baristiksa hadi soyle bakim lekeler icin varmi bumaskeden guzelim benima.s.

seker kiz baristikmi,baristiksa hadi soyle bakim lekeler icin varmi bumaskeden guzelim benima.s.

a.s. barıştık. canım valla lekeler için var mı bilmiyorum ki :1shok: ama vardır mutlaka çünkü bi çeşit maskesi var. dün gece yine yaptım aayyy süper oldu ya iyiki var bu. ama cildin hassas sa kullan istersen:1hug:

Back