- Konu Sahibi almagester06
-
migrostan başka yerde satılmıyor mu bu maske
benim cildim de beyaz ve hassas
body shopunda reklamını yapıyorsun onu unutma sırnaşık şey:roflol:
boşver yaa çıkar böyleleri bazen..sen bilgi aktarımına devam et..memnunuzz..
Canım kim sana böyle birşey söylediyse resmen saçmalamış. Yani burda hemen hemen herkes memnun kaldığı ürünleri birbirine tavsiye ediyor, paylaşımda bulunuyor. O zaman hepimiz reklam yapıyoruz :))) Bizi gidi biziiiiii laelaelaelaelae
kızlar kusura bakmayın ama önce bileğinizde falan deneyin.herkesin cildi farklı
ya kızlar benim cildimde hassas yarın yada çarşamba bende alıcam bu maskeden belki bizim kozmetikçide vardır paylaşım için çok teşekkür burda memnun kaldığımız ürünleri tavsiye ediyoruz takmayın kafanıza yaaaa.s.
kızlar çok özür dilerim ama çok moralim bozuldu. benbidaha ne bişeyi önercem nede bişey yazcam. ayşneur yazıcının sitesinden kullandığı makyaj ve bakım ürünlerini resimli şekilde aktardım bana şey yazmış biri reklam kokuyo. şok oldum sinirden elllerim titiriyo. burdada migrosun mu reklamını yapıyorum ben:dilcikar:senağlama
oyy uzulme sen bosver tatlim benim, soyleyenlerin cahilligi diye goruyorum ben onu. kiymetini bilmiyosa o zaten verdigin bilgileri hak etmiodurda o yuzden bosver sen onlari :1hug:a.s.
yağlı ve hassas ciltler için olanı varmı
tşkkkküürr canımmmmŞeniz gozzy sen kullnadın mı bu maskeden kuzum
hassas ciltler için beyaz kil ve zeytinyağı+su bulamaç haline gelip sürerseniz yüzünüze, 3-4 kullanım sonra cilt gerçekten düzeliyor.
hassas ciltler için beyaz kil ve zeytinyağı+su bulamaç haline gelip sürerseniz yüzünüze, 3-4 kullanım sonra cilt gerçekten düzeliyor.
kızlar bugün gittim bu migrostan bu maskenin hepsini aldımsırnaşık şey ay ne komik oldu sanki bitiyo da. ama napıyım mucize maskem benimmm. hani savaş mavaş çıkarsa bende dolu var :roflol: çingene gibi topladım markette ya:dance:
seker kiz baristikmi,baristiksa hadi soyle bakim lekeler icin varmi bumaskeden guzelim benima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?