Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamayeni Loreal Preference Recital saç boyası ??
Kızlar raflardaki yeni Lorealin Prefence Recital serisi hakkında ne düşünüyorsunuz ? gerçekten kutudaki renk tutuyor mu? başka bir serisini kullanmıştım baya bi koyu olmuştu
daha dün boyadım 7.43 rengine boyamaz olaydım saçımı yumuşattı ona diyecek sözüm yok ama kutudakiyle hiçmi alakalı olmaz ya çok koyu tuttu ayrıca bakır dore diye aldım resmen kızıl oldu çok sinir oldum bidaha asla kullanmayı düşünmüyorum
Arkadaşlar, loreal preference 6.5 koyu kumral akaju arıyorum bulamiyorum. Seri yenilendi ama uzerinde eksi kutusuda gosterilio yeni kutularin normalde. fakat benim aradığım hic bi kutu üstünde yok. Yeni seriden 6.35 havane die bi renk aldim. Uclar cok guzel ama dipler bildiğimiz kizil. Ne yaptiysam gitmio. Koyu kahve bile kullandım üstüne ama yoook. Olamaz bole bisi ya. Koyu kumral akaju 6.5 tr' de yok, yurtdışında var. Tr' de nerde bulabilirim. Veya hic gözünüze çarptı mı bi yerlerde? Yerin dibine soktular sanki ((
Kızlar raflardaki yeni Lorealin Prefence Recital serisi hakkında ne düşünüyorsunuz ? gerçekten kutudaki renk tutuyor mu? başka bir serisini kullanmıştım baya bi koyu olmuştu
7 veya daha koyu renklerde %6(20 volume) lık oksidan kullanılmalıdır. 8 ve daha açık renklerde de %9(30volume)luk kullanılırsa kutudaki rengi elde edebilirsiniz.
fakat sizin elde etmek istediginiz renk saçınızdan daha daha koyuysa önce açma işlemi uygulanmalıdır.
Yardımcı olmamı istediğiniz bir konu varsa sorabilirsiniz :)