arkadaşlar merhaba. saçımı kuaförde açtırıp birkaç kez yine kuaförde boyattıktan sonra kendim boyamaya karar vermiştim. çikolata kahveye boyanmıştı ve rengi gayet sıcak ve açıktı. fakat evde boyadığım palette sıcak çikolata bildiğiniz koyu kahve gibi oldu. 2 gün önce loreal intense serisinin tarçın bakır rengine boyadım. eğer altta koyu bir boyanız yoksa kesinlikle tavsiye ederim. saç diplerim yaklaşık 4 cm kadar doğal olduğu için diplerin rengi farklı oldu ama zamanla rengi oturtacağıma inanıyorum. ben rengi çok sevdim. orjinal saç rengim siyaha yakın olmasına rağmen sonuç verdi. haa bu arada unutmadan söyleyeyim evde boya yapılacaksa istenilen rengin en az 5 ton açığını alıp uygulamak gerekiyormuş. tarçın bakır doğal koyu kahve saçta soğan kabuğu tonunu veriyor. bilginize :)
kızlar intense 8.34 zengin sıcak sarı kullanan var mı? Bir arkadaş memnun olmadığını yazmış ama başka deneyen var mı? renk çok güzel duruyor
evet son 2 aydır annem boyuyor, saçları sapsarı olduğu halde boyadı biraz turuncumsu oldu...ben beğenmedim..geçen fön çektirmiş, fön varken gözüme güzel göründü ama fön varken çoğu saç parlak ve bakımlı görünür..fönsüz doğal saçında o rengi hiç ama hiç beğenmedim..annem sarışın normalde ama beyazları olduğu için boyuyor, sarışın olmasına rağmen hoş durmadı...ben kızıl kahveciyim kendimde hiç sarı denemediğimden yine de tercih meselesidir tabii..
Mistero cevabın için teşekkürler önceliklePeki mesela böyle turuncusu çok mu yoğun yoksa hafif sıcaklık veren bir turunculuk mu yani baktığında sarı mı dersin turuncu mu çünkü ben böyle sıcak yansımalı sarıları severim aslındaEki Görüntüle 1346259 mesela bu güzel bak
Eki Görüntüle 1346267 bu da
ama anladığım kadarıyla daha koyu bir sonuç çıkıyor, sarıya dönük olduğu müddetçe benim için sorun yok ama
Eki Görüntüle 1346274 bunun gibi, gerçi bunda başka işlemler de var sanırım ama ton olarak bu yani.. böyle mi yoksa baya baya turuncu mu diyorsun?
hahahaha ayy :))
yok 1. ve 2. resimdekilere hafif bir turunculuk eklersek net olabilir..öyle tupturuncu olmadı tabiiki :))
şimdi akmış saç rengi 3. boyadığında resmini çeker koyarım gizlice :)))))
3. resim çok koyu öyle olmadı hiç annemin
önceden koleston 9.0 ile boyuyordu üzerine intense 8.34 boyadı :))
aa tamam o zaman güzelmiş deneyeyim bunu
kutudaki renge yakın bir renk çıkmış ortaya. koyu kumral rengi de iyi açmış benceloreal excellence intense çıktığından beri saçıma 4.ye sürdüm ve ayretten iki saç açıcı boya kullandım yine kutunun üzerindeki renk olmadı saçlarım koyu kumraldı bakır rengi oldu
Ben çok istemiştim zengin sıcak sarı rengikutudaki renge yakın bir renk çıkmış ortaya. koyu kumral rengi de iyi açmış bence
ben de açık kumral saçlarım için bu zengin sarı rengi ile dore kumralı karıştırmıştım böyle oldu. memnunum şuan 1 aya yakın oldu doreliği gitti kumralı kaldı
ama flaşlı hali çok güzel bir renk bence. bakırlığından memnun kalmadınız sanırım sizBen çok istemiştim zengin sıcak rengi ama bugün yapay saçtaki rengini gördüm umudumu kestim saçımın rengine benziyordu artık ya röfle ya da platin sarı gidip yaptırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?