• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni Loreal Excellence Intense Hakkında

arkadaşlar merhaba. saçımı kuaförde açtırıp birkaç kez yine kuaförde boyattıktan sonra kendim boyamaya karar vermiştim. çikolata kahveye boyanmıştı ve rengi gayet sıcak ve açıktı. fakat evde boyadığım palette sıcak çikolata bildiğiniz koyu kahve gibi oldu. 2 gün önce loreal intense serisinin tarçın bakır rengine boyadım. eğer altta koyu bir boyanız yoksa kesinlikle tavsiye ederim. saç diplerim yaklaşık 4 cm kadar doğal olduğu için diplerin rengi farklı oldu ama zamanla rengi oturtacağıma inanıyorum. ben rengi çok sevdim. orjinal saç rengim siyaha yakın olmasına rağmen sonuç verdi. haa bu arada unutmadan söyleyeyim evde boya yapılacaksa istenilen rengin en az 5 ton açığını alıp uygulamak gerekiyormuş. tarçın bakır doğal koyu kahve saçta soğan kabuğu tonunu veriyor. bilginize :)

arkadaşlar merhaba. saçımı kuaförde açtırıp birkaç kez yine kuaförde boyattıktan sonra kendim boyamaya karar vermiştim. çikolata kahveye boyanmıştı ve rengi gayet sıcak ve açıktı. fakat evde boyadığım palette sıcak çikolata bildiğiniz koyu kahve gibi oldu. 2 gün önce loreal intense serisinin tarçın bakır rengine boyadım. eğer altta koyu bir boyanız yoksa kesinlikle tavsiye ederim. saç diplerim yaklaşık 4 cm kadar doğal olduğu için diplerin rengi farklı oldu ama zamanla rengi oturtacağıma inanıyorum. ben rengi çok sevdim. orjinal saç rengim siyaha yakın olmasına rağmen sonuç verdi. haa bu arada unutmadan söyleyeyim evde boya yapılacaksa istenilen rengin en az 5 ton açığını alıp uygulamak gerekiyormuş. tarçın bakır doğal koyu kahve saçta soğan kabuğu tonunu veriyor. bilginize :)

Bu palette'in boyaları biraz fazla koyu cıkıyor sanki? gerci ilk numarasına bakıp almak lazım diyor herkes ama...
bende eskiden çikolata kahvesini sormuştum 3 ile başlıyordu..3 baya bi koyu olur diye hic yanasmamıstım...ilgilenen bayan da siyaha yakın olur deyince hic bulasmadım.
benim saçlarımda yıllardır boya var, artık boya iyice aksın diye bekliyorum...
siyah kına bile sürmüşlüğüm vardır...aslında en güzeli kına, saçlarım inanılmaz sağlıklıydı ve ışıl ışıldı..siyaha cesaret etsem kınadan vazgeçmezdim =//

Lorealin tüm renkleri ve Markaları mutlaka en az 1.5 ton koyu çıkar bilginiz olsun. Denemedigim rengi yoktur.

ben normal excellence kullandım berbattı hiç tavsiye etmiyorum ilk rengi zaten alakasız ve kötü oluyor akınca daha iğrenç bir hal alıyor

kızlar intense 8.34 zengin sıcak sarı kullanan var mı? Bir arkadaş memnun olmadığını yazmış ama başka deneyen var mı? renk çok güzel duruyoro_O

kızlar intense 8.34 zengin sıcak sarı kullanan var mı? Bir arkadaş memnun olmadığını yazmış ama başka deneyen var mı? renk çok güzel duruyoro_O

evet son 2 aydır annem boyuyor, saçları sapsarı olduğu halde boyadı biraz turuncumsu oldu...ben beğenmedim..geçen fön çektirmiş, fön varken gözüme güzel göründü ama fön varken çoğu saç parlak ve bakımlı görünür..fönsüz doğal saçında o rengi hiç ama hiç beğenmedim..annem sarışın normalde ama beyazları olduğu için boyuyor, sarışın olmasına rağmen hoş durmadı...ben kızıl kahveciyim kendimde hiç sarı denemediğimden yine de tercih meselesidir tabii..

evet son 2 aydır annem boyuyor, saçları sapsarı olduğu halde boyadı biraz turuncumsu oldu...ben beğenmedim..geçen fön çektirmiş, fön varken gözüme güzel göründü ama fön varken çoğu saç parlak ve bakımlı görünür..fönsüz doğal saçında o rengi hiç ama hiç beğenmedim..annem sarışın normalde ama beyazları olduğu için boyuyor, sarışın olmasına rağmen hoş durmadı...ben kızıl kahveciyim kendimde hiç sarı denemediğimden yine de tercih meselesidir tabii..

Mistero cevabın için teşekkürler öncelikle :KK45: Peki mesela böyle turuncusu çok mu yoğun yoksa hafif sıcaklık veren bir turunculuk mu yani baktığında sarı mı dersin turuncu mu çünkü ben böyle sıcak yansımalı sarıları severim aslında sarı-saç-renkleri-10.webpmesela bu güzel bak

DSCN1935(350x302).webpbu da

ama anladığım kadarıyla daha koyu bir sonuç çıkıyor, sarıya dönük olduğu müddetçe benim için sorun yok ama

nicole-kidman-hfpa-luncheon-18.webp bunun gibi, gerçi bunda başka işlemler de var sanırım ama ton olarak bu yani.. böyle mi yoksa baya baya turuncu mu diyorsun? :KK54:

Mistero cevabın için teşekkürler öncelikle :KK45: Peki mesela böyle turuncusu çok mu yoğun yoksa hafif sıcaklık veren bir turunculuk mu yani baktığında sarı mı dersin turuncu mu çünkü ben böyle sıcak yansımalı sarıları severim aslındaEki Görüntüle 1346259 mesela bu güzel bak

Eki Görüntüle 1346267 bu da

ama anladığım kadarıyla daha koyu bir sonuç çıkıyor, sarıya dönük olduğu müddetçe benim için sorun yok ama

Eki Görüntüle 1346274 bunun gibi, gerçi bunda başka işlemler de var sanırım ama ton olarak bu yani.. böyle mi yoksa baya baya turuncu mu diyorsun? :KK54:

hahahaha ayy :))
yok 1. ve 2. resimdekilere hafif bir turunculuk eklersek net olabilir..öyle tupturuncu olmadı tabiiki :))
şimdi akmış saç rengi 3. boyadığında resmini çeker koyarım gizlice :)))))
3. resim çok koyu öyle olmadı hiç annemin
önceden koleston 9.0 ile boyuyordu üzerine intense 8.34 boyadı :))

hahahaha ayy :))
yok 1. ve 2. resimdekilere hafif bir turunculuk eklersek net olabilir..öyle tupturuncu olmadı tabiiki :))
şimdi akmış saç rengi 3. boyadığında resmini çeker koyarım gizlice :)))))
3. resim çok koyu öyle olmadı hiç annemin
önceden koleston 9.0 ile boyuyordu üzerine intense 8.34 boyadı :))

aa tamam o zaman güzelmiş deneyeyim bunu :KK73::KK73::KK73:

Kiddy denedin mi boyayi cok merak ediorm bnmde sacim sari.bu sicak sariyi aldim da yorumlardan korktum ama bnde gonderdigin ilk iki resimdeki gbi bir renk istiyorum sonucu paylasirsan cok sewinirim

Yok ben garnier olia da karar kıldım hani şu amonyaksız olanı... bu excellence intense biraz yıpratıyormuş sanırım.. benim saçlarım da açıcıdan dolayı bay kötü durumda... ama saçların zaten sarıymış bu intense serisi zaten daha yoğun veriyormuş rengini... yani senin saçında tutar bence...

ben denedim kızlar:KK48: saçım turuncuydu resmen tabi biraz akmıştı ama hala turuncuydu. turuncu olabılmek ıcın once acıcı uygulanmıstı :110: sıkıldığım ıcın sarıya gecıs yapmak ıstedım ama kuafor gıtmedım tabı acıcı olmadan yapmaları ımkansızdı fakat sacımın hali yoktu bi kez daha acıcı için bende kendım yavaştan gecmeye calısıyorum. loreal excellence intense sıcak sarı aldım cunku bakırın üstüne yapabilceğim en yakın sarı buydu :KK15: ama içine bir de igora 0.22 turuncu azaltıcı ekledım :cool: sonuc olarak ben mutluyum saçlarım çilek sarısı oldu bi daha ki sefere turuncu azaltıcıyı biraz daha fazlalaştırmak istiyorum böylece biraz daha sarı olur :KK73:

loreal excellence intense çıktığından beri saçıma 4.ye sürdüm ve ayretten iki saç açıcı boya kullandım yine kutunun üzerindeki renk olmadı saçlarım koyu kumraldı bakır rengi oldu

Eklentiler

• 10937317_1593431474224493_215174168_n.webp
    10937317_1593431474224493_215174168_n.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 1.763
  • 10933101_1593428380891469_2138947287_n.webp
    10933101_1593428380891469_2138947287_n.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 2.556
  • 10947658_1593428384224802_507457364_n.webp
    10947658_1593428384224802_507457364_n.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 3.107
loreal excellence intense çıktığından beri saçıma 4.ye sürdüm ve ayretten iki saç açıcı boya kullandım yine kutunun üzerindeki renk olmadı saçlarım koyu kumraldı bakır rengi oldu
kutudaki renge yakın bir renk çıkmış ortaya. koyu kumral rengi de iyi açmış bence:KK39:
ben de açık kumral saçlarım için bu zengin sarı rengi ile dore kumralı karıştırmıştım böyle oldu. memnunum şuan 1 aya yakın oldu doreliği gitti kumralı kaldı :KK54:
04p9ZD.jpg

kutudaki renge yakın bir renk çıkmış ortaya. koyu kumral rengi de iyi açmış bence:KK39:
ben de açık kumral saçlarım için bu zengin sarı rengi ile dore kumralı karıştırmıştım böyle oldu. memnunum şuan 1 aya yakın oldu doreliği gitti kumralı kaldı :KK54:
04p9ZD.jpg
Ben çok istemiştim zengin sıcak sarı rengi

Ben çok istemiştim zengin sıcak rengi ama bugün yapay saçtaki rengini gördüm umudumu kestim saçımın rengine benziyordu artık ya röfle ya da platin sarı gidip yaptırıcam.

Ben çok istemiştim zengin sıcak rengi ama bugün yapay saçtaki rengini gördüm umudumu kestim saçımın rengine benziyordu artık ya röfle ya da platin sarı gidip yaptırıcam.
ama flaşlı hali çok güzel bir renk bence. bakırlığından memnun kalmadınız sanırım siz

Back
X