- 15 Haziran 2017
- 383
- 1.481
-
- Konu Sahibi girlwithlove
Adanaaaa,bana sıcak sökmez ondanankarada mi otruyondun sen ? unuttum kiz :)
haahah anladim :) bugun burasi yaniyor du coksukur ki ramazanin son gunuydu :)Adanaaaa,bana sıcak sökmez ondan
git gez kiz izin veriyolarsa bi acili cips bidd kapali ayran al ay ben cok seviyom :))Ramazandan mı bilmem ama Adana sıcaktı tabii de her yıla göre daha serindii :)) Ay herkesler uyudu otele gelir gelmez kaldım tekzms rainbow
simdi caay koydummabur cubur yuceeeezgit gez kiz izin veriyolarsa bi acili cips bidd kapali ayran al ay ben cok seviyom :))
İşte aradığım annelik,ben de böyle olucam aminsimdi caay koydummabur cubur yuceeeez
cocuguma boyle yaptrmiyom yemek yemesse yuzunu bile goremez abur cuburlarinİşte aradığım annelik,ben de böyle olucam amin
memlekete gittik otobuste zor oluyor tabi arabada da zor enzoru anneannesinin benim kurallarimin hice saymasi
ben ewlenmeden once cocuklara gicik kapardim bi kardesimi sewerdimBen bayılırım bebeklerreeee,büyüsem de evlenip çocuğum olsa diye gün sayacağım utanmasam@Zms kaya
Kardeşim yok benim bi ablam var ya,herhalde davulun sesi uzaktan hoş gelir misaliben ewlenmeden once cocuklara gicik kapardim bi kardesimi sewerdimcocuk buyutmek zor ya :/
belkide bilememKardeşim yok benim bi ablam var ya,herhalde davulun sesi uzaktan hoş gelir misali
bu yastan sonra halaa istoyon muAy ben hep bi kız kardeşim olsun istemişimdir ama ya annemin tüpleri mi ne bağlıymış ayrıca istemiyorlar. Ne var böyle alsam süslesem onu,tütü giydirsemzms rainbow
kiz dur sen ewlncen ya :)))