- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.974
-
- Konu Sahibi girlwithlove
masaAllah coook gecmis olsun benmkide oksurup duruyor18 aylik canim. Hastaydi iki gundur bademcikleri sismisti
Uğraşıyorum ama pozitif olabildiğim söylenemez yine dePozitif dusunmen lazim salma kendini. Kac senedir irdasin ki
Allah bağışlasın bizde istiyoruz ama henüz olmadi18 aylik canim. Hastaydi iki gundur bademcikleri sismisti
Ben gelldddiiiiiiimmmhobuldum naparsiniz :)
sonunda •_● nerelerdeydinBen gelldddiiiiiiimmm
ve aleykum selam ben kahveyi hic sewmiyim :/selam bizde son iftar yaptık..şimcik aşkımla kahve keyfivantilatörümde geldi...serin serinnn missss....
tatil için nereye gittinizzBen gelldddiiiiiiimmm
Sagol canim.olur insallah. Allah zamanini bilir sizinicin hayirli zamaniAllah bağışlasın bizde istiyoruz ama henüz olmadi
Seninki kac aylikmasaAllah coook gecmis olsun benmkide oksurup duruyor
2bucuk yasnda :)Seninki kac aylik
İftardan sonra hemmmen havuza girdik,sonra da çarşısını gezdiik. Akşam epey serindi ama gün içerisinde çıkmadık Ruslar yemek gömüyodu hepinsan bi bizide goturur hainki oranin sicagini nasil cekiyinuz •_●
ankarada mi otruyondun sen ? unuttum kiz :)İftardan sonra hemmmen havuza girdik,sonra da çarşısını gezdiik. Akşam epey serindi ama gün içerisinde çıkmadık Ruslar yemek gömüyodu hep
Oy kuzucuklar denize girsinlerrrrrayy benim beebişlerimde Antalya da babaannede tatildeler.. ama çok sıcakmışşş galiba