Yeni KK üyeleri,gelin tanışalım :))

Kizlar selam cicuklari banyo yaptirdim yatirdim. Herifde yatti. Bende keyf yapmaya calisiyom cok sicak. Don atlet oturuyom resmen. Benim ev serindir ama bu aksam sicak oldu valla.
Ben de şort atlet oturuyorum.. ne yapayım sıcak bir de Otel sanki gicikligina gibi klimayi koymus yatagin karsisina,tutulursam diye acamadim.. balkonu actim ben de estigi kadar artık

Tabi inşallah bitiririm üniversiteyi önce ama bilmiyorum.. yani şunu bizde herkes doktor ablam falan tıp okuyor.. 23 yaşında daha 5 sene uzmanlık yapacak. Ya bana hayati harcamak gibi geliyor. Ne bileyim ingilizce ogretmeni falan olmak isterdim ben.. ama atanamıyorlar malum. zms rainbow terelelli34

Ben de şort atlet oturuyorum.. ne yapayım sıcak bir de Otel sanki gicikligina gibi klimayi koymus yatagin karsisina,tutulursam diye acamadim.. balkonu actim ben de estigi kadar artık
Ac biraz serinlesin sonra kapatirsin. Ben hamileyken buz gibi suyun altina giriyodum. Hic birsey giymeden oyle oturuyodum sonra yine gidip giriyodum

hakkinda hayirlisi kuzum :)) okadR doktor icinde bi sen okumassn tuhaf olur basina kakip dururlar

Millet 30 35 yasinda evleniyo gulum bosver. Eline meslegini alinca benim gibi kocandan para beklemezsin. Kendi istedigini gidip alirsin. Hee vermiyormu veriyor ama insan bazen her istedigini alamiyor

hakkinda hayirlisi kuzum :)) okadR doktor icinde bi sen okumassn tuhaf olur basina kakip dururlar
İşte beni de geren bu.. cidden stres oluyorum yani okurum da doktor olmak istemiyorum çünkü cidden teyzem de doktor dayimda cocuklariyla ilgilenmiyorlar.. oysa sevgi satin alinmaz ki. Ben oyle olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…