- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.974
- Konu Sahibi girlwithlove
nasip isleri bunlar :)) sen ewlncem kiz okumicanDaha nereye evleneyim üni vaar,iş bulması var.. var da var neyyyyseeeee üzülmicem buna şimdi zms rainbow
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasip isleri bunlar :)) sen ewlncem kiz okumicanDaha nereye evleneyim üni vaar,iş bulması var.. var da var neyyyyseeeee üzülmicem buna şimdi zms rainbow
Tesekkur ederim canim.once okudumHoşgeldiiinnnn terelelli34
a.s h.geldiiiin :)Kizlar selam cicuklari banyo yaptirdim yatirdim. Herifde yatti. Bende keyf yapmaya calisiyom cok sicak. Don atlet oturuyom resmen. Benim ev serindir ama bu aksam sicak oldu valla.
Ay valla bana kalsa,hayallerim cidden ne güzel oturur evimde tatlı falan yaparım duba gibi olurumnasip isleri bunlar :)) sen ewlncem kiz okumican
bence hayalinde dubalik olmasin hic iyi bisey degil ((Ay valla bana kalsa,hayallerim cidden ne güzel oturur evimde tatlı falan yaparım duba gibi olurum
Kiz dur ne evlenmesi meslegini eline al hele. Evlenen halt etmis oturup koca elinemi bakcan. Oku calis kendi parani kazan yavrumAy valla bana kalsa,hayallerim cidden ne güzel oturur evimde tatlı falan yaparım duba gibi olurum
Ben de şort atlet oturuyorum.. ne yapayım sıcak bir de Otel sanki gicikligina gibi klimayi koymus yatagin karsisina,tutulursam diye acamadim.. balkonu actim ben de estigi kadar artıkKizlar selam cicuklari banyo yaptirdim yatirdim. Herifde yatti. Bende keyf yapmaya calisiyom cok sicak. Don atlet oturuyom resmen. Benim ev serindir ama bu aksam sicak oldu valla.
Ac biraz serinlesin sonra kapatirsin. Ben hamileyken buz gibi suyun altina giriyodum. Hic birsey giymeden oyle oturuyodum sonra yine gidip giriyodumBen de şort atlet oturuyorum.. ne yapayım sıcak bir de Otel sanki gicikligina gibi klimayi koymus yatagin karsisina,tutulursam diye acamadim.. balkonu actim ben de estigi kadar artık
hakkinda hayirlisi kuzum :)) okadR doktor icinde bi sen okumassn tuhaf olur basina kakip dururlarTabi inşallah bitiririm üniversiteyi önce ama bilmiyorum.. yani şunu bizde herkes doktor ablam falan tıp okuyor.. 23 yaşında daha 5 sene uzmanlık yapacak. Ya bana hayati harcamak gibi geliyor. Ne bileyim ingilizce ogretmeni falan olmak isterdim ben.. ama atanamıyorlar malum. zms rainbow terelelli34
Millet 30 35 yasinda evleniyo gulum bosver. Eline meslegini alinca benim gibi kocandan para beklemezsin. Kendi istedigini gidip alirsin. Hee vermiyormu veriyor ama insan bazen her istedigini alamiyorTabi inşallah bitiririm üniversiteyi önce ama bilmiyorum.. yani şunu bizde herkes doktor ablam falan tıp okuyor.. 23 yaşında daha 5 sene uzmanlık yapacak. Ya bana hayati harcamak gibi geliyor. Ne bileyim ingilizce ogretmeni falan olmak isterdim ben.. ama atanamıyorlar malum. zms rainbow terelelli34
İşte beni de geren bu.. cidden stres oluyorum yani okurum da doktor olmak istemiyorum çünkü cidden teyzem de doktor dayimda cocuklariyla ilgilenmiyorlar.. oysa sevgi satin alinmaz ki. Ben oyle olmak istemiyorumhakkinda hayirlisi kuzum :)) okadR doktor icinde bi sen okumassn tuhaf olur basina kakip dururlar
seni iyi kalpli sefkatli minnos :) ♡♡♡İşte beni de geren bu.. cidden stres oluyorum yani okurum da doktor olmak istemiyorum çünkü cidden teyzem de doktor dayimda cocuklariyla ilgilenmiyorlar.. oysa sevgi satin alinmaz ki. Ben oyle olmak istemiyorum
Hahahâaakiz ne guldum hee
Iyi geceler canim. Bizim kucuk uyandi bende onla ugrasiyorumKızlar ben uyuyorum yarın sabah erken kalkıp şezlong kapıcam malum iyi geceleerrr,tatliş kalplerinizi öptüm zms rainbow terelelli34