Yeni KK üyeleri,gelin tanışalım :))

aynn bizim zamnmzdaa cok guzel di 1 ay oncesinden kiyafet alinir di gozbebegim gibi bakrdim bayrm gelce te giycem diye :)
Bizim sülalede bayram diye bisey kalmadı.İnanın gidecek kapı kalmadı hepsi tatildee..Esim vardiyali çalışıyor biz isst.da geciricez.O çalışacak ben evde..Töbe tobe bu bayram bana çok tatsız

Bizim sülalede bayram diye bisey kalmadı.İnanın gidecek kapı kalmadı hepsi tatildee..Esim vardiyali çalışıyor biz isst.da geciricez.O çalışacak ben evde..Töbe tobe bu bayram bana çok tatsız
wallahaya herkes tatlde bide yokluk var diyip duruyolar bi biz tatle gtmiyoz nevardi bizde herkes gibi 1 hafta deniz kum sahil yapsak :KK70: insaAllah biz mangal yapalim diyoz . burda yuzulcek yerde var ama suda mantar var diyolar

Buraya alisamadim işi fln da bıraktım burda çevrem yok yapacak hiç birşey yok o_O güzel memleket aslında ama sadece 1hafta gezmeye gelmek için iyi yaşamak için degil
cevre olmaması çok kötü gercekten.Bende 1 ay oldu yeni eve taşındım.Kimse yok tanıdığım..O kadar canım sıkılıyor ki bilirim...

allah allah kizlar noluyir size yaslar 22 23 rruhlar 60 a merdiven dayamış...Silkelenin kendinize gelin...Bende yas 35 öleyim bari yolu yarıladım sonuçta

allah allah kizlar noluyir size yaslar 22 23 rruhlar 60 a merdiven dayamış...Silkelenin kendinize gelin...Bende yas 35 öleyim bari yolu yarıladım sonuçta
Ben bayağı problemli bir dönemimdeyim uzun zamandır, ondan belki de.. Hayatımdaki her şeyi silip yeni baştan yaratmaya çabalıyorum. Mecburum. Ama ruh halim berbat sürekli

X