- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.974
- Konu Sahibi girlwithlove
sallama kiz dursun oyle :) nekadarlik bebisinUsak ayagimda uyudu ben hala salliyom:))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sallama kiz dursun oyle :) nekadarlik bebisinUsak ayagimda uyudu ben hala salliyom:))))
Bizim sülalede bayram diye bisey kalmadı.İnanın gidecek kapı kalmadı hepsi tatildee..Esim vardiyali çalışıyor biz isst.da geciricez.O çalışacak ben evde..Töbe tobe bu bayram bana çok tatsızaynn bizim zamnmzdaa cok guzel di 1 ay oncesinden kiyafet alinir di gozbebegim gibi bakrdim bayrm gelce te giycem diye :)
wallahaya herkes tatlde bide yokluk var diyip duruyolar bi biz tatle gtmiyoz nevardi bizde herkes gibi 1 hafta deniz kum sahil yapsak insaAllah biz mangal yapalim diyoz . burda yuzulcek yerde var ama suda mantar var diyolarBizim sülalede bayram diye bisey kalmadı.İnanın gidecek kapı kalmadı hepsi tatildee..Esim vardiyali çalışıyor biz isst.da geciricez.O çalışacak ben evde..Töbe tobe bu bayram bana çok tatsız
kiz ayni ben bu yasta cokup gittik :/Slm.26yasindayim ruhum 60
1yildir evliyim sinoptan katiliyorum
hosgeldin canim...Hayırdır insallah neden bu kadar cabuk çöktü ruh yaşınSlm.26yasindayim ruhum 60
Yaz geldi belki güneş enerji verirkiz ayni ben bu yasta cokup gittik :/
ben yazi sevmem guneste basima agri giriyorYaz geldi belki güneş enerji verir
Buraya alisamadim işi fln da bıraktım burda çevrem yok yapacak hiç birşey yok güzel memleket aslında ama sadece 1hafta gezmeye gelmek için iyi yaşamak için degilhosgeldin canim...Hayırdır insallah neden bu kadar cabuk çöktü ruh yaşın
Bende de migren var ama yaza aşığımben yazi sevmem guneste basima agri giriyor
cevre olmaması çok kötü gercekten.Bende 1 ay oldu yeni eve taşındım.Kimse yok tanıdığım..O kadar canım sıkılıyor ki bilirim...Buraya alisamadim işi fln da bıraktım burda çevrem yok yapacak hiç birşey yok güzel memleket aslında ama sadece 1hafta gezmeye gelmek için iyi yaşamak için degil
iyi bklm tadini cikar :)))Bende de migren var ama yaza aşığım
Yerleşim ist ama annecim Ankara lı..Hemşehri sayılıriz canım.Annemin sulale ordaBurda herkes İstanbul da sanirim , 1kisi gördüm Ankaralı hemşerim
Valla ben de kendimi emekli gibi hissediyorum, ruh yaşım 65Slm.26yasindayim ruhum 60
Ben bayağı problemli bir dönemimdeyim uzun zamandır, ondan belki de.. Hayatımdaki her şeyi silip yeni baştan yaratmaya çabalıyorum. Mecburum. Ama ruh halim berbat sürekliallah allah kizlar noluyir size yaslar 22 23 rruhlar 60 a merdiven dayamış...Silkelenin kendinize gelin...Bende yas 35 öleyim bari yolu yarıladım sonuçta
18 aylik canim. Hastaydi iki gundur bademcikleri sismistisallama kiz dursun oyle :) nekadarlik bebisin
Eltimde sinoplu canim. Alisirsin yaa karamsar olmaBuraya alisamadim işi fln da bıraktım burda çevrem yok yapacak hiç birşey yok güzel memleket aslında ama sadece 1hafta gezmeye gelmek için iyi yaşamak için degil
Pozitif dusunmen lazim salma kendini. Kac senedir irdasin kiBen bayağı problemli bir dönemimdeyim uzun zamandır, ondan belki de.. Hayatımdaki her şeyi silip yeni baştan yaratmaya çabalıyorum. Mecburum. Ama ruh halim berbat sürekli