Dün sarı uygulamaya baktim bana yakın bir daire gördüm 5300 ,ben 4 yıldır buradayım o eve sıfırdan giren 5300 e giriyorsa ben daha az olmalıydım1300 TL den birden 5000 TL ye cıkarmak da cok fazla bana göre.
Benzer evler ne kadar ?
5000 diye diretmemiş ev sahibiniz 3500 cok da fazla değil. Muhitten memnunmuşsunuz bu cok önemli .Dün sarı uygulamaya baktim bana yakın bir daire gördüm 5300 ,ben 4 yıldır buradayım o eve sıfırdan giren 5300 e giriyorsa ben daha az olmalıydım
Ankara3500 gayet uygun geldi bana. Tabii il ve ilçesine de bağlı. İstanbul ise çok uygun.
Eski kiracı olarak beklenti biraz düşük oluyor ama 3500 fena değil artık napim gönderdim gitti3500 normal artık. Muhit iyi diyorsunuz.
Asgari ücretin yarısından bile düşük.
Muhiti kötü bodrum katlarına bile ondan fazlasını istiyorlar.
Yüzde 25 e kimse bakmıyor ki zaten,bakmamalari da normal ayrı meseleBana 5000 de makul geldi açıkçası (artış oranı olarak fazla ama kira olarak normal) kiralar fecahat durumda. Ki yazın %25 kalkıyor, daha da fena olacak
1300 e devam edilmezdi tabi öyle bir beklentim olamszdi da 3000 vardı aklımda neyse ortayı bulmuş olduk3500 gayet iyi bir kira, 1300 tl kira ödemek zaten sürdürülebilir bir durum değildi.
Yüzde 25 e kimse bakmıyor,bak ben lafını bile etmedim mesela,adil degil bir kere yüzde 25.5000 diye diretmemiş ev sahibiniz 3500 cok da fazla değil. Muhitten memnunmuşsunuz bu cok önemli .
Bu yaz yüzde 25 de kalkıyor ondan sonra ne olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?