Çıkacağınız zaman depozito zaten hakkınız onu her türlü alırsınız.Emlakçıya verdiğiniz 1 kira bedeli emlakçının komisyonu.Diğeride zaten kira.Ayrıca tüm eşyaların sağlam olması konusunda imza atmışsınız keşke sözleşmede o kısmı silseydiniz sonrasında size demezler mi sağlam diye imza attınız bozuk bırakmışsınız biz yapmadık siz yaptınız derse ? O yüzden ev sahibi ile whatsapp mesajlarıyla konuşun ki elinizde kanıt olsun ileride kendinizi kanıtlayabilin.Şimdi de çıksanız 1 sene sonra da çıksanız her halükarda depozitoyu alacaksınız zaten.Alın depozitonuzu başka bir ev tutun.
Ev sahibiyle de whatsapp mesajlarıyla konuşun bu evde herşey bozuk veya temiz düzgün değil gibi vn. ne olur ne olmaz bir aksiliğe karşı elinizde kanıt bulunsun. Ben de böyle bir durum yaşamıştım o evde ancak 3 ay kalabilmiştim psikolojim bozulmuştu sonra depozitomu alıp çıktım.Evet bizde yazdığınız gibi dusunduk cunku 14 gun zaten geçti cayamıcaz ve emlakcı komisyonu vermez ev sahibide 1 aylık kira bedeli olarak gorucek bu 1 ayı. Anca depozito alınabilir diye dusunduk. Bizim allahtan whatsappta evle dalga gecme amaçlı fotolar var evin pis halinden kalma. Hani temiz dedikleri yere bak diyip buzdolabının arkasını falan atmıştı arkadaşım whatsapptan
Ev sahibiyle de whatsapp mesajlarıyla konuşun bu evde herşey bozuk veya temiz düzgün değil gibi vn. ne olur ne olmaz bir aksiliğe karşı elinizde kanıt bulunsun. Ben de böyle bir durum yaşamıştım o evde ancak 3 ay kalabilmiştim psikolojim bozulmuştu sonra depozitomu alıp çıktım.
Depozitoyu her türlü verirler merak etmeyin yılbaşı gelmeden evlere zam gelmeden çıkın bence.Benim bulunduğum ev dağın başındaydı sitenin önünde alkol içen tonla insan vardı kendi başıma dışarı çıkamazdım bile.Sevmediğiniz bir evde depresyona girersiniz zatenEvet makinanında bozuk olduguna dair emlakcı ile konusma var o ev sahibine iletsin diye elimizde. Demeniz o ki depozito alın cıkın 3 ay bile beklemeyin