yeni katılıp zayıflamak isteyenler buraya

elifada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
50
0
36
Çanakkale
Arkadaşlar merhaba ben esra 33 yaşındayım 10 ve 2 yaşında 2 kızım var 75 kiloyum ve uzun süredir veremiyorum kilolarımı çünki ben tam bi miskinim üşengecim kilo vermek isteyip hiç bişey yapmayanlardanım insanların birbirini etkileyerek kaba tabirle gaza getirerek neler yaptığını biliyorum hadi beraber kilo verelim ama kalori hesaplıyayım karbonhidratla kilo vereyim değil günlük evde yediklerimizi daha aza indirerek yeni gelen arkadaşlarımı bekliyorum beraber keşfedelim buraları iyi akşamlar:69:

Anladığım kadarıyla herkes cok aktif aranızda mikin yok
yarın başlıyorum bol su az ekmek ve cok azda mekik yeni başladığım için
bakalım neler değişecek

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194158-zayiflamak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

lütfen linkten devam edelim..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html

konu açmadan önce bölüm açıklamalarını okuyalım, okursak göreceğiz ki diyet grupları bölümünde mevcut konuların dışında yeni konu açmıyoruz..

bende zayıflamayla ilgili bi konu actım farklı bi konu değilki ama illa püskütttttt grubunda olamm gerekiyosa düşünürüm

Bu durumun püsküüt ile ilgisi yok:60:

Sadece bölüm düzenini korumak amacındayız çünkü her yeni gün farklı bir grup açılıyor
asker bekleyenlerin zayıflama grubu
bebek sahibi olmak isteyenler
dans edenler
mekik çekenler
vs.
vs
vs diye bu liste aklınızın alamıyacağı kadar uzayabiliyor...

Arkadaşlar merhaba ben esra 33 yaşındayım 10 ve 2 yaşında 2 kızım var 75 kiloyum ve uzun süredir veremiyorum kilolarımı çünki ben tam bi miskinim üşengecim kilo vermek isteyip hiç bişey yapmayanlardanım insanların birbirini etkileyerek kaba tabirle gaza getirerek neler yaptığını biliyorum hadi beraber kilo verelim ama kalori hesaplıyayım karbonhidratla kilo vereyim değil günlük evde yediklerimizi daha aza indirerek yeni gelen arkadaşlarımı bekliyorum beraber keşfedelim buraları iyi akşamlar:69:

sen yine iyisin 75 kilo ben 85 :1: bende miskinimmmmmmmmmmmmm ama atacaz üstümüzdennn sabırla haledecez hadi senden güzel haberler bekliyorum. bu akşamdan başlayalım mesela 18:00 den sonra sudan başa bişey yemeyelim içmeyelim mesala ne drsin :):69:

Back
X