Yeni kanunu duydunuz mu: "Gelinleri Koruma Kanunu"

ay ne kadar cidiiye alınmış kaynana adayları bari burda rahat bırakın da eğlenelim yahu

biz burda yazıyoruz diye gerçekte kötü davranıyoruz demedikki kocamı seviyorsam kayınvalidemi de sevicem tabi her ne kadar beni ezdiysede saygıda kusur etmiyoruz tabiki

o onun hesabını Allaha verecek ya zaten Allah ta bu dünyada gösteriyor yeni gelinine laf geçiremiyor valla kayınvalidem bi şey demeye korkuyor ama ben bana yaptıklarına rağmen kayınvalidemi koruyorum eltime karşıyasakkelime

burda böyle yazıyoruz diye kötü gelinler olduk valla:mymeka:

kızlar eğlenceye devamŞeniz

Kaynanala eltiler arasında ayrımcılık yapmasınnnn:lepi::sm_cool:

kızlar burası dert topiği,,eğlence topiği değil.ama yazışmalar geyik hep

aslında bizde dertlerimizi ironik şekilde anlatmışız güleriz ağlanacak halimize

anlatmaya devam eğlenmeye devam kaynana gelin arasında ayırmcılık yapmayacak

canim öncelikle Başın sağ olsun çok üzüldüm.. Ben de gelin adayıyım.. Sevgilimin annesi Bahsettiğim giBi aşka sevgiye değer veren Bir kadındır, Bugün Bize gelecek hatta annem ve aBlamla tanışmak için. Allah eksikliğini göstermesin hiç Bir zaman.. Ama gerçekten insanlıktan nasiBini almamış Bi çok kayınvalide var hayatta.. Arkadaşların çoğu da ondan dert yakınıyor.. 2 oğlum var korkuyorum demişsin, sen Burdaki gelinlere Bakıp da korkma, sen hiç Birinin kayınvalidesi giBi olmayacaksındır çünkü eminim..Eğer yavrularını da güzel yetiştirirsen senin karşına saygısız Büyüğünü küçüğünü Bilmeyen Bi kız da Bulup getirmezler =) o yüzden Boşuna hiççç korkma, Sen iyi Bi annesin, evladını seven her anne iyi Bi kayınvalide de olur zaten, senin gelinlerin çok şanslı Bence.. o yüzden Burda dert yanan arkadaşlarımıza kızma, onların çoğu cidden yüreklerinde insan sevgisi olmayan kayınvalidelere denk düşmüşler Belli ki..

birde bu var dimi gelinleri arasında en has olanı vardır kıymetlisi

lütfen olayları başka yan çekmeyin bizide kötü gelin gibi görmeyin sadece eğlenmek için konuştuk kim bilir onla r biizm hakımızda neler neler diyorlardır ne olursa olsun saygımızda sonsuz olacak

birde bu var dimi gelinleri arasında en has olanı vardır kıymetlisi

evet ama cazgırlar daha kıymetli oluyo

ne demişler k..ç.nı. yırtanda bir yan gelip yatanda
valla benim ilk günlerimi mahvden kadın kaçarak evlenmiş olan eltime bişey yapamıyo
oda ben bişey bilmem deyip sıyırıyo işin içinden

tabi canım kendisi gibi elalemin arkasından konuşan şunun evi kötüymüş bunlar arsa almış gibi gündemdeki haberleri alıp ona yetiştiren ayaklı gazete olsaydım çok kıymetli bir gelin olurdum kendi lafçı lafçılarla iyi geçinir. hiç işim olmaz başkasının ne yaptığıyla kim ne almış ne satmış haberim bile olmaz.

demekki sizdede bir sorun varki kaynananız böyle davranıyor.sizide kaynananıza karşı saygıya davet ediyorum..

sen bana takmissin kancayi ama keyfimi bozamicaksin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen once kendi sorunlari coz bana satasacagina...

valla benimde oğluşum vardı vefat etmeseydi bende kaynana adayıydım ve vefat etmeseydi yine bu topikte bu yazdıklarımı yazardım maksat eğlence olsun içimizdekileri birbirimize karşı şakayla dökmek olsun.

gelinim olurmu bir gün bilmiyorum ama olursa benim oğlumla iyi geçinsin yeter. yeterki benim kocam başımda olsun hep yanımda olsun bizim hayalimiz var emekli olunca yazlık bölgelerinden ev alıp herkezden uzakta kafa dinlemek
gelinde rahat etsin uzakta bende ohhhhh

Çok üzüldüm nihan,o melek şefaatçin olsun ,Allah hayırlısıyla evlat duygusunu tekrar yaşatsın sana inşaallah

Bizim de en büyük hayalimiz çoluk çocuk yuvasını kurduktan sonra alıp başımızı bir sahil kasabasında başbaşa kafamızı dinlemek.Herkes evinde mutlu olsun,ne yaparsa yapsınlar..Umarım kısmet olur..boshayallersmile

:))))) Ben geçenlerde karnımdaki oğlumun evleneceği gelin kızın çeyizlerini hazırladım..
Ya ama bir sorun var.. Ben kıskandım biraz.. Acaba kötü kaynana mı olacağım ben?? Yoksa duygusallığım hamilelikten mi??

Doğmamış oğluna çeyiz mi hazırladın?Bir yaşıma daha girdim..:bbo:

eminim çok iyi bir kayınvalide olacaksın canım başın saolsun.

demekki sizdede bir sorun varki kaynananız böyle davranıyor.sizide kaynananıza karşı saygıya davet ediyorum..

bacım sen ne dıon???
ordan ınsanların terbyesını nasılda anlıyabılıyorsnunuzbilmiyorumkismile
tebrık edrım bu ınsan ustu gucunuz içinaklinialirimsmile
ayrıca davet ıcınde tesekku ederizboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…