benim kaynanamın nasıl olduğunu sen nerden biliyorsun ki. bizimde sorunlarımız oldu.ama büyüğümdür dedim alttan aldım.benim düğünümü de eşim yaptı,biz yaptık dediler,olsun öyle mutlu oldular.benim altınlarımda gitti hiç kullanmadan,bende kayıvalidemle yaşadım,elbette bir evde bizimde sorunlarımız oldu, ama benim annemde kayınvalide.anneme yapılmasını istemediğimi kayınvalideme yapmadım.hoş anneme çok iyi davranıldığını söyleyemem ama beni allah biliyor.bizde zor günler geçirdik ama sonradan beni iyi anladı.40 gün önce kaybettik allah rahmet eylesin.arkasından gerçekten çok üzüldüm.eşim için üzüldüm.eşim hiç biim aramızda kalmadı.hatta ailesiyle eşim arasında köprü oldum.2 oğlum var korkuyorum ama allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
birde bu var dimi gelinleri arasında en has olanı vardır kıymetlisi
gelinine "su" "bu" diye hitap etmeyecek!!!:teytey:
demekki sizdede bir sorun varki kaynananız böyle davranıyor.sizide kaynananıza karşı saygıya davet ediyorum..
evet ama cazgırlar daha kıymetli oluyo
ne demişler k..ç.nı. yırtanda bir yan gelip yatanda
valla benim ilk günlerimi mahvden kadın kaçarak evlenmiş olan eltime bişey yapamıyo
oda ben bişey bilmem deyip sıyırıyo işin içinden
demekki sizdede bir sorun varki kaynananız böyle davranıyor.sizide kaynananıza karşı saygıya davet ediyorum..
valla benimde oğluşum vardı vefat etmeseydi bende kaynana adayıydım ve vefat etmeseydi yine bu topikte bu yazdıklarımı yazardım maksat eğlence olsun içimizdekileri birbirimize karşı şakayla dökmek olsun.
gelinim olurmu bir gün bilmiyorum ama olursa benim oğlumla iyi geçinsin yeter. yeterki benim kocam başımda olsun hep yanımda olsun bizim hayalimiz var emekli olunca yazlık bölgelerinden ev alıp herkezden uzakta kafa dinlemek
gelinde rahat etsin uzakta bende ohhhhh
:))))) Ben geçenlerde karnımdaki oğlumun evleneceği gelin kızın çeyizlerini hazırladım..
Ya ama bir sorun var.. Ben kıskandım biraz.. Acaba kötü kaynana mı olacağım ben?? Yoksa duygusallığım hamilelikten mi??
valla benimde oğluşum vardı vefat etmeseydi bende kaynana adayıydım ve vefat etmeseydi yine bu topikte bu yazdıklarımı yazardım maksat eğlence olsun içimizdekileri birbirimize karşı şakayla dökmek olsun.
gelinim olurmu bir gün bilmiyorum ama olursa benim oğlumla iyi geçinsin yeter. yeterki benim kocam başımda olsun hep yanımda olsun bizim hayalimiz var emekli olunca yazlık bölgelerinden ev alıp herkezden uzakta kafa dinlemek
gelinde rahat etsin uzakta bende ohhhhh
sen bana takmissin kancayi ama keyfimi bozamicaksin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen once kendi sorunlari coz bana satasacagina...
ben sorunlarımı çözdüm şükür.sıra sizinkinde..sempatiksalakcinni