Yeni kanunu duydunuz mu: "Gelinleri Koruma Kanunu"

jakobi

Binlerce kez şükür
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
2.100
63
bundan sonra kanuna göre her geline en az 5 üçlü adana burması takılacak, alınan gelinliğin fiyatı en az 1000 tl olacak, mutlaka en az 0.40 karat tektaş pırlantası, bir büyük birde küçük seti olacak kaynanalar alışverişe burnunu sokamayacak, ayakkabısı hotic,..., çantası vakko olacak. evi ve arabası olmayana kız mız verilmeyecek askerliğini yapmayana da kız verilmeyecek damatlar kızlar ne isterse alacak ne isterse yapacak. gelinler kaynanadan en az 1000 km uzakta oturacak kaynana zırt pırt kızın evine gidemeyecek gelinler istediği zaman annişinin yanına gidip gelebilecek. kanuna eklemek istedikleriniz varsa hemen değerlendirilecek...:lepi:

oğullarımın cinsiyetini değiştireyim bari:1no2:

Kayınpeder ve kayınvalıde yazlıkta keyıf yapacak dıye,
cocuklarını yenge ve abıye emanet edıp yazlıgın tadını cıkaramayacak!
Cıkarmak ıstıyorsa cocuklarını da yanına alacak.
Gelınıne ve ogluna guvenmeyecek!

böyle bir yasa çıksa kimse evlenmezdi herhaldesırnaşık şey

ev , araba akannehir

bi çok erkek bekar kalacak desenizesempatiksalakcinni

gelinin eksiğini arayacaklarına önce kendi eksiklerini düşünsünler iyi işte

Oncelık benım olmasa da olur,
yeter kı onlar tatıl yapacak dıye cocuklarını bıze bırakmasınlar

kuşum ya bastır tatil seninde hakkın kötükedihüso

Olmaz, bız daha gencız.
Hele bır 60 yasına varalım,
cocuklarımız boy boy olsun,
bızımde bır gelınımız olsun,
cocukları ona bırakıp, o zaman tatıle cıkarız.
Sımdı onlar tadını cıkarsın, nasıl olsa bız gencız,
daha coooook omrumuz var.
Ne vakıt olecegım bellı ya!

yalnız hanımlar birde şu var,dünyada erkek sayısı bayana göre azmış.yakında sizler oğullarımızı istemeye geleceksiniz,daha ağır şartlarla belkikaydirigubbakcemile3

o zaman kanuna ekleme: gelinler dururken kaynanalar tatile falan çıkamayacak:içelim:

ama olmazkiiii kadınlar bu kanuna sevinmeli... kız istemeye gitmedim ama kaynanadan kazık yiyen çoğunluktanım ah neler çektiiiiiiiim

ama olmazkiiii kadınlar bu kanuna sevinmeli... kız istemeye gitmedim ama kaynanadan kazık yiyen çoğunluktanım ah neler çektiiiiiiiim
he ben de sizden birileri ciddi ciddi bunları istedi sandım kaydirigubbakcemile3
ama bu ne ya gelin değil bulunmaz hint kumaşı mı veriyoruz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…