Yeni kanunu duydunuz mu: "Gelinleri Koruma Kanunu"

yavaş yavaş bu ne sinir, ne seviye.. sizi sinir etmek için oğlunu arıyorsa eşiniz yansıtmasın size değil mi? olabilir; siz nasıl şikayet ediyorsunuz o da sizden şikayet edebilir.. aman yarabbi etrafınıza bu şekil davranıyorsanız allah yardımcısı olsun k.validenizin... pes..

hem ortaya laf atmadım, niclerinizi ezberlemek zorunda değilim.. nitekim laf yerini bulmuş kanımca...

Hanımlar konunun Bir Derdim Var topiğiyle ne alakası var Allahaşkına,
sitenin geyik bölümü var zaten,lütfen bu tarz konularınızı o bölümde açın ve geyiğe
o bölümde devam edin,dolayısıyla konuyu geyiğe taşıyorum ben.
yalnızzz,hiç kimse sınırlarını zorlamasın ve kurallara uysun...

bazi gelinler kaynanalarin avukati olmusta haberimiz yokmus

her ne kadar laf ortaya söylendiyse de cevap vereyim.. Hayatta inandığım birşey var (hep de başıma gelir) ne ekiyorsan onu biçiyorsun... Benim k.validem kendi k.validesinden çok çekmiş, ondan hiç konuşmaz (ama ara ara sokar, o ayrı).. Ben de hiç uğraşmam kendisiyle... Açıkçası bunuu yapmamın tek sebebi "ne benimle uğraşacak, ne benim uğraşacağım" bir gelin istememem...

anlatmak istediğim buydu, eksi repinizde ve burada yazdığınız gibi avukat değilim... ve her zaman konunun eş'te bittiğini düşünürüm.. eş arayı bulursa sorun kalmaz...

ben kayinvalidemle ugrasmiyorum
o kendi kendine ugrasiyo
:roflol:

site sizin boynumuz kıldan ince nereye taşımak isterseniz tabi:enbuyukkk:

ogluna telefon edince benide sorsun xxxx nasil iyi mi desin
ben onu nasil her aradiginda soryosam oda beni sorsun!

ay çok hoş bir konu olmuş.
benim kaynanam nikaha gelmedi, oğlunu aradı tebrik etmek için.
beni telefona istemedi bile.
sanki oğlu madalya kazandı onu tebrik ediyor.

amin canım sağol Allah isteyen herkeze hayırlı evlatlar versin umarım hayellerimiz bir gün gerçek olur

eminim çok iyi bir kayınvalide olacaksın canım başın saolsun.

sağol canım inşallah o günleri görmek nasip olur seninde bebişin olur inş sende çok tatlı kayınvalide olursunŞeniz

rüyalar tersine çıkarmış tatlım demekki kıskanmıcan iyi kaynana olcan:1hug:

ay çok hoş bir konu olmuş.
benim kaynanam nikaha gelmedi, oğlunu aradı tebrik etmek için.
beni telefona istemedi bile.
sanki oğlu madalya kazandı onu tebrik ediyor.

kaynananı günü kaynanası ilan ediyorum :1shok:kötükedihüso:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…