ben oglunu aramasin demedim biraz gozlerinizi dort acin oyle okuyun
sadece beni deli etmek icin zirt pirt oglunu aramasin dedim
aricak tabiki cocugu, ama ben onu oyle iyi taniyorum ki
sirf benim inadima gece gunduz demeden ariyo ve ben sinir oluyorum HAKLIYIMDA
bu benim gorusum kimseyi ilgilendirmez senide...
bisey diceksen bana sole ortaya laf atma...
cevap vermeye bile gerek yok sengözlerimebaksanab okumamış oliym bunu
Doğmamış oğluna çeyiz mi hazırladın?Bir yaşıma daha girdim..:bbo:
:roflol: Ay ilahi hazin çok yaşa e mi,hiç güleceğim yoktu..:)))))) Seni yaşlandırmak değildi tabiki niyetim ama yaptım vallahi..
bazi gelinler kaynanalarin avukati olmusta haberimiz yokmus
her ne kadar laf ortaya söylendiyse de cevap vereyim.. Hayatta inandığım birşey var (hep de başıma gelir) ne ekiyorsan onu biçiyorsun... Benim k.validem kendi k.validesinden çok çekmiş, ondan hiç konuşmaz (ama ara ara sokar, o ayrı).. Ben de hiç uğraşmam kendisiyle... Açıkçası bunuu yapmamın tek sebebi "ne benimle uğraşacak, ne benim uğraşacağım" bir gelin istememem...
anlatmak istediğim buydu, eksi repinizde ve burada yazdığınız gibi avukat değilim... ve her zaman konunun eş'te bittiğini düşünürüm.. eş arayı bulursa sorun kalmaz...
ben kayinvalidemle ugrasmiyorum
o kendi kendine ugrasiyo:roflol:
Hanımlar konunun Bir Derdim Var topiğiyle ne alakası var Allahaşkına,
sitenin geyik bölümü var zaten,lütfen bu tarz konularınızı o bölümde açın ve geyiğe
o bölümde devam edin,dolayısıyla konuyu geyiğe taşıyorum ben.
yalnızzz,hiç kimse sınırlarını zorlamasın ve kurallara uysun...
ogluna telefon edince benide sorsun xxxx nasil iyi mi desin
ben onu nasil her aradiginda soryosam oda beni sorsun!
çok şeymi istiyoruz :enbuyukkk:
Çok üzüldüm nihan,o melek şefaatçin olsun ,Allah hayırlısıyla evlat duygusunu tekrar yaşatsın sana inşaallah
Bizim de en büyük hayalimiz çoluk çocuk yuvasını kurduktan sonra alıp başımızı bir sahil kasabasında başbaşa kafamızı dinlemek.Herkes evinde mutlu olsun,ne yaparsa yapsınlar..Umarım kısmet olur..boshayallersmile
eminim çok iyi bir kayınvalide olacaksın canım başın saolsun.
:))))) Ben geçenlerde karnımdaki oğlumun evleneceği gelin kızın çeyizlerini hazırladım..
Ya ama bir sorun var.. Ben kıskandım biraz.. Acaba kötü kaynana mı olacağım ben?? Yoksa duygusallığım hamilelikten mi??
ay çok hoş bir konu olmuş.
benim kaynanam nikaha gelmedi, oğlunu aradı tebrik etmek için.
beni telefona istemedi bile.
sanki oğlu madalya kazandı onu tebrik ediyor.