Yeni kanunu duydunuz mu: "Gelinleri Koruma Kanunu"

ayy keşke şimdi evlenseydim değil bu sayılanlar çeyrek altın bile takmadılar.
düğünü ev vs. tümünü eşim yaptı onlarda düğünün ortasında güzel göbek attılar.
yinede canları sağolsun yeterki benden uzak olsunlar...
bu arada ben kızımı verirken benim kilom kadar bana altın isticem :)))))

Benim dileyebileceğim tek şey var valla. Biz kadınlar , öyle oğullar yetiştirelim ki gelinlerin korunmaya - hatta kadınların- ihtiyacı olmasın. Herkes kendini korusun hatta korunmaya gerek duyulmasın. Saldıran olmasın, herkes kendi hayatını yaşasın gökten üç elma düşsün... kafayı yedim sanırım

:roflol::roflol::roflol:

ewet haklısın ama olan bize oldu yaa

büyükler düğün yaptım diye kasılmayıp tüm borcu bizim gibi gençlere bırakmayacak...lmaz:

EN ÇOK SEVDİĞİM KISIMLAR... GELİN KAYNANA BİRLİKTE OTURMAYACAK.GELİN İSTEDİĞİNDE ANNESİNE GİDİCEK alkisalkisalkis

ha birde aklıma geldi gelinin çalışmasına işten çıkmasına karışmıycak

hepsini tam okuyamadım ama çok hoş bi topic olmuş:)

ha birde aklıma geldi gelinin çalışmasına işten çıkmasına karışmıycak

ayy bukadar olur ya her yazılan bukadarmı uyar hepsi birlik olup toplantı falanmı yapıyolar 3 aylık evliydim çalış diye tutturmuştu.mafoldumben

Senin kayınvaliden nasıldır bilemem ama hem annem kayınvalide,hem benim kayınvalidem var.Ben de geleceğin müstakbel kayınvalidesiyim.Bu durumda her açıdan konuya eşit mesafede olduğum düşünülürse bu kanunlar pek acımasız olmuş diyebilirim..

eğer bizim kaynanalarımız gibi biriysen evet eyvahlar olsun -tatlicadiarzu-
değilsen zaten bunları gelinine seve seve yaparsın değil mi kötükedihüso

2 oğlum var, kötü bir k.valide olmam diye düşünüyorum ama bunların hepsini de yapmam kesinlikle.. Peki karşılığında gelin ne yapacak? o da önemli tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…