Yeni kanunu duydunuz mu: "Gelinleri Koruma Kanunu"

kaçsınlar,burda okuduklarımdan daha fazla etkilenemem ya

Oğlumun her daim yanında olacak, doğruyu yanlıştan ayırabilecek, sevgi dolu bir kalbi, pırıl pırıl bir zekası, pozitif bir düşünce yapısı olan bir geline.... Canım feda.

Allah öylesini nasip etsin, yukarıda sayılanlar ne ki...
100 katını yaparım, emin olun

şükret tabii vallasempatiksalakcinni

bi öneride benden olsun

düğünden sonra gelinin altınlarını almak ta yasak olsun dimihihoyyythihoyyyt

evet ya bunu nasıl unuttum kaynanamımı altınları sattığını duyunca altınları takan akrabalarım biz o altınları o kadına takmadık dediler üzüldüler bilselerdi düğünde takmazlardı anneme verirlerdi annemde bana verirdi gizlice. biz tatile giderken emanet ettik altınları sonra satalım satıyoruz dediler banada peki demek düştü görseniz kaynanamı sıkıyosa satma de napar ya oğlu kocası tüm sülale korkuyo kadından

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisama nerde böyle kız:uhm:

ne kadarda doğru tespitdelikafaduldensositososito

Tespit edeni tebrik etmek lazım.zemuszemus Rus kızlar kayınvalidem her şeye karışıyor,evimin düzenine,giydiğim kıyafete,tatillerde nereye gideceğime...diye bir sürü konudan yakınmışlar.Onlara garip geliyor anlayacağınız,ama Türk kızları'nın daha mücadeleci olduğu kesin.:roflol: Gerçi kayınvalidesi yüzünden eşinden ayrılan ya da sürekli eşiyle kavga eden o kadar çok insan var ki...Yazık ,üzülüyorum onlar için.Ne gerek var çekişmeye?bilmiyorumkismile Neyse ki öyle bir sorunum yok,bizde herkes yerini biliyor.aklinialirimsmile

kaynanalar gelinlerine güzel değerli hediyeler alsınlarbayanssulusmilezemuszemus

:tomato::tomato:

Ne yapayım abla Kanun çok cazip geldi -tatlicadiarzu-

yuvanı yıkmak istemem canım :kedi:
ama böyle çok şey isteyen gelin daha kıymetli oluyo bence yanlışmıyım. kıymete biniyolarsempatiksalakcinni

kayınvalide düğünden sonra kesinlikle torun diye tutturmayacak alsanaalsanasmile

iki yerde düğün oluyorsa düğünün olduğu gün oğlunun ve gelinin kaynana evinde kalması için inat etmeyecek

Aman Yarabbi sende bu konuyu açmakta haklısın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…