Yorumunuzu okuyunca aklıma geldi.Rus gelinler Türk kayınvalidelerinden yaka silktikleri için bir paylaşım platformu kurmuşlar.Türk kayınvalidelerinin çok müdahaleci olduklarından yakınıyorlarmış.Anlayacağınız onlar daha tehlikeli.sempatiksalakcinniİki günde kaçarlar.kaydirigubbakcemile3
bundan sonra kanuna göre her geline en az 5 üçlü adana burması takılacak, alınan gelinliğin fiyatı en az 1000 tl olacak, mutlaka en az 0.40 karat tektaş pırlantası, bir büyük birde küçük seti olacak kaynanalar alışverişe burnunu sokamayacak, ayakkabısı hotic,..., çantası vakko olacak. evi ve arabası olmayana kız mız verilmeyecek askerliğini yapmayana da kız verilmeyecek damatlar kızlar ne isterse alacak ne isterse yapacak. gelinler kaynanadan en az 1000 km uzakta oturacak kaynana zırt pırt kızın evine gidemeyecek gelinler istediği zaman annişinin yanına gidip gelebilecek. kanuna eklemek istedikleriniz varsa hemen değerlendirilecek...:lepi:
şükret tabii vallasempatiksalakcinni
bi öneride benden olsun
düğünden sonra gelinin altınlarını almak ta yasak olsun dimihihoyyythihoyyyt
Oğlumun her daim yanında olacak, doğruyu yanlıştan ayırabilecek, sevgi dolu bir kalbi, pırıl pırıl bir zekası, pozitif bir düşünce yapısı olan bir geline.... Canım feda.
Allah öylesini nasip etsin, yukarıda sayılanlar ne ki...
100 katını yaparım, emin olun
Benim boşanıp hemen tekrar evlenmem lazım sempatiksalakcinni
Benim boşanıp hemen tekrar evlenmem lazım sempatiksalakcinni
ne kadarda doğru tespitdelikafaduldensositososito
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:mymeka:
:tomato::tomato:
Ne yapayım abla Kanun çok cazip geldi -tatlicadiarzu-
kaynanalar gelinlerine güzel değerli hediyeler alsınlarbayanssulusmilezemuszemus
yuvanı yıkmak istemem canım :kedi:
ama böyle çok şey isteyen gelin daha kıymetli oluyo bence yanlışmıyım. kıymete biniyolarsempatiksalakcinni
Bence de ama baştan yapacaktık onu artık bir işe yaramaz :roflol:
yoksa şimdi işe yararmı kisempatiksalakcinnisositososito
evet ya bunu nasıl unuttum kaynanamımı altınları sattığını duyunca altınları takan akrabalarım biz o altınları o kadına takmadık dediler üzüldüler bilselerdi düğünde takmazlardı anneme verirlerdi annemde bana verirdi gizlice. biz tatile giderken emanet ettik altınları sonra satalım satıyoruz dediler banada peki demek düştü görseniz kaynanamı sıkıyosa satma de napar ya oğlu kocası tüm sülale korkuyo kadından