o zaman kanuna ekleme: gelinler dururken kaynanalar tatile falan çıkamayacak:içelim:
vııııy zamanında bedavaya gittik desene :a015:tabi kuzum sokaklar bulmaılar bizikötükedihüso
yalnız hanımlar birde şu var,dünyada erkek sayısı bayana göre azmış.yakında sizler oğullarımızı istemeye geleceksiniz,daha ağır şartlarla belkikaydirigubbakcemile3
bi dönem benimde kaynanamla sorunum vardı. ama burda okuduklarım gibi sert şeyler yaşamadık çok şükür.. sadece çok israfçıydı, yada bana öyle geldi bilemiyorum. ben çok eli sıkı biriyimdir.
onun dışında hiçbir sorunumuz olmadı. evdeyim çalışmıyorum ama kpss hazırlanıyorum, eşim askerdeydi. kayınvalidem geldi hem bebeğime baktı, hem yemeğimi yaptı, evimin her işini yaptı.ben ders çalıştım. bazen asabi oluyorum, ona laf söylesem bile hep sustu, alttan aldı.
önümüzdeki ay işe başliicam, kızıma o bakacak. çok severim kayınvalidemi. öz annem kadar diyebilirim.. bbayanssulusmileen kıyamam ona, gerçekten böyle bi kanun çıksın istemezdim. kendi adıma...
süper ya
nerde böyle kaynanalar herkeze denk gelmiyor işte
şans meselesi canım işte..
şükrediyorum, cazgır kaynanaları duyunca :hulya:
dünyada erkek sayisi bayana göre azmis ama türkiye icin böyle birsey söz konusu degil su an icin 300bin kadar bayanlar daha azsempatiksalakcinni
gelinlerini kıskanmayacaklar, gelini kıskanıp dünyayı dar etmeyecekler kötükedihüso
bende oğullarımı yabancı kızlarla evlendireyim bariboshayallersmile
hiç olmazsa dilimiz,kültürümüz farklı der üzülmem:hulya:
Yorumunuzu okuyunca aklıma geldi.Rus gelinler Türk kayınvalidelerinden yaka silktikleri için bir paylaşım platformu kurmuşlar.Türk kayınvalidelerinin çok müdahaleci olduklarından yakınıyorlarmış.Anlayacağınız onlar daha tehlikeli.sempatiksalakcinniİki günde kaçarlar.kaydirigubbakcemile3