• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni iliski

4 ay biyti

4 ay bitti... Ben sadece çok mutlu olmak istiyorum ve huzurlu sadece

4 ayda yanık yarası kapanmıyor. Aşk acısı mı geçecek

Siz bu adamı kullanıyorsunuz o yüzden mutlu olamazsınız efendim
Bu ilişki sizin hırsınızla başlamış
İçinizdeki hırs bitince bu ilişki de bitecek

Kızıyorum ben sizim gibi insanlara.
Herkese aynı cevabı vermişsiniz "huzurlu mutlu olmak istiyorum"
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Karşınızdaki de etten kemikten onur, haysiyet sahibi bir insan evladı. Yazık değil mi yahu?
Neden bir başka erkeği düşünen kadınla hayaller kurmak zorunda bırakıyorsunuz bu adamı?
O sizin hayatınızda piyon mu?
Siz mutluluk ararken o başına bela mı arıyor sizce?
İnanılmaz bencilce davranıyorsunuz.

Mutlu olmak karşıdakini de mutlu etmekten geçer.

Ve ek olarak;
Erkeksiz mutlu olamıyor musunuz veya huzurlu. Neyin mücadelesi bu?

Söyleyebileceğim tek şey umarım karşınızdaki insan gerçeği anlar ve fazla kapılmadan kendini kurtarır.

Bende aldatildim 4 ay oldu sesi solugu cikmadi çıkmasında bir zahmet. Bu süreçte hayatima kimseyi almayı düşünmedim. Karsimdakinede yazik. Hem korkuyorum ayni seyleri yasamaktan boyle daha mutluyum huzurluyum. Kafani dinle icindekini unut sonra bak yoluna.

4 ayda yanık yarası kapanmıyor. Aşk acısı mı geçecek

Siz bu adamı kullanıyorsunuz o yüzden mutlu olamazsınız efendim
Bu ilişki sizin hırsınızla başlamış
İçinizdeki hırs bitince bu ilişki de bitecek

Kızıyorum ben sizim gibi insanlara.
Herkese aynı cevabı vermişsiniz "huzurlu mutlu olmak istiyorum"
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Karşınızdaki de etten kemikten onur, haysiyet sahibi bir insan evladı. Yazık değil mi yahu?
Neden bir başka erkeği düşünen kadınla hayaller kurmak zorunda bırakıyorsunuz bu adamı?
O sizin hayatınızda piyon mu?
Siz mutluluk ararken o başına bela mı arıyor sizce?
İnanılmaz bencilce davranıyorsunuz.

Mutlu olmak karşıdakini de mutlu etmekten geçer.

Ve ek olarak;
Erkeksiz mutlu olamıyor musunuz veya huzurlu. Neyin mücadelesi bu?

Söyleyebileceğim tek şey umarım karşınızdaki insan gerçeği anlar ve fazla kapılmadan kendini kurtarır.
InsALLAH bende kendimi bulabirim

Bende aldatildim 4 ay oldu sesi solugu cikmadi çıkmasında bir zahmet. Bu süreçte hayatima kimseyi almayı düşünmedim. Karsimdakinede yazik. Hem korkuyorum ayni seyleri yasamaktan boyle daha mutluyum huzurluyum. Kafani dinle icindekini unut sonra bak yoluna.
Umarim onlar da hiç mutlu olamazlar canım üzüldüm senin adına da

Umarim onlar da hiç mutlu olamazlar canım üzüldüm senin adına da

Ben hicbisey dilemiyorum Allah'a havale ettim elbet birgun bana yaptigi ondan cikacak. Ilahi adalete inaniyorum :) sende oluruna birak gercekten dogru kisiyi bulunddugumuzda bunlari anlatir guleriz bile bence :)

tabi tabi, sen başkası aklındayken bir başkasına umut ver, saygısızlık yap adama, artı evli bir adamdan ses soluk bekle, sonrada Allah'tan mutluluk dile, oldu canım sen bekle o mutluluğu :KK66:
empati ya, bu yapmanız gereken sadece bu. o adamın yerine kendinize koyun bakalım siz mutlu olmayı hak ediyormusunuz...

tabi tabi, sen başkası aklındayken bir başkasına umut ver, saygısızlık yap adama, artı evli bir adamdan ses soluk bekle, sonrada Allah'tan mutluluk dile, oldu canım sen bekle o mutluluğu :KK66:
empati ya, bu yapmanız gereken sadece bu. o adamın yerine kendinize koyun bakalım siz mutlu olmayı hak ediyormusunuz...
Mutluluk hak edilse idi o adam mutlu olmazdı

Bence kesinlikle psikolojik destek almalısınız, verdiğiniz cevaplarda kendinden geçmiş bir ruh hali görüyorum. Son bir güçle belki toparlanırım diye bir ilişkiye başlıyorsunuz ama doğru zaman değil bence. Daha da berbat hissedeceksiniz.

Bu yaşadığınız kötü tecrübeden kaçmayın, yüzleşin, acınızı yaşayın, öfkenizi atmaya çalışın ve kabullenin. Ruhunuzdaki fırtına biraz dinince de yeni bir ilişkiye başlarsınız.

Bence kesinlikle psikolojik destek almalısınız, verdiğiniz cevaplarda kendinden geçmiş bir ruh hali görüyorum. Son bir güçle belki toparlanırım diye bir ilişkiye başlıyorsunuz ama doğru zaman değil bence. Daha da berbat hissedeceksiniz.

Bu yaşadığınız kötü tecrübeden kaçmayın, yüzleşin, acınızı yaşayın, öfkenizi atmaya çalışın ve kabullenin. Ruhunuzdaki fırtına biraz dinince de yeni bir ilişkiye başlarsınız.
3 ayda adını yaşadım ve gayet iyiyim artık ALLAHA şükür yinede teşekkür ederim

Kimseyi yarabandi olarak kullanma.

Sen de yaran hafifleyince onu birakirsin arkandan belki cok asik deli divane kalir. Kendin yaniyorsun, baskasini da sen yakiyorsun.

Zamana birak. Baska seylerle oyalan. Ama kimseyi kandirma derim.

gün gelir devrab döner... ya senin asik oldugun adam seni yara bandi olarak kullansaydi? seni öptügünde yazdiginda hep digerini hayal ederek yasamak cok mu iyi birsey. yapma lütfen... hem evli adam sana yazsa bunu normal mi karsilicaksib? o kadinin günahi yokken?

gün gelir devrab döner... ya senin asik oldugun adam seni yara bandi olarak kullansaydi? seni öptügünde yazdiginda hep digerini hayal ederek yasamak cok mu iyi birsey. yapma lütfen... hem evli adam sana yazsa bunu normal mi karsilicaksib? o kadinin günahi yokken?
Zaten belki de tek günahsız o kadındır. Zaten benim derdim kadın değil oda benim gibi inanmış ve guvenmis...Ama Adam karatersiz canım. Ve asla istemem evli adamı bazı yorumların aksine olsem zaten istemem

Mutluluk hak edilse idi o adam mutlu olmazdı
Mutluluk hak edilmeyen bişey yani? Peki.
Fakat Allah'tan hak etmediğiniz bişeyi istemekte neyin nesi o zaman?
Öncelikle sizin mutluluk nedir bunu bir tanımlamanız lazım. Gerçek mutluluk mu, yoksa bir ilüzyonmu mu.
Dünyada ne kadar zalim hain tip varsa baksan hepsi mutlu keyfi yerinde. Ama bu ne derece hakiki mutluluk olabilir ki? Hayır, onlarınki gelip geçici, tıpkı sizi mahveden şahsın şu anki suni mutluluğu gibi.
Şu haliniz ile o şahıstan da sizin zerre farkınız yok. O sizin üstüze basıp mutlu olmaya çalışmış, sizde şuan masum bir adamın sırtına basarak aynı şeyi yapıyorsunuz. Hiçbir farkınız yok onunla.
Amma Allah'ın adaleti kesindir bunu unutmayın. Ne hak ederseniz onu alırsınız. Buna mutlulukda dahil. Yani mutluluk evet hak edilen bişey.
Aklınızda başkası varken şuan birlikte olduğunuz adamın ahı elbette sizden sorulur. Zira siz bunu size yapan şahsın arkasından ne hissediyor ve nasıl ahınızı aldığını düşünüyorsanız yarında bu masum adam sizin arkanızdan aynısını düşünecek.

Son düzenleme:
yaptığınız iğrenç bir şey. burda arabeske bağlayıp, mutluluk benim de hakkım nidalarını saçma buluyorum, erkek olunca mı oluyor mutluluk. umarım şu an birlikte olduğunuz kişi fark edip ayrılır sizden. ne kötü ya. amaç ne burda? hayatında birisi olmadan mutlu olunmuyor mu?

Back