- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dert etme kızlar bahane aramışlar kimde nerde kaldıklarını sorgulamayorsa ablanda da sıkıntı var ne yyip ne içiyolar neyle geçiniyolar çalışıyolar mı çalışıyolarsa eve çıkarlardı anneleriyle ...ablan hala kızlar çalışacakta bana para getirecekte evi alacam diye hayal mi kuruyor bi düşün..35 yaşındasın büyüğümsün akıl vermek bana düşmez ama ne ablana prim ver (sanane ev benim ne istersem yaparım gibisinden)ne de istemediğin bir yerde kal...çalışıyosun kalk ev tut kendine ablan çok istiyosa madem ev benim kabulün bana kira ver de..yoksa mahkeme yolu açık de..ablanın iki kızı için bu kadar harcama kendini..önce kendine değer verki insanlar sana kıymet versin..saygılarımlaKızlar o günden beri eve gelmiyor ayrıca...Bir daha gelmeyiz o eve demişler ne yapmışsam ben..Sorunluların alası bunlar..Aile değil düşman sanki bana..
Evet ben de satmayacağım..Ve gerekirse çıkacağım..Eğer satarsam zorlanarak sizle bir daha görüşmem diyeceğim..
Kızlar eve gelmiyor şimdilik ablam d abirşey demiyor..Ama gelriler de bana zor durum yaşatırlarsa çıkacağım...Evin üstüne ek oda yaptırmak istemiyorum,rahat olmaz,yazın sıcak olur mesela..Tü
mden yaptırsam bu şartlarda yaptırmak istemiyorum..Şimdilik kira vermiyorum ve ablam kalmamı istiyor ve annem burda diye,ve kızlar yok diye burdayım..Biraz para biriktireyim diyorum ama ablam kiraya vereceğim kadar da talep ediyor o ayrı..Yüklü vermemeye çalışıyorum..Biriktireceğim 'derim..
Evet bencillik yatıyor bağların temelinde,onların istediği gibi hareket ediyorsam iyiyiz sözde..Ama işin aslını biliyorum ben..Oyüzden sıcaklık yok evet..Annem çok saf bir kadın ,yaşı da ileri ben son çocuğum..Hep ablam ilgilendi diye hep onu destekliyor özde..Meselelerin ayrımını yapamıyor maalesef..Ablamlardan bu ikisi çok uyanık ve benciller,kime çekmişler bilmem Büyük ablamların da sıcaklıkları yoktur ama hiç değilse zararları yok....Sanki aile değil de bir avuç yabancıyı aynı eve tıkmışlar gibi..
Hiç sıcaklık falan yok ne biliyim garip..
Bir de annenizden bahsetmemişsiniz hiç, onun tutumu nasıl?
Kızlardan biri ablamın iiy anlaştığı bir kuzeni var evli ,onda kalıyor.Biri de zaten çoğunlukla arkadaşında kalırdı.Şimdi hiç gelmeyeceğim ''diyormuş..Öbürü de 'gelmem artık ''diyormuş.Aralarında anlaşmışlardır..Çok iyi anlaşırlar zaten..(Ay ben ne yaptıysam onlara,bakalım nelerle karşılaşacaklar hayatta,hayatı bilmiyorlar daha)..Beş kuruşları yok havaya bak..Biri günlük işlerde çalışıyor moda,ajans,hostes falan...Biri de yaz döneminde bir işe girmişti 3 aylık..Artık ben d eburdan çıkarsam ve kızlar böyle devam edecekse ben d eonları bitireceğim çünkü ben onları hatalarına,gereksiz kinlerine rağmen atmamıştım hiç..Atmayacaktım da,merhametim vardı onlara...Ama artık ben de sileceğim yakında..dert etme kızlar bahane aramışlar kimde nerde kaldıklarını sorgulamayorsa ablanda da sıkıntı var ne yyip ne içiyolar neyle geçiniyolar çalışıyolar mı çalışıyolarsa eve çıkarlardı anneleriyle ...ablan hala kızlar çalışacakta bana para getirecekte evi alacam diye hayal mi kuruyor bi düşün..35 yaşındasın büyüğümsün akıl vermek bana düşmez ama ne ablana prim ver (sanane ev benim ne istersem yaparım gibisinden)ne de istemediğin bir yerde kal...çalışıyosun kalk ev tut kendine ablan çok istiyosa madem ev benim kabulün bana kira ver de..yoksa mahkeme yolu açık de..ablanın iki kızı için bu kadar harcama kendini..önce kendine değer verki insanlar sana kıymet versin..saygılarımla
maddi hiçbir şekilde yardımda bulunma ablanın kazancı annenin kazancı var mı..annenin tutumundan hiç bahsetmemişsin..Kızlardan biri ablamın iiy anlaştığı bir kuzeni var evli ,onda kalıyor.Biri de zaten çoğunlukla arkadaşında kalırdı.Şimdi hiç gelmeyeceğim ''diyormuş..Öbürü d ehiç gelmem artık ''diyorçarmış.Beş kuruşları yok havaya bak..Biri günlük işlerde çalışıyor moda,ajans,hostes falan...Biri de yaz döneminde bir işe girmişti 3 aylık..Artık ben d eburdan çıkarsam ve kızlar böyle devam edecekse ben d eonları bitireceğim çünkü ben onları hatalarına,gereksiz kinlerine rağmen atmamıştım hiç..Atmayacaktım da,merhametim vardı onlara...Ama artık ben de sileceğim yakında..
Aslında ıyı geldi.Aile sorunu olmasaydı çok ıyı olacaktı.Elbet ekmesaı de bitecek bırgun,belki başka yere geçeceğim ama bu sorun kafamı bır yerde meşgul ediyor..Çok acımasızlar çok..Benım çektiğimi çekselerdi ablamnlardan ne yapacaklardı cok merak ediyorum...Biri anında faceden silmişti.Dğerş silmemişti.Bugun farkettim ki o da silmiş...Hayatımda bukadar kıncı insanlar görmedim..Bes parasız yapıyprlar bır de bunu...Peki eski yalnız ama sessiz hayatını özlüyor musun? Yoksa bu meşguliyet mi daha iyi dersin?
Benim ne yapacağım önemli değil..Sadece iş buyurmamı(!) sevmiyorlar(!)Ben hayatımda böyle bir psikolojı görmedim .Bu kadar bencil..Cok uzun tamamini okuyamadim ama okudugum yere kadar yorum yapayim evde senden kucuk biri varkn hele de erkek sen mi gidecektin markete. Kizlar cok simartilmis bence yuz vermeyin
Simdi benle görüşmüyorlar zaten.Oyuüzden benden ıstemezler artık..Evde benim yarı hakkım var ,ben ve başka bir ablam....Bunların hakkı yok...yuklu bir odeme istiyor zaten ,kiraya ödeyeceğim kadar markete falan ödeyeceğim..Canım parasız kalırlarsa öyle bir çalışırlar ki inan sen bile şaşarsın
Sen önce harçlık vermeyi keseceksin - evde senin hakkın var değil mi? o zaman kira vermek zorunda değilsin
faturalar ne tutuyorsa yarı fiyatını öde bırak gerisini onlar ödesin ki fazla bile ödemiş olursun da laf söyleme şansları olmasın en azından
sonra mutfak masrafna katkı sağlarsın girer markete alırsın yiyecekleri - onun haricinde maddi yardım yapma harçlıklarını kendi çıkarsınlar