Benim sürekli uykum geliyo çok uyuyorum. Karnım şişti çok böyle işte.Peki arkadaşlar neler yaşıyorsunuz son bi kaç güne kadar hiç bi belirttim yoktu dünden beri inceden bulantı aşerme aşırı yorgunluk hissi başladı... Kasıklarda baya ağrı var şu an mesela
Merhaba kızlar ben 18 Aralık'ta adet oldum bu sefer çok kafam karıştı yani ne zaman adet olucam günümü şaşırmış durumdayım sizce
Valla bende şu an bulantı yok inşallah da olmaz çünkü 16 aylık bir bebeğim var. Çok zor olur benim için ama K aşıklar da ağrı var ve yorgunluk uyku var surekliPeki arkadaşlar neler yaşıyorsunuz son bi kaç güne kadar hiç bi belirttim yoktu dünden beri inceden bulantı aşerme aşırı yorgunluk hissi başladı... Kasıklarda baya ağrı var şu an mesela
bnm sat 18 aralıktı bat 13 ocaktı 14 kan verdim 98.6 çıktı 4 gün sanra 462.0 çıktı bugunde sağlık ocagına verdim günleriniz düzenlimiydi ewde test yaptınız mıMerhaba kızlar ben 18 Aralık'ta adet oldum bu sefer çok kafam karıştı yani ne zaman adet olucam günümü şaşırmış durumdayım sizce
Adet Takvimi olmasa salak gibi olurum zaten onda 13 ünde olmam gerekiyor gözüküyor 6 gün gecikmiş gösteriyor bende kanmak istemiyorumAdet takvimini yükle cnm unutmassin hem
Aabnm sat 18 aralıktı bat 13 ocaktı 14 kan verdim 98.6 çıktı 4 gün sanra 462.0 çıktı bugunde sağlık ocagına verdim günleriniz düzenlimiydi ewde test yaptınız mı
oh maşallah cnm amin inşlh herkes sağlıklı sıhatli bi şekilde kucagımıza almayı nasip eder rabbimm bende çok heycanlıyımmm bu 2.Slm kızlar bende galiba hamileyim çünkü testler silik çıktıama kan testi yaptırmadim dağa hamile olduğumu düşünüyorum annelik duygusunu tattim çok şükür bir oglum var herkese nasip etsin RABBIM ilk gibi heyecanlıyım inanin 4 sene geçti aradan ama aynı heyecan duruyor :) memnun oldum
Yok test alayım dedim bi ara hem fırsatım olmadı açıkcası hemde alamadığıma biraz memnunum çünkü olumsuz görmektense adet olmak işime gelir bekliyorumbnm sat 18 aralıktı bat 13 ocaktı 14 kan verdim 98.6 çıktı 4 gün sanra 462.0 çıktı bugunde sağlık ocagına verdim günleriniz düzenlimiydi ewde test yaptınız mı
Adet Takvimi olmasa salak gibi olurum zaten onda 13 ünde olmam gerekiyor gözüküyor 6 gün gecikmiş gösteriyor bende kanmak istemiyorumçünkü gerçekten kafam çok karıştı
n demek cnmm sen gzlsin ki allahım seni gzl insanlarla karşılaştırıyorr
Ben çatlarım meraktan yahuu sabır sıfır bende bu yüzden 12 günlük hamileyken öğrendim gebeliğimiYok test alayım dedim bi ara hem fırsatım olmadı açıkcası hemde alamadığıma biraz memnunum çünkü olumsuz görmektense adet olmak işime gelir bekliyorum
ohhh maşallah c
oh maşallah cnm amin inşlh herkes sağlıklı sıhatli bi şekilde kucagımıza almayı nasip eder rabbimm bende çok heycanlıyımmm bu 2.
Allah razı olsun :) gebelik testi alırım o zaman çünkü kan testi yaptırmaya kalkarsam bir iki günü bulur çünkün demek cnmm sen gzlsin ki allahım seni gzl insanlarla karşılaştırıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?