sağol cnm evet n yapalım hergün yok kimsalgebelik yok dış gebelik vs yazıları okuyorumm eee yasta 32 oldu söylemesi ayıp geç kalmayalım dedikMaşallah ne güzel yapmışsın. Arayı fazla açmadan :) benimki 16 yaşında
Hayırlı olsun pembebaşlıklıkız doktora gitmedinmiSlm kızlar bende hamileyim ama daha doktora gitmedim. Son regl tarihim 4 aralik ama ben 11 ocakta beta hcg yapmama rağmen negatif çıktı. 14 ocakta pozitif çıktı. Bu durumda ben geç mi dollenme oldu sizce? Bide ben hangi ay hamile kalmış oldum kafam karıştı kızlar ??
Sağol cnm seninki de. Daha gitmedim değer küçük olduğundan pazartesi yi bekliyorum çünkü kese görünmez diyeHayırlı olsun pembebaşlıklıkız doktora gitmedinmi
Bhcg kaç çıktı ki? Birde 11 inde negatif 14 ünde pozitif çıkması bi garip geldi banaSağol cnm seninki de. Daha gitmedim değer küçük olduğundan pazartesi yi bekliyorum çünkü kese görünmez diye
80 çıktı. Aynen bana da çok garip geldi. Doktor bile şaşırdı işte bende ondan merak ediyorum sat tarihi 4 aralik ama 11 ocak a kadar 2 defa test yaptırdım kanda çıkmadı ama 14 ünde çıktı.Bhcg kaç çıktı ki? Birde 11 inde negatif 14 ünde pozitif çıkması bi garip geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?