- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 35
kuzlarrrr ben geldimmmm doktordann
ayyyy kuuuzzzuuummm küçük meleğine bak sen :) Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım benim darısı bizlerin başına artık :)doktorun bilmen gerekenleri söylemiş ne kadar güzeliçtiğim hapımı değiştirdi kızlar gösterdim ebe werdi dedim midemi bulandırıyor dedim başka önerdi onu kullanıcam balık yagı yazdı bide 2 bardak süt iç dedi 12 haftalıga kadar hazır yiyecek fesfood uzak dur dedi sakatta aynı şekilde
aminn cnm aminnn ewet dr çok ii bi bayan yaaa siz hamişmiydiniz?allahım isteyenn herkese versin bebişşşşayyyy kuuuzzzuuummm küçük meleğine bak sen :) Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım benim darısı bizlerin başına artık :)doktorun bilmen gerekenleri söylemiş ne kadar güzel
yok kuzum değilim :) geçenlerde konuşmuştuk ya dua istemiştim senden hamile kalmak için :)bu konularda kendim gibi sevinip heyecanlanıyorum da o yüzden merak etti,maminn cnm aminnn ewet dr çok ii bi bayan yaaa siz hamişmiydiniz?allahım isteyenn herkese versin bebişşşş
ayy cnm özrr dilerim allahımm sanada wersin bi tane kızz tatlı cimcime benm var ama insan 2. olsa 3. de olsa heyvanlanıyor çok güzel duygularr bunlarrr darısııı sana cnmyok kuzum değilim :) geçenlerde konuşmuştuk ya dua istemiştim senden hamile kalmak için :)bu konularda kendim gibi sevinip heyecanlanıyorum da o yüzden merak etti,m
benimde var bir tane oğlum 6 yaşında.onda biraz cahildim.birde kv elti ne der diye istediğim hiçbirşeyi alamadım.içimde çok hevesler var yani.ikinci olursa ayrımcılık yapmadan hayallerimi gerçekleştirmek bunların hepsini de oğlumu da katarak yapmakayy cnm özrr dilerim allahımm sanada wersin bi tane kızz tatlı cimcime benm var ama insan 2. olsa 3. de olsa heyvanlanıyor çok güzel duygularr bunlarrr darısııı sana cnm
inşlh cnm allah kalbine göre versinnnbenimde var bir tane oğlum 6 yaşında.onda biraz cahildim.birde kv elti ne der diye istediğim hiçbirşeyi alamadım.içimde çok hevesler var yani.ikinci olursa ayrımcılık yapmadan hayallerimi gerçekleştirmek bunların hepsini de oğlumu da katarak yapmak
inşallah kuzum hepimizininşlh cnm allah kalbine göre versinnn
1000 di en son ama 1haftayı geçtii yanii ama onunla alakası yok 5/6haftalık olmanız lazım kese için kalp atışıda 7 haftalıkken net duyuluyor yaniiiMerhabalar. Beta hcg kacken karindan ultrasonla gordunuz keseyi
benim bat çıkan sonuç98.2 di cnm 4 gün sonra 467 falan oldu bir gün sonra 655 oldu böyle yaniiiMerhabalar,öncelikle hepinize bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı dilerim,ben de Tabiki :) Ben 2 hafta önce yumurtlama testinde çift çizgiyi görüp 14 gün sonrasında adet olmayınca test yaptım ve bu şekilde çıktı.Bu şekilde testi çıkan var mı acaba?Ve adet günü 96,21 çıktı degerim.Çok mu düşük anlayamadım.Sat 8.1.2017 ve cuma tekrarlıcam testi.Böyle olan var mı acaba?Ayrıca Progestan 100 kullanıyorum
Ayy inşallah yükselir benimde.Progestan kullanıyorum kanamam yok şükür amabenim bat çıkan sonuç98.2 di cnm 4 gün sonra 467 falan oldu bir gün sonra 655 oldu böyle yaniii
bence sorun olmaz ama tabiki doktor demeden kullanmakmantıklı değil yaniiAyy inşallah yükselir benimde.Progestan kullanıyorum kanamam yok şükür ama
Doktor verdi bugün zaten.Günde 3 tanebence sorun olmaz ama tabiki doktor demeden kullanmakmantıklı değil yanii
Yumurtlamadan 14 gün sonraki sonuç.Ya adet günü yada 1 gün öncesi oluyor.Dün yaptırdım.Cuma tekrarlıcamyükselir cnm korkma bu n zaman ki sonuç 96.2 olan iki gü arayla kana baktırabilirsiniz..
Canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) kalp atışlarını duydunuz mu bebişin :)kuzlarrrr ben geldimmmm doktordann
Hayırlı olsun canım :) bende adetten 2 gün önce 88 le öğrenmiştim. Değerin kaç olduğu önemli değilmiş. 2 günde bir 2 ye katlanması önemliymis. Onun takibini yap bence :)Merhabalar,öncelikle hepinize bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı dilerim,ben de Tabiki :) Ben 2 hafta önce yumurtlama testinde çift çizgiyi görüp 14 gün sonrasında adet olmayınca test yaptım ve bu şekilde çıktı.Bu şekilde testi çıkan var mı acaba?Ve adet günü 96,21 çıktı degerim.Çok mu düşük anlayamadım.Sat 8.1.2017 ve cuma tekrarlıcam testi.Böyle olan var mı acaba?Ayrıca Progestan 100 kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?