yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

Hayırlı olsun canım :) bende adetten 2 gün önce 88 le öğrenmiştim. Değerin kaç olduğu önemli değilmiş. 2 günde bir 2 ye katlanması önemliymis. Onun takibini yap bence :)
Çok Mutlu oluyorum valla böyle güzel şeyler duyunca.Allah tamamına erdirsin sizinde.Yarın istediler kan tahlili zaten.Yaptırıcam hemen.

günaydın güzel hamişler

Slm kızlar kimse yok mu ay ben kimseye denk gelemiyorum :) mide bulantısı var bende çok feci ama kusma yok miğde bulantısı için herkese şu polo naneli sekerlerden alın kızlar çok iyi geliyor

Slm kızlar kimse yok mu ay ben kimseye denk gelemiyorum :) mide bulantısı var bende çok feci ama kusma yok miğde bulantısı için herkese şu polo naneli sekerlerden alın kızlar çok iyi geliyor
cnm ewet seni yakalamak zor oluyorr benim hapı dr degiştirince mide bulantısı kalktıı çok şükür öyle oldugunda tuzlu birseyler yiyordum bendeee

Uykusuz falan aynı yani.Bu akşam kan vercem acilde.Güzel sonuçlar alırım inşallah ben de.Kahvaltımı yeni yaptım dinleniyorum bu hafta sadece
verdin mi cnm kan tahlili n olduuu

kimse yok sanırım ama yinede iyi geceler hamişlerrrr

Merhaba arkadaşlar benimde 7 haftalık hamileyim. Çok zor geçiyor. Tüp bebek olduğu için ikiz bebeklerim. Yalnız çok mide bulantısı yasıyorum ve sürekli kusuyorum. Ve hep açım hiç doymuyorum. Yedikten 10 dk sonra çıkartıyorum. İkiz olduğu için 2 kat yaşıyormuşum. Bu akşam çok kustum fazlaca zorladı beni. Ve nerdeyse ıkındım gibi oldum. Hastaneye hergece igne yaptırmaya gidiyorum. Lavaboya girdiğimde bır baktım kan gelmiş hemen nöbetçi doktora çıktık. Bebeklerim yerindeydi kalp atışlarının olduğunu söyledi. Ama halen endişeliyim. Bu saat oldu uyuyamadım. Kötü bişey yoktur umarım dimi arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim. Sevgiler

Kızlar benim 11 gunluk adet gecikmem var. Hayatim boyunca hiç gecikmem olmadi.Gecikmenin 1ci 7ci ve 10cu günlerinde evde test yaptım negatif. Bugun doktora gidip kan testi yaptircam. Bana dua edin en azından gebelik yoksa bile kötü bi hastalık çıkmasın.

kızlar merhaba sat 18 aralık 2016 dün kan tahlilimde beta hcg 462.0 çıktı bu benim 2.bebişim olucak sizleride beklerim paylaşalım neler yaşıyorsunuzz??
Merhaba cnm bnim sat 7 ocak dün 430 bthcg çıkmış bnm de ikinci bebek kaç aylik seninki

cnm çok geçmiş olsunnn öncelikle allah bebişlerini sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin..dr ii dediyse eger bitsey yoktur üzmee tatlı canını bende kızımda 3 ay çıkardımm malesefff

slm cnm bi sağlık ocagına kan verseydin ya nasıl sabır ettin maşallahhh inşlh hamişsindir...aramızda olursunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…