Çok Mutlu oluyorum valla böyle güzel şeyler duyunca.Allah tamamına erdirsin sizinde.Yarın istediler kan tahlili zaten.Yaptırıcam hemen.Hayırlı olsun canım :) bende adetten 2 gün önce 88 le öğrenmiştim. Değerin kaç olduğu önemli değilmiş. 2 günde bir 2 ye katlanması önemliymis. Onun takibini yap bence :)
Amin canım. İnşallah yükselir senin değerin de :)Çok Mutlu oluyorum valla böyle güzel şeyler duyunca.Allah tamamına erdirsin sizinde.Yarın istediler kan tahlili zaten.Yaptırıcam hemen.
Günaydın canım :)günaydın güzel hamişler
Günaydınlarrr :) Var mı halsizlik falangünaydın güzel hamişler
yok cnm çok şükür sendeee nasıl gidiyorGünaydınlarrr :) Var mı halsizlik falan
Uykusuz falan aynı yani.Bu akşam kan vercem acilde.Güzel sonuçlar alırım inşallah ben de.Kahvaltımı yeni yaptım dinleniyorum bu hafta sadeceyok cnm çok şükür sendeee nasıl gidiyor
cnm ewet seni yakalamak zor oluyorr benim hapı dr degiştirince mide bulantısı kalktıı çok şükür öyle oldugunda tuzlu birseyler yiyordum bendeeeSlm kızlar kimse yok mu ay ben kimseye denk gelemiyorum :) mide bulantısı var bende çok feci ama kusma yok miğde bulantısı için herkese şu polo naneli sekerlerden alın kızlar çok iyi geliyor
verdin mi cnm kan tahlili n olduuuUykusuz falan aynı yani.Bu akşam kan vercem acilde.Güzel sonuçlar alırım inşallah ben de.Kahvaltımı yeni yaptım dinleniyorum bu hafta sadece
çok şükürrr cnmmm ohhhhhhOy maşallah cnm bnm ya sağlıkla al.kucagina cnm bende dün öğrendim 6+4 dedi bizede kalp atışını duyduk çok şükür
96,21 den 2 günde 193,7 olmuş canımverdin mi cnm kan tahlili n olduuu
Merhaba cnm bnim sat 7 ocak dün 430 bthcg çıkmış bnm de ikinci bebek kaç aylik seninkikızlar merhaba sat 18 aralık 2016 dün kan tahlilimde beta hcg 462.0 çıktı bu benim 2.bebişim olucak sizleride beklerim paylaşalım neler yaşıyorsunuzz??
cnm çok geçmiş olsunnn öncelikle allah bebişlerini sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin..dr ii dediyse eger bitsey yoktur üzmee tatlı canını bende kızımda 3 ay çıkardımm malesefffMerhaba arkadaşlar benimde 7 haftalık hamileyim. Çok zor geçiyor. Tüp bebek olduğu için ikiz bebeklerim. Yalnız çok mide bulantısı yasıyorum ve sürekli kusuyorum. Ve hep açım hiç doymuyorum. Yedikten 10 dk sonra çıkartıyorum. İkiz olduğu için 2 kat yaşıyormuşum. Bu akşam çok kustum fazlaca zorladı beni. Ve nerdeyse ıkındım gibi oldum. Hastaneye hergece igne yaptırmaya gidiyorum. Lavaboya girdiğimde bır baktım kan gelmiş hemen nöbetçi doktora çıktık. Bebeklerim yerindeydi kalp atışlarının olduğunu söyledi. Ama halen endişeliyim. Bu saat oldu uyuyamadım. Kötü bişey yoktur umarım dimi arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim. Sevgiler
slm cnm hg 2 yasına girdi 2.yi allah sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin rabbimmmMerhaba cnm bnim sat 7 ocak dün 430 bthcg çıkmış bnm de ikinci bebek kaç aylik seninki
slm cnm bi sağlık ocagına kan verseydin ya nasıl sabır ettin maşallahhh inşlh hamişsindir...aramızda olursunnnKızlar benim 11 gunluk adet gecikmem var. Hayatim boyunca hiç gecikmem olmadi.Gecikmenin 1ci 7ci ve 10cu günlerinde evde test yaptım negatif. Bugun doktora gidip kan testi yaptircam. Bana dua edin en azından gebelik yoksa bile kötü bi hastalık çıkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?