• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

düzenliydi canım ama düzenim bozuldu malesef.ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım.sonra doktorumu değiştirdim yeni doktorum klomen başladı sonrasında da çatlatma iğnesi oldum ama iğneye rağmen yumurtalar çatlamamış ve kist oldu.önceki ay lekelenme şeklinde adetim oldu.geçen ay da 1 hafta erken geldi adetim.bu ay ne zaman gelir hiç bir bilgim yok malesef
cnm bu klomen denen illett adınların geniyle oynuyor donrada kist olusuyorr çok geçmiş olsun dr bi git bence kist n durumda o na göre konuşmaya devam edelimm

Merhaba kızlar.. Ben de geldim.. Bir oğlum var, 3,5 yaşında.. Şimdilik iyi gidiyorum. Oğlumda da bulantım olmamıştı, bunda da olmadı şimdilik. Bilmiyorum bundan sonra ne olur? Hepimiz sağlıkla Bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah..
slm cnm dün yazını kaçırmışım hg aramıza kaç haftalıksınnn ewett allah bütün hamişleri bi avazda kurtarsın sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsinmmm:dua::dua:

cnm bu klomen denen illett adınların geniyle oynuyor donrada kist olusuyorr çok geçmiş olsun dr bi git bence kist n durumda o na göre konuşmaya devam edelimm
gittim kuzum geçen ay adet olduğumda gittim bir hafta erken gelince adetim acaba kistten dolayı mı erken geldi diye düşündüm gittim sağda ve solda 4'er cm lik 2 tane kistim vardı.doktor baktı yok birşey temizlemiş dedi.sevindim en azından birde bu kistlerle uğraşmak zorunda kalmadık.sorma kullandığıma pişman oldum inan.adet düzenimi bile bozdu ilaç.iğneye rağmen kist oldu verdiğim paraya mı yanayım çektiğim acıya mı?vardır bir hayır bunda da inşallah

gittim kuzum geçen ay adet olduğumda gittim bir hafta erken gelince adetim acaba kistten dolayı mı erken geldi diye düşündüm gittim sağda ve solda 4'er cm lik 2 tane kistim vardı.doktor baktı yok birşey temizlemiş dedi.sevindim en azından birde bu kistlerle uğraşmak zorunda kalmadık.sorma kullandığıma pişman oldum inan.adet düzenimi bile bozdu ilaç.iğneye rağmen kist oldu verdiğim paraya mı yanayım çektiğim acıya mı?vardır bir hayır bunda da inşallah
cnm bnmmmmm çok sevindim o kistlerin artık olmadıgına ben türkiyedeki doktorların insan sağlıgıyla nasıl oynadıklarını artıkk algılayamıyorum gecen başka bi konuda sezeryan yapmış ilk doğumunu sonra 2 tane normal doğum yapmış yabancı memlekette burdaa böylee anam hemen dikişlisinn tmm hemen sezeryanı bilnç altına yerleştirmeye çalışıyorlar hemennn kardeşimmmm n kadına hemen klomen yok çatlama iğnesii bilmem n allahımm ya insan sağlığı n kadar ucuzzz olduu artık bazı şeyleri duyunca şok olmaz hale geldik millet olarak anam sende regl olunca 2. günü balla çörekotunu karıştırcnm sabah kahvaltıdan 1/2 saat sonra 1çay kaşığı ye burdaki bazı bayanlara yazdım bide maydnozla sütü dene canım araştırrr..

canım sana bir soru saoracağım benim bir süredir 20 lik dişim ağrıyordu gittikçede de arttı ağrısı bazen kafayı bozacak gibi oluyorum ağrıdan.başıma boynuma da vuruyor.apse falan olmuşsa antibiyotik ve ağrı kesici veriyor doktorlar.benim son adet tarihimde 21 ocak. antibiyotik almamda bir sakınca olur mu sence bilgin var mı bu konuda

canım sana bir soru saoracağım benim bir süredir 20 lik dişim ağrıyordu gittikçede de arttı ağrısı bazen kafayı bozacak gibi oluyorum ağrıdan.başıma boynuma da vuruyor.apse falan olmuşsa antibiyotik ve ağrı kesici veriyor doktorlar.benim son adet tarihimde 21 ocak. antibiyotik almamda bir sakınca olur mu sence bilgin var mı bu konuda
cnmm ben hamile kalmaya ugraştıgım aylarda kasım ayında b 12 düşük çıktı dr 5 günlük iğne verdii kullanmadımm dedi ters birşey olur diye 18 aralıkta sat iyikide yaptırmamışım başım agrısa bile içmem yani normaldede bnm sana tavsiyem eger regl olursan o dişten hemen kurtulman hamileyken diş agrısını ii bilirim kimse bi ilaçta yazamıyor 6 ay lık olana kadarda kimse müdahale edemiyor ve dişçi bilee tanıdık hastasına yapıyorr cnmmm

cnmm ben hamile kalmaya ugraştıgım aylarda kasım ayında b 12 düşük çıktı dr 5 günlük iğne verdii kullanmadımm dedi ters birşey olur diye 18 aralıkta sat iyikide yaptırmamışım başım agrısa bile içmem yani normaldede bnm sana tavsiyem eger regl olursan o dişten hemen kurtulman hamileyken diş agrısını ii bilirim kimse bi ilaçta yazamıyor 6 ay lık olana kadarda kimse müdahale edemiyor ve dişçi bilee tanıdık hastasına yapıyorr cnmmm
ben adetimi bekliyeyim en iyisi dediğin gibi canım en geç 2 haftaya olurum olunca hemen giderim hem aklımda bir şey kalmaz.içimiz rahat olur sorma o kadar fena ki ağrısı çektik bu kadar 2 hafta daha dayanalım bakalım canım çok sağol

ben adetimi bekliyeyim en iyisi dediğin gibi canım en geç 2 haftaya olurum olunca hemen giderim hem aklımda bir şey kalmaz.içimiz rahat olur sorma o kadar fena ki ağrısı çektik bu kadar 2 hafta daha dayanalım bakalım canım çok sağol
n ddmek cnmmm ricaaa herzamannn:KK200::KK74:

bugun midem çok fena ya bulantım çokkk ofss

oh ohh:nazar::nazar::nazar: maşallah cnm bende 7+3 oluyorum yarın aslında saatte 00:06gösteriyorr oldum yani yarın dr gidecem çok merak ediyorum ikinci ama bu heycanlar çok gzl yaaa:anne::KK200::anneadayı:

dr gittiniz mi? siz @karakız35

Bnmde ctesi kontrol var 3 4 gündür ağrı değilde yumurtaliklarim da dolgunluk hissi gibi baskı gibi oluyor kısa kısa normal mi acaba

arada banada oluyor cnmm bugun midem fenaydı ayran içtimm ohh geçtii uzanıp dinlen öyle oluncaa tabi bende bi kız var hiç uzandırmıyorrt anammm

Doktora yazdım bnde böyle böyle diye normal dedi bazen akinti filan geliyor su gibi .kanama olmadığı sürece sorun yok dinlenin bol bol dedi stres yaptığımda başlıyor genelde

Back