- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnn cnm bnmmmm çok sevindim adına kaç haftalıkmışşş çok şükürrrrr rabbimm bi bayan daha sevinçden aglıyor sen n büyüksünnn...Günaydın kızlar doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şükür o kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :)
8+5 iz ama ultrasonda tam 9 haftalık çıktı, doktorda haftana göre gelişimi uyumlu dedi. Hatta hareket bile etti kuzum çok hafif ay çok değişik bir duygu ya rabbim her isteyene yaşatsın. Bizlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallah :)günaydınnn cnm bnmmmm çok sevindim adına kaç haftalıkmışşş çok şükürrrrr rabbimm bi bayan daha sevinçden aglıyor sen n büyüksünnn...
inşlhhhh cnm bnmmm allah tamamına erdirsinnnn ilk mi???8+5 iz ama ultrasonda tam 9 haftalık çıktı, doktorda haftana göre gelişimi uyumlu dedi. Hatta hareket bile etti kuzum çok hafif ay çok değişik bir duygu ya rabbim her isteyene yaşatsın. Bizlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallah :)
Amin canım çok sağol Evet canım ilk ondan fazla heyecanlıyım galiba :)inşlhhhh cnm bnmmm allah tamamına erdirsinnnn ilk mi???
olurmuuu cnmmm hepsi çok heycanlıı benceeeeAmin canım çok sağol Evet canım ilk ondan fazla heyecanlıyım galiba :)
Inş. Canım. Sonuç pazartesi cıkcakmış hala sabrediyorumslm cnm bi sağlık ocagına kan verseydin ya nasıl sabır ettin maşallahhh inşlh hamişsindir...aramızda olursunnn
pzts ni bekliyorum demiştinnnKızlar beta hcg 3.80 yani negatif değil mi?
hadiii ya cnmmm ben 5 den düşük olunca negatif diyorum üzülerekkk peki günün geçmişmiydiiiiBarkod numarasıyla baktım internetten
Evet en azından erkenden öğrenip şüphede kalmıyosunbarkodla ilk kez duydum çok iyiymiş yaaa bu arada
Sağlıklı olsunlar da canım heyecan birşey değil güzel şeyler bunlar :)olurmuuu cnmmm hepsi çok heycanlıı benceeee
Sanırım bende araniza katilcam :) 11 gunluk gecikmeyle kanda 3.80 çıkmıştı. 16 günlük gecikmede evde 2 tane test yaptım silik çıktı. Bugun 17 gun gecikmeyle kan verdim akşam internetten bakicam sonuca :) umarım hamileyimdir kociş çok sevindi uzulmesini istemem. Resimdeki testler 12 saat arayla yaptigım testlerhadiii ya cnmmm ben 5 den düşük olunca negatif diyorum üzülerekkk peki günün geçmişmiydiiii