• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

Günaydın kızlar doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şükür:halay: o kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :)
günaydınnn cnm bnmmmm çok sevindim adına kaç haftalıkmışşş çok şükürrrrr rabbimm bi bayan daha sevinçden aglıyor sen n büyüksünnn...

günaydınnn cnm bnmmmm çok sevindim adına kaç haftalıkmışşş çok şükürrrrr rabbimm bi bayan daha sevinçden aglıyor sen n büyüksünnn...
8+5 iz ama ultrasonda tam 9 haftalık çıktı, doktorda haftana göre gelişimi uyumlu dedi. Hatta hareket bile etti kuzum çok hafif ay çok değişik bir duygu ya rabbim her isteyene yaşatsın. Bizlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallah :)

8+5 iz ama ultrasonda tam 9 haftalık çıktı, doktorda haftana göre gelişimi uyumlu dedi. Hatta hareket bile etti kuzum çok hafif ay çok değişik bir duygu ya rabbim her isteyene yaşatsın. Bizlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallah :)
inşlhhhh cnm bnmmm allah tamamına erdirsinnnn :dua::dua::dua: ilk mi???

barkodla ilk kez duydum çok iyiymiş yaaa bu arada

kimse yok mu canlar...

ayyy cnm trbrik ederim allah sağ sağlim kycagımıza almayı nasip etsinnn inşlhh:dua::dua::dua:

hadiii ya cnmmm ben 5 den düşük olunca negatif diyorum üzülerekkk peki günün geçmişmiydiiii
Sanırım bende araniza katilcam :) 11 gunluk gecikmeyle kanda 3.80 çıkmıştı. 16 günlük gecikmede evde 2 tane test yaptım silik çıktı. Bugun 17 gun gecikmeyle kan verdim akşam internetten bakicam sonuca :) umarım hamileyimdir kociş çok sevindi uzulmesini istemem. Resimdeki testler 12 saat arayla yaptigım testler

Eklentiler

• IMG-20170215-WA0031.jpeg
    IMG-20170215-WA0031.jpeg
    12,3 KB · Görüntüleme: 27
Back