yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

Merhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim hafta sonu keseye gördük ama son adet tarihine göre 5 gun kucuk dedi doktor kafama takıldı kese sağlıklı görünüyormus birde cuma gecesi hafif kanama olmuştu progesteron verdi vajenden alıyorum çok şükür lekeler kesildi. Ama şu küçük meselesinden bişey çıkmaz umarım.

Canım hiç korkma, benim de öyle! yumurtlama dönemine göre tahmini olarak hesaplanıyor ya gebe kalma günün, O +7 gün ya da -7 gün olabiliyor. Geç döllenme olmuş biraz. Normal yani hiç stres yapma.

cnm hoşgeldin aramıza bebeğin hayırlı ugurlu olsun saglıkla kucagına almak nasip etsin rabbim dr bi sorun yok dediyse kafana takmaa cnmm moral çok önemli biliyorsunn cnm kaç hafttalık bu arada

Canım haftaya gittiğinde görünür büyük ihtimalle stres yapma. Geç döllenme de olabiliyor o nedenle kese geç görünebiliyor.

cnm hoşgeldin aramıza bebeğin hayırlı ugurlu olsun saglıkla kucagına almak nasip etsin rabbim dr bi sorun yok dediyse kafana takmaa cnmm moral çok önemli biliyorsunn cnm kaç hafttalık bu arada
Cmt günü kontrol de 4h5g dedi doktor. Ama sat göre 5 haftalik işte 5 gun kucuk dedi inşallah 15 gün sonra kontrolüm var kalp atışında duyarız

bende doktordan ayın 9 da randevu alırsam 7+4 oluyorum bakalım n diyecek işk randevum olucakkkk heycanla bekliyorum 2. olmasına ragmenn çok gzl bi duyguuu ya

eminmisinnn böyle bir konu şaka mevzusu bile olması saçma bence kiiii senin durumunu biliyorrr yaptıgı sey mantıklı değil benceee
Hiç değil hemde çok sinirlendim zaten yaptığına ne kadar ağlamıştım korkumdan ama iki çocuğu var onun ablam dahi olsa başına gelmeyen bilemez

Cnm Rabbim en kisa zamanda sana sağlıklı evlat nasip etsin inşallah :)

Canım mersindeyim ben.esim cok panik oluyorsun.bir rahat ol diyor.ozele gidelim dedim esime.önce dr bir baksin haftaya ne diyecek bakalim diyor olmadı ozele gideriz diyor.insallah haftaya gorurum keseyi insallah

Cnm benimde yeni göründü kese doktor göremedi hatta sikis baya cisin gelsin öyle gel dedi geç döllenme olmuş olabilir cnm panik yapma biraz daha bekle

Hoş geldin cnm hepimiz aynı haftalarda gebeyiz benimde yeni göründü kese aynen sıkma canını inşallah birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…