Anlamamış beni kandırmış neye uğradığımı şaşırdımallah seniii nerden anlamışşş
eminmisinnn böyle bir konu şaka mevzusu bile olması saçma bence kiiii senin durumunu biliyorrr yaptıgı sey mantıklı değil benceeeAnlamamış beni kandırmış neye uğradığımı şaşırdım
Merhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim hafta sonu keseye gördük ama son adet tarihine göre 5 gun kucuk dedi doktor kafama takıldı kese sağlıklı görünüyormus birde cuma gecesi hafif kanama olmuştu progesteron verdi vajenden alıyorum çok şükür lekeler kesildi. Ama şu küçük meselesinden bişey çıkmaz umarım.
cnm hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim hafta sonu keseye gördük ama son adet tarihine göre 5 gun kucuk dedi doktor kafama takıldı kese sağlıklı görünüyormus birde cuma gecesi hafif kanama olmuştu progesteron verdi vajenden alıyorum çok şükür lekeler kesildi. Ama şu küçük meselesinden bişey çıkmaz umarım.
Kızlar dr gitmiştim.kesem gozukmemisti.dr tekrar kan istedi.sonucum 16211.3 cikti.18 ocaktaki sonucumda 524.3tü.alttan istersen bakalım dedi.ben istemedim.haftaya kontrole gel bakalım dedi.kahvarengi lekem oluyordu ara sıra.onun icinde progestan yazdı.mineral verdi.kesem gozukmeyince endiselendim.insallah haftaya görürüm.dua edin ne olur bir aksilik yoktur.
Cmt günü kontrol de 4h5g dedi doktor. Ama sat göre 5 haftalik işte 5 gun kucuk dedi inşallah 15 gün sonra kontrolüm var kalp atışında duyarızcnm hoşgeldin aramızabebeğin hayırlı ugurlu olsun saglıkla kucagına almak nasip etsin rabbim dr bi sorun yok dediyse kafana takmaa cnmm moral çok önemli biliyorsunn cnm kaç hafttalık bu arada
Hiç değil hemde çok sinirlendim zaten yaptığına ne kadar ağlamıştım korkumdan ama iki çocuğu var onun ablam dahi olsa başına gelmeyen bilemezeminmisinnn böyle bir konu şaka mevzusu bile olması saçma bence kiiii senin durumunu biliyorrr yaptıgı sey mantıklı değil benceee
hoşgeldin cnmmm aramızaaa aminnn allahh herkese her bayana nasip etsin rabbimmmmmKızlar merhaba hepinizin yavrusu hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bende 8+5 im
hoşgeldin cnmmm aramızaaa aminnn allahh herkese her bayana nasip etsin rabbimmmmm
nick mi değiştin ? cnm
Evet canım nasıl gidiyo bebişli günler ☺nick mi değiştin ? cnm
Hoşbuldum canım benim aminnn inşallahhoşgeldin cnmmm aramızaaa aminnn allahh herkese her bayana nasip etsin rabbimmmmm
ilk gebeliğime göre daha iyi gidiyorr dr günümü bekliyorum heycanlabakalım gidene kadar 7/8haftalık olurummEvet canım nasıl gidiyo bebişli günler ☺
@hiram2015Selam anneler Allah rızası için bana bi akıl verin uğruna ölebilecek kadar sevdiğim iki yeğenim var çocuk hasretimi biraz olsun bastırmaya çalıştığım ablam bir süre çocuk istemediğini söyleyerek spral taktırmıştı ama Allahın işine bakın ki....3.gözbebeğimiz geliyomuş yani ablam hamileymiş kız manyadı mı naptı bilemem hemencik hamilelik psikolojisine mi büründüyse istemiyodum deyip duruyo bi an ağzından soğan suyu falan mı içsem acaba diye bişey duydum gözüme perdeler indi sana hakkımı helal etmem dedim ben bir yavru için neler çekiyorum onun bu dedikleriyle mahvoldum oturdum zırıl zırıl ağlıyorum yapmaz yapamaz biliyorum ama çok moralim bozuldu niye böyle ya ben bitaneyi bulamazjen sadece ablam değil bi sürü insan hamile kaldığı için delircek duruma geliyo sorun bendemi benmi manyadım anlamıyorum off
arkadaşlarr hac hurması yiyen varmı hamileliğindeee
Canım mersindeyim ben.esim cok panik oluyorsun.bir rahat ol diyor.ozele gidelim dedim esime.önce dr bir baksin haftaya ne diyecek bakalim diyor olmadı ozele gideriz diyor.insallah haftaya gorurum keseyi insallah
Merhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim hafta sonu keseye gördük ama son adet tarihine göre 5 gun kucuk dedi doktor kafama takıldı kese sağlıklı görünüyormus birde cuma gecesi hafif kanama olmuştu progesteron verdi vajenden alıyorum çok şükür lekeler kesildi. Ama şu küçük meselesinden bişey çıkmaz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?