- 29 Eylül 2016
- 394
- 389
- 103
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
2019 şubat doğumlu kızımdan sonra şimdi 2. kez anne olmak için niyetlendim. gelin birlikte konuşalım kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl çılgınlığı ben yapıyorum sanırım. benim oğlum 2 yaşına abi olarak girecek2022 Aralık doğumlu oğlum var şimdi bizde ikinciyi düşünüyoruz. Bizimki biraz delilik gibi görünüyor ama beraber büyüsünler istiyorum. Bir yandan da oğlumun 2 yaş sendromlarıyla uğraşıyorum :)))
Yaaa ne güzel Keşke bende hemen yapsaydım diyorumAsıl çılgınlığı ben yapıyorum sanırım. benim oğlum 2 yaşına abi olarak girecekah hormonlar
İnşallah ben de öyle derimYaaa ne güzel Keşke bende hemen yapsaydım diyorumşimdiki sendorımlarını görünce insanın bi gözü korkmuyor değil
Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Çocuk büyütmek gerçekten yorucu ve zorlayıcı. Hamileyken emzirmekte çok zor olur. Küçükken daha kolaymış diyorum büyüdükçe çok zorluyorlar insanı :)) sütten keserken sabır taşını deneyin tavsiye ederim bizde yeni bıraktık sayılırİnşallah ben de öyle derimama bana sizin durum daha doğru gibi geldi çünkü bizim sütten ayırma gibi bi problemimiz olacak. Tam büyüğü ayırdım derken küçüğü doğacak onu görünce napıcam bilmiyorum
2022 Aralık doğumlu oğlum var şimdi bizde ikinciyi düşünüyoruz. Bizimki biraz delilik gibi görünüyor ama beraber büyüsünler istiyorum. Bir yandan da oğlumun 2 yaş sendromlarıyla uğraşıyorum :))
2022 Aralık doğumlu oğlum var şimdi bizde ikinciyi düşünüyoruz. Bizimki biraz delilik gibi görünüyor ama beraber büyüsünler istiyorum. Bir yandan da oğlumun 2
Yaaa ne güzel Keşke bende hemen yapsaydım diyorumşimdiki sendorımlarını görünce insanın bi gözü korkmuyor değil
Tiksindirerek ayırmak da istemiyorum ama başka çarem yok sanırımÇok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Çocuk büyütmek gerçekten yorucu ve zorlayıcı. Hamileyken emzirmekte çok zor olur. Küçükken daha kolaymış diyorum büyüdükçe çok zorluyorlar insanı :)) sütten keserken sabır taşını deneyin tavsiye ederim bizde yeni bıraktık sayılır