• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.kez anne olmayı düşünenler

kahvekokulu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
394
389
103
35
2019 şubat doğumlu kızımdan sonra şimdi 2. kez anne olmak için niyetlendim. gelin birlikte konuşalım kızlar

• Beğen
Reactions: etf
2022 Aralık doğumlu oğlum var şimdi bizde ikinciyi düşünüyoruz. Bizimki biraz delilik gibi görünüyor ama beraber büyüsünler istiyorum. Bir yandan da oğlumun 2 yaş sendromlarıyla uğraşıyorum :)))

• Beğen
Reactions: etf
2022 Aralık doğumlu oğlum var şimdi bizde ikinciyi düşünüyoruz. Bizimki biraz delilik gibi görünüyor ama beraber büyüsünler istiyorum. Bir yandan da oğlumun 2 yaş sendromlarıyla uğraşıyorum :)))
Asıl çılgınlığı ben yapıyorum sanırım. benim oğlum 2 yaşına abi olarak girecek 😅 ah hormonlar

Yaaa ne güzel Keşke bende hemen yapsaydım diyorum 😂😂 şimdiki sendorımlarını görünce insanın bi gözü korkmuyor değil
İnşallah ben de öyle derim 😂 ama bana sizin durum daha doğru gibi geldi çünkü bizim sütten ayırma gibi bi problemimiz olacak. Tam büyüğü ayırdım derken küçüğü doğacak onu görünce napıcam bilmiyorum

İnşallah ben de öyle derim 😂 ama bana sizin durum daha doğru gibi geldi çünkü bizim sütten ayırma gibi bi problemimiz olacak. Tam büyüğü ayırdım derken küçüğü doğacak onu görünce napıcam bilmiyorum
Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Çocuk büyütmek gerçekten yorucu ve zorlayıcı. Hamileyken emzirmekte çok zor olur. Küçükken daha kolaymış diyorum büyüdükçe çok zorluyorlar insanı :)) sütten keserken sabır taşını deneyin tavsiye ederim bizde yeni bıraktık sayılır

2022 Aralık doğumlu oğlum var şimdi bizde ikinciyi düşünüyoruz. Bizimki biraz delilik gibi görünüyor ama beraber büyüsünler istiyorum. Bir yandan da oğlumun 2 yaş sendromlarıyla uğraşıyorum :))

Benimde 2019 eylüllü kızım var ben aslında 1 yıl önce niyetlendim ama üstüne düşmedim.Doğdu doğalı doğum kontrol hapı kullanıyordum.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Çocuk büyütmek gerçekten yorucu ve zorlayıcı. Hamileyken emzirmekte çok zor olur. Küçükken daha kolaymış diyorum büyüdükçe çok zorluyorlar insanı :)) sütten keserken sabır taşını deneyin tavsiye ederim bizde yeni bıraktık sayılır
Tiksindirerek ayırmak da istemiyorum ama başka çarem yok sanırım🥲

Kızlar 4 günlük ikinci bebeğimle başlığı gördüm. İlk oğlum 3 yaşına girecek. Günlerdir onu ihmal ettiğim fikrinden vicdan azabı çekiyorum 🥲 ama oğlum kardeşini o kadar çok seviyor ki iyi ki diyorum. Yapın siz pişman olmayacaksınız 😄

Benimde 2017li oğlum var 7 yaşında çok ara verdik 5 aydr deniyoruz insallah olur biran önce

Back
X