Amin canım çok sağol sizlere de :)ayyy cok mutlu oldummm hamılesınnnn Allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın canımm
İnşallah yazıcam yarın bhcg sonucumu öğrenince :)Aaaa gözün aydın bend çok mutlu oldum güzel haberler bekleriyoruz senden
?Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Merhaba bir sorum olucakti 5+6 haftalik hamile yim doktora gittigimde sadece kese gozuktu bebek yoktu 15 gun sonra gelin dedi ve ben biraz endiseliyim bu durumu yasayan varmi ? ilk hamileligim dusukle sonlandi icin bundada birsey olur diye korkuyorum bilgisi olan varsa bana yazarsa sevinirirmBenim gibi yeni gebe olan varmı
Çok normal cnm hiç.endişelenme bnm bebek ve kalp atısı 6+5 de duyulmuştu 10 gün sonra gitsen görürsünMerhaba bir sorum olucakti 5+6 haftalik hamile yim doktora gittigimde sadece kese gozuktu bebek yoktu 15 gun sonra gelin dedi ve ben biraz endiseliyim bu durumu yasayan varmi ? ilk hamileligim dusukle sonlandi icin bundada birsey olur diye korkuyorum bilgisi olan varsa bana yazarsa sevinirirm
Cok tesekkur ederim cevap yazdigin icinÇok normal cnm hiç.endişelenme bnm bebek ve kalp atısı 6+5 de duyulmuştu 10 gün sonra gitsen görürsün
Aynı durumu bende yasad8m cnm endişelendim fakat doktor 5 gün snra gel dedi bende zaman gecs9n die daha sonra gitcem bebeği görürüz inşallah kalp atışını duyariz dedi 1 hafta 10 güne kadar bebek icine girer diyolarMerhaba bir sorum olucakti 5+6 haftalik hamile yim doktora gittigimde sadece kese gozuktu bebek yoktu 15 gun sonra gelin dedi ve ben biraz endiseliyim bu durumu yasayan varmi ? ilk hamileligim dusukle sonlandi icin bundada birsey olur diye korkuyorum bilgisi olan varsa bana yazarsa sevinirirm
İlk gebeligimde yaşadım canm sonra gecti taze kan olursa şiddetli ağrıların olursa sikinti.mesela canm en son 1 Mayıs ta adet oldun diyelim haziran 1 gibi yani sonraki adet zamanında vucut alışkın olduğu için kahverengi lekelenme normalmişKızlar k. Rengi lekelenme yaşayan varmıdır ben yaşadım kesildi progestan kullanarak sımdı normal akıntılarım gelıyorda yani doktora sordugumda önemli değil şiddetli kasık ağrın ve kanaman olursa kork demişti ama o kahverengi leke neydi onu söylemedi :/
Bende aynısını yaşadım güzelim progestan kullandım.gecti dikkat et sadeceKızlar k. Rengi lekelenme yaşayan varmıdır ben yaşadım kesildi progestan kullanarak sımdı normal akıntılarım gelıyorda yani doktora sordugumda önemli değil şiddetli kasık ağrın ve kanaman olursa kork demişti ama o kahverengi leke neydi onu söylemedi :/
hadi ya gecmis olsun da yok benim lekelenme koyu degildi birde kalbi durdugunu nasil anliyorsunlekelerin durduysa korkma devam ediorsa tekrar doktora git korkutmak istemem benim ilk hamileligim de ( 3 ay once ) dusukle bitti kalbi durmustu
ilk lekelenme adetim gelice gunun(normalde adetim 7 subat olucakti ) ikince gunu olmustu ( yani 9 subata) ben zaten test yaptigim icin hamile oldugumu biliordum doktora gittim normal demisti
22 subat ta doktor muayenesi oldum lekelerim o gunden itibaren yoktu ama bir hafta sonra yani
1 mart tekrar leke oldu doktora gittim kalp atisini gordummalesef
1 hafta sonra daha koyu lekeler oldu tekrar doktora gittim 8 mart yada9 mart kalbi durdugunu ogrendim ve 12 mart evde dusuk yaptim ( kurtaji istemedim)
suna tekrar hamileyim ve ne tutunma kanamasi oldu ne bisey ve bende endiseleniyorum
yok adet zamanlarimda gelmedi ya boyle 4 5 gun filan surduİlk gebeligimde yaşadım canm sonra gecti taze kan olursa şiddetli ağrıların olursa sikinti.mesela canm en son 1 Mayıs ta adet oldun diyelim haziran 1 gibi yani sonraki adet zamanında vucut alışkın olduğu için kahverengi lekelenme normalmiş
Bilmiyorum canm inanyok adet zamanlarimda gelmedi ya boyle 4 5 gun filan surdu
neyse bakalım hayırlısı olsun ne dıyelım :)Bilmiyorum canm inan
Aynen canmneyse bakalım hayırlısı olsun ne dıyelım :)
Ne zaman doktor randevun :)Aynen canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?