Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhaba benim ilk kan tahlilim ayın 19unda 128 çıkmıtştı dün tekrar yaptırdım 21inde 236 çıktı aslında ikiye katlayıp 256 çıkması gerekiyordu ancak tam 48 saat geçmediği için ve farklı bir labaratuarda bakıldığı için olabilir sıkıntı yok dedi dr. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Benim gibi yeni gebe olan varmı
Merhaba bir sorum olucakti 5+6 haftalik hamile yim doktora gittigimde sadece kese gozuktu bebek yoktu 15 gun sonra gelin dedi ve ben biraz endiseliyim bu durumu yasayan varmi ? ilk hamileligim dusukle sonlandi icin bundada birsey olur diye korkuyorum bilgisi olan varsa bana yazarsa sevinirirm

Çok normal cnm hiç.endişelenme bnm bebek ve kalp atısı 6+5 de duyulmuştu 10 gün sonra gitsen görürsün

Çok normal cnm hiç.endişelenme bnm bebek ve kalp atısı 6+5 de duyulmuştu 10 gün sonra gitsen görürsün
Cok tesekkur ederim cevap yazdigin icin Kendi memleketimde degilim turkiyede kontroller nasil oluyor bilmiorum o yuzden baya kafam karisti birde hic belirtilerim yok gogus arisi migde bulantisi falan diger hamileligimde gosuslerim cok aciordu

Aynı durumu bende yasad8m cnm endişelendim fakat doktor 5 gün snra gel dedi bende zaman gecs9n die daha sonra gitcem bebeği görürüz inşallah kalp atışını duyariz dedi 1 hafta 10 güne kadar bebek icine girer diyolar

Kızlar k. Rengi lekelenme yaşayan varmıdır ben yaşadım kesildi progestan kullanarak sımdı normal akıntılarım gelıyorda yani doktora sordugumda önemli değil şiddetli kasık ağrın ve kanaman olursa kork demişti ama o kahverengi leke neydi onu söylemedi :/

İlk gebeligimde yaşadım canm sonra gecti taze kan olursa şiddetli ağrıların olursa sikinti.mesela canm en son 1 Mayıs ta adet oldun diyelim haziran 1 gibi yani sonraki adet zamanında vucut alışkın olduğu için kahverengi lekelenme normalmiş

Bende aynısını yaşadım güzelim progestan kullandım.gecti dikkat et sadece

lekelerin durduysa korkma devam ediorsa tekrar doktora git korkutmak istemem benim ilk hamileligim de ( 3 ay once ) dusukle bitti kalbi durmustu

ilk lekelenme adetim gelice gunun(normalde adetim 7 subat olucakti ) ikince gunu olmustu ( yani 9 subata) ben zaten test yaptigim icin hamile oldugumu biliordum doktora gittim normal demisti
22 subat ta doktor muayenesi oldum lekelerim o gunden itibaren yoktu ama bir hafta sonra yani
1 mart tekrar leke oldu doktora gittim kalp atisini gordum malesef
1 hafta sonra daha koyu lekeler oldu tekrar doktora gittim 8 mart yada9 mart kalbi durdugunu ogrendim ve 12 mart evde dusuk yaptim ( kurtaji istemedim)

suna tekrar hamileyim ve ne tutunma kanamasi oldu ne bisey ve bende endiseleniyorum

hadi ya gecmis olsun da yok benim lekelenme koyu degildi birde kalbi durdugunu nasil anliyorsun

yok adet zamanlarimda gelmedi ya boyle 4 5 gun filan surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…