- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
Yanı 11 mayısta adet oldum 23 mayısta aşılama 11 mayıstan mi hesapliomAynı son adet göre hesaplıyorsun
Sen öyle mo yaptin ozama ileriden gidiyor asilaman 20.gunu11 Mayıs’tan hesaplanacaksın
Evet ilk çoçuklara öyle yaptım zaten aşılama yapılama yumurtlama döneminde yapılıyorSen öyle mo yaptin ozama ileriden gidiyor asilaman 20.gunu
Evet cnm bu adetim de cuma gözüküyordu hamis oldgunu ogrendm eskiden hesaplym ozmnEvet ilk çoçuklara öyle yaptım zaten aşılama yapılama yumurtlama döneminde yapılıyor
AynenEvet cnm bu adetim de cuma gözüküyordu hamis oldgunu ogrendm eskiden hesaplym ozmn
Canım progestan kullanıyo musunkizlar ben 7. haftaya girdim de kahverengi akintisi olan varmi en son ilk geldiginde acile gittim sukur kalp atislarini dinletti taze kan gelmedigi surece korkma dedi daha 10 gun var kontrolume ama ne zaman mutfakta hafif temizlik yapsam veya ayakta kalsam kahverengi leke geliyor anlamadim gitti :/
kullanıyorum canım normalde agızdan alıyordum ama fıtıl daha cok etkı edıyor dedıler fıtıl olarak kullanmaya basladım gunde 1 sefer doktoruda zırt pırt aramak ıstemıyorum yaCanım progestan kullanıyo musun
Ara. Cnmm sor olsunkullanıyorum canım normalde agızdan alıyordum ama fıtıl daha cok etkı edıyor dedıler fıtıl olarak kullanmaya basladım gunde 1 sefer doktoruda zırt pırt aramak ıstemıyorum ya
olmadı arıcam en son aynenAra. Cnmm sor olsun
Arada kramp şeklinde sancınızda oluyomu ?kizlar ben 7. haftaya girdim de kahverengi akintisi olan varmi en son ilk geldiginde acile gittim sukur kalp atislarini dinletti taze kan gelmedigi surece korkma dedi daha 10 gun var kontrolume ama ne zaman mutfakta hafif temizlik yapsam veya ayakta kalsam kahverengi leke geliyor anlamadim gitti :/
yok yani şükür olmuyorArada kramp şeklinde sancınızda oluyomu ?
ayyy cok mutlu oldummm hamılesınnnn Allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın canımmEki Görüntüle 2158089 Kızlar merhaba, ben bu testi dün yaptım inşallah yarından sonra doktora gidicem, geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım, çok şükür ardından bu ay tekrar hamileyim sanırım :)
Aaaa gözün aydın bend çok mutlu oldum güzel haberler bekleriyoruz sendenEki Görüntüle 2158089 Kızlar merhaba, ben bu testi dün yaptım inşallah yarından sonra doktora gidicem, geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım, çok şükür ardından bu ay tekrar hamileyim sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?