- 24 Şubat 2018
- 972
- 795
- 23
Haftaya sonuç gostricem sonra 10. Haftada senin canmNe zaman doktor randevun :)
Ne sonucuymuş canım benim salı günü merak ediyorum nasıl bebiş yaHaftaya sonuç gostricem sonra 10. Haftada senin canm
Canm bilmiyorum 5-6 tüp kan normal idrar testi ve idrar kültürü istedi onları göstericem sen den almadılar mi? Bende merak ediyorum ya bebiş nasıl hissetmiyoruz ya ister istemez korkuyoruzNe sonucuymuş canım benim salı günü merak ediyorum nasıl bebiş ya
Yok canım istemedi ben sadece beta verdim en son bi protestan mı ne birşey varmış düşük filan anlaşılıyormuş ordan onu verdim baska bişi de istemedi bendenCanm bilmiyorum 5-6 tüp kan normal idrar testi ve idrar kültürü istedi onları göstericem sen den almadılar mi? Bende merak ediyorum ya bebiş nasıl hissetmiyoruz ya ister istemez korkuyoruz
O zaman bu gittiginde alir canm çünkü benim ilk gebeligimde de aldı hatta o zaman 9 tüp almisti çok iyi hatırlıyorumYok canım istemedi ben sadece beta verdim en son bi protestan mı ne birşey varmış düşük filan anlaşılıyormuş ordan onu verdim baska bişi de istemedi benden
Hadi yaaa anladımm o zaman evet isterlerO zaman bu gittiginde alir canm çünkü benim ilk gebeligimde de aldı hatta o zaman 9 tüp almisti çok iyi hatırlıyorum
Aç git canm sabah ne olur ne olmazHadi yaaa anladımm o zaman evet isterler
ÖĞLEN 1 de gidicem ama :/ o zamana kadar dayanamam ki :))Aç git canm sabah ne olur ne olmaz
Aaaaa o zaman aç gitme canm ben sabah gidiceksin sandım.dr sana aç gel demediyse tok gitÖĞLEN 1 de gidicem ama :/ o zamana kadar dayanamam ki :))
Güzel haberlerle gel canmBende Cuma günü ikili teste gireceğim
Aynen öyle bakıyım nasıl az kaldı salıya :))Aaaaa o zaman aç gitme canm ben sabah gidiceksin sandım.dr sana aç gel demediyse tok git
Aynen canm hiç bir şey kalmamış haber ver bana da yakınız birbirimizeAynen öyle bakıyım nasıl az kaldı salıya :))
Silik olsa bile gebelik vardır bat ne zaman ?Slm kizlar bu test pozitifmi kizlar dün silikti bugün sabah böyle oldu
4 tEmmuz buda ovulasyon testim bugün yaptimSilik olsa bile gebelik vardır bat ne zaman ?
Canm ovulasyon dan pek anlamam daha varmis bekle testler ile kafanı bulandırma4 tEmmuz buda ovulasyon testim bugün yaptim
merhabalar zaman geçmiş üzerinden ama durumunuz nedir merak ettim ?merhaba hanımlar. gecen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. adetime 1 gün kala kahvrengi lekelenme oldu. kan vermeye gittim kesin sonuc için. beta 15.8 çıktı pozitf yazıyordu öyle muyluydum ki.dr. gönderdim 2 gn snra tekrar test yaptr dedı tekrar yaptrdım bu defa 36.00 olmuştu yukselmişti.ama dr. bır hafta snra tekrar yap gec gebelik olabilir dedi. ve ben tekrar yaptım 1.85 negatif bır sonuc cıktı. ve adetım 8 gün oldu gecıkelı. napmalıyım bılmıyorum hamılemıyım degılmıyım. bu durumu yaşayanlar varmı acaba.
Ewet yeni hamile oldugumu ogrendim ama adet sancim gibi ağrılar war Sen de oldumuBenim gibi yeni gebe olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?