Bende dün kesemi gördüm 15 gün sonra gidicem kalp atışını dinlemeyeEvet ben de 6 haftalık taze bir gebeyim kalp atışı bile daha yok ama çok heyecanlıyım
Cnm kesenin içinde birşey yok dimiEvet ben de 6 haftalık taze bir gebeyim kalp atışı bile daha yok ama çok heyecanlıyım
Yok kuzum.sendede mi öyleCnm kesenin içinde birşey yok dimi
Benim en son HCG 635 di ben geç döllenme oldm bir hafta sonra kesem gorunduKızlar hcg leriniz kaçtı en son? Ve son adet tarihiniz ne zamandı acaba
5 haftalık cnmBende varım kızlar 4 haftalık gebeyim kese ne zaman görünüyor
Kaç haftalıkken keseniz göründüBenim en son HCG 635 di ben geç döllenme oldm bir hafta sonra kesem gorundu
Geç döllenmede de mi5 haftada görülüyor5 haftalık cnm
5 haftalık cnm ama adet tarihime göre 15 gün gerideyim ben 5 haftlksn dedi doktor 15 gün sonra kalp atışına bakıcz dediKaç haftalıkken keseniz göründü
Hyr cnm normal gebelikte adet tarihi soruldu ona cevap verdim geç döllenme diye 5.haftada görülür amA görmezden endişe etme 6. Haftada gören varGeç döllenmede de mi5 haftada görülüyor
İnşaallah tatlımKizlaar kizlarrr bende burdayım insallahh hepimiz sağlıklı gebelik ler geçiririz değerlerimiz güzel güzel artar benim ilk hcg 11 di dün tekrar yaptırdım 2 gün sonra yani 32 çıktı ilerleme güzel ınsalllah hep böyle devam eder
Aşılamayı bilmiyorum ama zaten normal gebelikte 12 günde anca yerleşiyor demekki daha yeni cnmAsilamamin 14. Gunu hcg 80 di daha cok yenii deger iymi hic bilmiyorum sizce iymii kizlarr
Ewet 2 haftalik falan dahaAşılamayı bilmiyorum ama zaten normal gebelikte 12 günde anca yerleşiyor demekki daha yeni cnm
Allah sağ salim.kucagina almayı nasip etsin cnmEwet 2 haftalik falan daha
Amin canin sende saglikla al ins.Allah sağ salim.kucagina almayı nasip etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?