- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi monarosa352
-
Boşan desek boşanmazsın.Merhaba 4buçuk haftalık hamileyim dün öğrendik eşimle ilk çocuğumuz olucak nasipse eşim öğrendi gülümsedi şükretti öutlu oldu ama bn sevinçten yerimde duramıorum bnim kadar mutlu değil neyse eve geldim o işe gitti eve gelirken yaş pasta alıver diye 4-5defa aradım meşgule aldı cvp vermedi sonra açtı eve vardım sayılır alamam sana süprizim var dedi açtım kapıyı süprizi çiğ köfteymiş çiğ köfte almış tam açtı yicez ama sen yeme acı dokunur bide dedi kendisi yemeye başladı üzüldüm belli etmedim evimizin aşağısında 3tane pastahane var bn çay koyayım sende hemen pasta al gel madem film açalım ufak kutlama yapalım dedim isteklerin bitmiyo artık yeter almıycam akşam oldu dedi sigarası saat 2-3de bile bitse alır gelir bn bi saat 8de evin aşağısından pasta istedim almadı çiğ köftesini yiye yiye tv izledi bn alayım madem dedim onuda almadı surat astım o tv izledi bn yatak odasına gittim yanıma geldi kalbimi kırıyosun isteklerin için dedi konu illa pastamı pasta bahane insan karısının hamile olduğunu öğreniyo sevinir ya gelirken bi çiçek alır ya da bi tatşı alır madem ince bir düşüncen yok bn söylüyorum bn söylediğimde al dedim gitti tvsini izledi sonra uyuduk sabah telefonda bna itafeen şükürsüzlükle ilgili sözler paylaşmış sonra msjlaştık hamile halimle bni strese sokuyorsun dedim ilgi bekledim senden bi dedim konuyu paraya bağladı haftada 2-3defa dışarda yiyoruz yediğin önünde yemediğin arkanda şükürsüzsün sürekli birşeyler yiyorsun doymuyorsun dedi yediğim lokmaların hesabını yptı istemiorum paranı birşeyini yediğimi çok görüyorsun izin versen kendim çalışırım kendi paramı harcarım dedim delirdi eve geldi sancım vardı hiç birşey yemedim diye kahvaltılık birşeyler hazırladı ye açlıktan sancın var dedi yedim sonra neydi bnim günahım dedi 500tl para attı önüme al ne ihtiyacın varsa al dedi bağırarak istemiorum dedim zorla koynuma koydu sonra elini duvara vurdu ağladı beydi bnim günahım ne zaman düzeleceksin neden böylesin dedi ağlamasına kıyamadım elini tuttum tamam özür dilerim uzatmayalım lütfen dedim boşanalımmı aileni herkesi çağıralım yapamıyorum bn senin gibi kadından nasıl çocuk yaptım bn dedi bundan sonra ne yaptığın yemeği yiyeceğim ne de yatağında yatacağım sen düzelene kadar dedi bi ufak ilgi alaka süpriz istedim senden niye çok görüyosun dedim suratıma tükürdü daha ne istiosun bnden sana 14şubatta 375tl lik saat birde çiçek aldım gözün doysun dedi evlendiğimizden beri aldığı yptığı süpriz bu bn bir çikolatayla mutlu olan birisiyim bni şükürsüzlükle suçluyo tamam senden birşey istemicem bundan sonra alınganım bu dönemde anla bni özür dilerim uzatmayalım lütfen çocuğa birşey olcak diye korkuyorum dedim sarıldım bırak bni dedi gitti işine geri bn ne yapacağım bilmiorum niye böyle suçluysam kocamın gönlünü nasıl alacağım haklı bensem bile karşı geldikçe devam ettirdikçe bebeğim babasız kalacak artık evde iki yabancı olucakmışız aynı yatakta yatmıcakmışız yaptığım yemeği yemeyecekmiş
Adam 29 kız 18 imiş.Adam bikmis gibi gorunuyo
Ikinizde hatalisiniz bence, yaslar kac bilmiyorum ama pastada pasta diye diretmeseydiniz iyiydi.
Olsun yeseydiniz zorla önünüzden mi alıyordu çiğ köfteyi ? Canım çekti bari bunu yiyeyim deseydiniz?Süprizle alakası yok düşüncesiz kendini düşünen bencil sana süpriz çiğ köfte aldım diyo ama yedirmiyo bari bni sevindirmek için bi tatlı alsın istedim
Bnada böyle dedi ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin dedi düşüncesiz bencil davranıyo yaş garkımız var bn gencim ince fikirler bnim daha çok aklıma geliyo ama onun ruhu ölmüş resmen yaşı büyük olduğu gibi yaşından büyük davranıyobir insanın eşinden pasta istemesi çok değil şımarıklık hiç değil ki kızcağız kaç kez istemiş.
alması gerekirdi.tamam adam almadı aldığı köfteden yedirmiyor.
yüze tükürmeler yaptığın yemeği yemeyeceğim ve sen düzelene ( tam anlamı ile sinip kukla olana ) kadar seninle yatmayacağım.
yapılacak çok fazla yorum yok.
ya bu deveyi böyle güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz.
Öff ya kusura bakmayında tek doğuran kadın siz değilsiniz ilk günden amma kapris yapmışsınız sancım var falan filan 4.5 haftalığın ne kadar büyük bi sancısı olabilir. Eşinizden ne bekliyorsunuz adam özel günleri de es geçmemiş. Çiğköftede terbiyesizlik yapmış. Baştan düşünüp almamalıydı. Pasta meselesine gelince çok canınızın çektiğini söyleyebilirsiniz tatlı bir dil ile. Erkeklere surat yaparak iş yaptıramazsınız. Erkek takmaz sizin içinizde patlar sıkıntınız. Yemek sepetinden sipariş geçseydiniz madem çok istediniz. Ben öyle yapıyorum eşim gitmezse hop sipariş geçiyorum. Kapıda paşa paşa ödüyor :) 2019dayız teknolojiden faydalanın evde kös kös koca getirsin ben yiyim yapmayın. En kötü evinizdeki malzemelerden yapın. Ben canım çok çekse anında bi pasta yapıveriyorum.Merhaba 4buçuk haftalık hamileyim dün öğrendik eşimle ilk çocuğumuz olucak nasipse eşim öğrendi gülümsedi şükretti öutlu oldu ama bn sevinçten yerimde duramıorum bnim kadar mutlu değil neyse eve geldim o işe gitti eve gelirken yaş pasta alıver diye 4-5defa aradım meşgule aldı cvp vermedi sonra açtı eve vardım sayılır alamam sana süprizim var dedi açtım kapıyı süprizi çiğ köfteymiş çiğ köfte almış tam açtı yicez ama sen yeme acı dokunur bide dedi kendisi yemeye başladı üzüldüm belli etmedim evimizin aşağısında 3tane pastahane var bn çay koyayım sende hemen pasta al gel madem film açalım ufak kutlama yapalım dedim isteklerin bitmiyo artık yeter almıycam akşam oldu dedi sigarası saat 2-3de bile bitse alır gelir bn bi saat 8de evin aşağısından pasta istedim almadı çiğ köftesini yiye yiye tv izledi bn alayım madem dedim onuda almadı surat astım o tv izledi bn yatak odasına gittim yanıma geldi kalbimi kırıyosun isteklerin için dedi konu illa pastamı pasta bahane insan karısının hamile olduğunu öğreniyo sevinir ya gelirken bi çiçek alır ya da bi tatşı alır madem ince bir düşüncen yok bn söylüyorum bn söylediğimde al dedim gitti tvsini izledi sonra uyuduk sabah telefonda bna itafeen şükürsüzlükle ilgili sözler paylaşmış sonra msjlaştık hamile halimle bni strese sokuyorsun dedim ilgi bekledim senden bi dedim konuyu paraya bağladı haftada 2-3defa dışarda yiyoruz yediğin önünde yemediğin arkanda şükürsüzsün sürekli birşeyler yiyorsun doymuyorsun dedi yediğim lokmaların hesabını yptı istemiorum paranı birşeyini yediğimi çok görüyorsun izin versen kendim çalışırım kendi paramı harcarım dedim delirdi eve geldi sancım vardı hiç birşey yemedim diye kahvaltılık birşeyler hazırladı ye açlıktan sancın var dedi yedim sonra neydi bnim günahım dedi 500tl para attı önüme al ne ihtiyacın varsa al dedi bağırarak istemiorum dedim zorla koynuma koydu sonra elini duvara vurdu ağladı beydi bnim günahım ne zaman düzeleceksin neden böylesin dedi ağlamasına kıyamadım elini tuttum tamam özür dilerim uzatmayalım lütfen dedim boşanalımmı aileni herkesi çağıralım yapamıyorum bn senin gibi kadından nasıl çocuk yaptım bn dedi bundan sonra ne yaptığın yemeği yiyeceğim ne de yatağında yatacağım sen düzelene kadar dedi bi ufak ilgi alaka süpriz istedim senden niye çok görüyosun dedim suratıma tükürdü daha ne istiosun bnden sana 14şubatta 375tl lik saat birde çiçek aldım gözün doysun dedi evlendiğimizden beri aldığı yptığı süpriz bu bn bir çikolatayla mutlu olan birisiyim bni şükürsüzlükle suçluyo tamam senden birşey istemicem bundan sonra alınganım bu dönemde anla bni özür dilerim uzatmayalım lütfen çocuğa birşey olcak diye korkuyorum dedim sarıldım bırak bni dedi gitti işine geri bn ne yapacağım bilmiorum niye böyle suçluysam kocamın gönlünü nasıl alacağım haklı bensem bile karşı geldikçe devam ettirdikçe bebeğim babasız kalacak artık evde iki yabancı olucakmışız aynı yatakta yatmıcakmışız yaptığım yemeği yemeyecekmiş
Kucuk emrah filmi izledim sankiMerhaba 4buçuk haftalık hamileyim dün öğrendik eşimle ilk çocuğumuz olucak nasipse eşim öğrendi gülümsedi şükretti öutlu oldu ama bn sevinçten yerimde duramıorum bnim kadar mutlu değil neyse eve geldim o işe gitti eve gelirken yaş pasta alıver diye 4-5defa aradım meşgule aldı cvp vermedi sonra açtı eve vardım sayılır alamam sana süprizim var dedi açtım kapıyı süprizi çiğ köfteymiş çiğ köfte almış tam açtı yicez ama sen yeme acı dokunur bide dedi kendisi yemeye başladı üzüldüm belli etmedim evimizin aşağısında 3tane pastahane var bn çay koyayım sende hemen pasta al gel madem film açalım ufak kutlama yapalım dedim isteklerin bitmiyo artık yeter almıycam akşam oldu dedi sigarası saat 2-3de bile bitse alır gelir bn bi saat 8de evin aşağısından pasta istedim almadı çiğ köftesini yiye yiye tv izledi bn alayım madem dedim onuda almadı surat astım o tv izledi bn yatak odasına gittim yanıma geldi kalbimi kırıyosun isteklerin için dedi konu illa pastamı pasta bahane insan karısının hamile olduğunu öğreniyo sevinir ya gelirken bi çiçek alır ya da bi tatşı alır madem ince bir düşüncen yok bn söylüyorum bn söylediğimde al dedim gitti tvsini izledi sonra uyuduk sabah telefonda bna itafeen şükürsüzlükle ilgili sözler paylaşmış sonra msjlaştık hamile halimle bni strese sokuyorsun dedim ilgi bekledim senden bi dedim konuyu paraya bağladı haftada 2-3defa dışarda yiyoruz yediğin önünde yemediğin arkanda şükürsüzsün sürekli birşeyler yiyorsun doymuyorsun dedi yediğim lokmaların hesabını yptı istemiorum paranı birşeyini yediğimi çok görüyorsun izin versen kendim çalışırım kendi paramı harcarım dedim delirdi eve geldi sancım vardı hiç birşey yemedim diye kahvaltılık birşeyler hazırladı ye açlıktan sancın var dedi yedim sonra neydi bnim günahım dedi 500tl para attı önüme al ne ihtiyacın varsa al dedi bağırarak istemiorum dedim zorla koynuma koydu sonra elini duvara vurdu ağladı beydi bnim günahım ne zaman düzeleceksin neden böylesin dedi ağlamasına kıyamadım elini tuttum tamam özür dilerim uzatmayalım lütfen dedim boşanalımmı aileni herkesi çağıralım yapamıyorum bn senin gibi kadından nasıl çocuk yaptım bn dedi bundan sonra ne yaptığın yemeği yiyeceğim ne de yatağında yatacağım sen düzelene kadar dedi bi ufak ilgi alaka süpriz istedim senden niye çok görüyosun dedim suratıma tükürdü daha ne istiosun bnden sana 14şubatta 375tl lik saat birde çiçek aldım gözün doysun dedi evlendiğimizden beri aldığı yptığı süpriz bu bn bir çikolatayla mutlu olan birisiyim bni şükürsüzlükle suçluyo tamam senden birşey istemicem bundan sonra alınganım bu dönemde anla bni özür dilerim uzatmayalım lütfen çocuğa birşey olcak diye korkuyorum dedim sarıldım bırak bni dedi gitti işine geri bn ne yapacağım bilmiorum niye böyle suçluysam kocamın gönlünü nasıl alacağım haklı bensem bile karşı geldikçe devam ettirdikçe bebeğim babasız kalacak artık evde iki yabancı olucakmışız aynı yatakta yatmıcakmışız yaptığım yemeği yemeyecekmiş
eski konularınız varmış okumadım ama keşke bebek yapmasaydınız be canımBnada böyle dedi ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin dedi düşüncesiz bencil davranıyo yaş garkımız var bn gencim ince fikirler bnim daha çok aklıma geliyo ama onun ruhu ölmüş resmen yaşı büyük olduğu gibi yaşından büyük davranıyo
Eşimden izindiz sipariş veremem başıma buyruk değilim hep bn yapıyorum bi kere hazır istedim bn tatlı dille canımın çektiğini kaç defa dedimÖff ya kusura bakmayında tek doğuran kadın siz değilsiniz ilk günden amma kapris yapmışsınız sancım var falan filan 4.5 haftalığın ne kadar büyük bi sancısı olabilir. Eşinizden ne bekliyorsunuz adam özel günleri de es geçmemiş. Çiğköftede terbiyesizlik yapmış. Baştan düşünüp almamalıydı. Pasta meselesine gelince çok canınızın çektiğini söyleyebilirsiniz tatlı bir dil ile. Erkeklere surat yaparak iş yaptıramazsınız. Erkek takmaz sizin içinizde patlar sıkıntınız. Yemek sepetinden sipariş geçseydiniz madem çok istediniz. Ben öyle yapıyorum eşim gitmezse hop sipariş geçiyorum. Kapıda paşa paşa ödüyor :) 2019dayız teknolojiden faydalanın evde kös kös koca getirsin ben yiyim yapmayın. En kötü evinizdeki malzemelerden yapın. Ben canım çok çekse anında bi pasta yapıveriyorum.
Yüzünüze tükürmek para fırlatmak falan saçmalık v terbiyesizlik. Sizde nazlanmayın fazla naz aşık usandırır. Eşiniz hatalı sizde hatalısınız. Büyümeden çocuk yapmasaydınız keşke
Hakli mi adam öyle yapmaktaAdamın sabrını zorlamışsın o da allah ne verdiyse saydırmış
Yazık karnındakine.
Ahsjajseski konularınız varmış okumadım ama keşke bebek yapmasaydınız be canım
Adam 29 kız 18 imiş.
Haklı değil de yani pasta pasta pasta vazgec yanı kendısini frenleyip istemeseydi.evlilikte bir taraf alttan almalı.almadıysa almadı yarın alırdı pastayı bu kadar kavgayı gerektırecek kadar önemli değildi diye düşünüyorum.Hakli mi adam öyle yapmakta
Aynen öyle rica ederim18 yas herseyi acikliyor iste.
Cocuguyla beraber buyurler artik
Tskler bu arada
Başına buyrukluk bu değildir siz yanlış anlamışsınız. Almıyorsa sipariş vereceksiniz bu kadar çünkü canınız çekiyor. Başına buyrukluğun anlamı ise yapma denilen şeyi yapmak kimseyi dinlememektir. Sipariş vermenin bununla alakası yok. Siz eşinize ben sipariş vericem dediniz mi? Demediniz. Dediğinizde hayır mı dedi? Demedi. Bence siz evliliğide biraz yanlış anlamışsınız.Eşimden izindiz sipariş veremem başıma buyruk değilim hep bn yapıyorum bi kere hazır istedim bn tatlı dille canımın çektiğini kaç defa dedim
doktorum o konulara hiç girme çocuk konusu ve ülke konusu çok sıkıntılı durumdaAhsjajs
Fallenangel'cim üremek en büyük durtumuz ama.
G..tumuzun dibinde savaştan gelen milyonlarca millet çatır çatır sevişip doğuruyor bunların ne eksiği var ki :)
Memlekete kötü ve sürekli deli olayların döndüğü ailelerden dünyaya gelen (hepsi için demiyorum) manyaklar lazım.
Başına buyrukluk bu değildir siz yanlış anlamışsınız. Almıyorsa sipariş vereceksiniz bu kadar çünkü canınız çekiyor. Başına buyrukluğun anlamı ise yapma denilen şeyi yapmak kimseyi dinlememektir. Sipariş vermenin bununla alakası yok. Siz eşinize ben sipariş vericem dediniz mi? Demediniz. Dediğinizde hayır mı dedi? Demedi. Bence siz evliliğide biraz yanlış anlamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?