Gebeliğe Hazırlık yeni hamileler. hamilelige dair ne varsa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu arada kan hastanede verdim herşey normal
Bugünde sağlık ocağına ayri kan verdim ve hamilelik kaydı yaptılar. Bide ev taşınma olacak bakalım hayırlısı

Kizlar bu arada kan hastanede verdim herşey normal
Bugünde sağlık ocağına ayri kan verdim ve hamilelik kaydı yaptılar. Bide ev taşınma olacak bakalım hayırlısı
Keseyi gördünüz mu ? Kan testine göre pozitif benim de doktor gördükten sonra kayıt yapılacak dedi sağlık ocağındaki dr

Keseyi gördünüz mu ? Kan testine göre pozitif benim de doktor gördükten sonra kayıt yapılacak dedi sağlık ocağındaki dr
Evet benim 7+6 dır rahat gözüktü dun kayıt yaptı ve bugünde kan verdim yarin da sonuç

Hadi bakalım her şey yolunda demek çok şükür. Benim de yarın randevum, bakalım benim kese görünecek mi:) Çok şişlik var benim karnımda zor eğiliyorum, sizin de öyle mi? Umarım normaldir bu durum. Bu arada hcg değeriniz kaç olmuş

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de perşembe gideceğim 6. haftadayim
Amin hepimizin hesap ayarlarindan hamilelik takvimi var ne zaman doğacak bebegin tarih gir benim 18-01-2019 diye aralara eksi koy seninde bizimki gibi olsun

Benımde şiş 22. Bin küsür dedi doktor betaya maşallah iyi büyüyoruz :)

Gözükür inşallah :)) gözükür ama bence ya :)

Kızlar günaydın benden 2 gundur damla kahverengi akıntı geliyor doktoruma söyledim progestana basla hemen dedi sabah ögle aksam icicem korkuyorum ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…