- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
- Konu Sahibi melankolimm
Hayır lı olsun canımAslında tam adet günümdü. Normalde 28-30 günde olurum. Fakat çok ilginç bir şekilde geçen ay 24. gün adet oldum ve acaba bir problem mi var diye üzülmüştüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır lı olsun canımAslında tam adet günümdü. Normalde 28-30 günde olurum. Fakat çok ilginç bir şekilde geçen ay 24. gün adet oldum ve acaba bir problem mi var diye üzülmüştüm.
Çok teşekkürler canımAllah korusun. Sadece Allaha sığınıyorum. Dualarıma ekledim sizi
Keseyi gördünüz mu ? Kan testine göre pozitif benim de doktor gördükten sonra kayıt yapılacak dedi sağlık ocağındaki drKizlar bu arada kan hastanede verdim herşey normal
Bugünde sağlık ocağına ayri kan verdim ve hamilelik kaydı yaptılar. Bide ev taşınma olacak bakalım hayırlısı
Sordum önemli birşey değilmiş şükürBu hamilelik nişanı ama yine de sen bir doktora sor annem derdi hamile olduğumda burnum kanardı
Evet benim 7+6 dır rahat gözüktü dun kayıt yaptı ve bugünde kan verdim yarin da sonuçKeseyi gördünüz mu ? Kan testine göre pozitif benim de doktor gördükten sonra kayıt yapılacak dedi sağlık ocağındaki dr
Hadi bakalım her şey yolunda demek çok şükür. Benim de yarın randevum, bakalım benim kese görünecek mi:) Çok şişlik var benim karnımda zor eğiliyorum, sizin de öyle mi? Umarım normaldir bu durum. Bu arada hcg değeriniz kaç olmuşBuda kesem :)
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de perşembe gideceğim 6. haftadayimEvet benim 7+6 dır rahat gözüktü dun kayıt yaptı ve bugünde kan verdim yarin da sonuç
Amin hepimizin hesap ayarlarindan hamilelik takvimi var ne zaman doğacak bebegin tarih gir benim 18-01-2019 diye aralara eksi koy seninde bizimki gibi olsunAllah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de perşembe gideceğim 6. haftadayim
Benımde şiş 22. Bin küsür dedi doktor betaya maşallah iyi büyüyoruz :)Hadi bakalım her şey yolunda demek çok şükür. Benim de yarın randevum, bakalım benim kese görünecek mi:) Çok şişlik var benim karnımda zor eğiliyorum, sizin de öyle mi? Umarım normaldir bu durum. Bu arada hcg değeriniz kaç olmuş
Gözükür inşallah :)) gözükür ama bence ya :)Hadi bakalım her şey yolunda demek çok şükür. Benim de yarın randevum, bakalım benim kese görünecek mi:) Çok şişlik var benim karnımda zor eğiliyorum, sizin de öyle mi? Umarım normaldir bu durum. Bu arada hcg değeriniz kaç olmuş
maşallah hep böyle güzel sonuçlar alın inşallah. Darısı başıma:)Benımde şiş 22. Bin küsür dedi doktor betaya maşallah iyi büyüyoruz :)
Insallaaaah :))maşallah hep böyle güzel sonuçlar alın inşallah. Darısı başıma:)
Korkma, Allaha sığın. Dua et. Sürekli dua etKızlar günaydın benden 2 gundur damla kahverengi akıntı geliyor doktoruma söyledim progestana basla hemen dedi sabah ögle aksam icicem korkuyorum ya :/
Aynen öyle tabi icicem simdi bitane ilaçKorkma, Allaha sığın. Dua et. Sürekli dua et
Günde 3 tane içiyorum ben. Tabi iğneler hariç.Aynen öyle tabi icicem simdi bitane ilaç
İğneye de 2 gün sonra başlıcakmışız kan sulandırıcı coraspin iciyordum onu bırak progestana basla dedi senin ne şikayetin varkiGünde 3 tane içiyorum ben. Tabi iğneler hariç.