- 1 Ağustos 2015
- 175
- 451
- 103
- Konu Sahibi melankolimm
Yüksek düşük riskiİğneye de 2 gün sonra başlıcakmışız kan sulandırıcı coraspin iciyordum onu bırak progestana basla dedi senin ne şikayetin varki
Şiddetli kanama oldu 2 hafta boyunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek düşük riskiİğneye de 2 gün sonra başlıcakmışız kan sulandırıcı coraspin iciyordum onu bırak progestana basla dedi senin ne şikayetin varki
Hiii cok cok gecmis olsun Allahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin ya simdi nasilsiniz geliyormu kanama pekiYüksek düşük riski
Şiddetli kanama oldu 2 hafta boyunca
Amin insallah Teşekkür ederim. Aynı dileklerle.Hiii cok cok gecmis olsun Allahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin ya simdi nasilsiniz geliyormu kanama peki
Bol bol yatin bende aynisini yapicamAmin insallah Teşekkür ederim. Aynı dileklerle.
Evet maalesef. Sadece yatıyorum...
Canım insallah doktora gitmissindir benim oyle oldu bugün doktorum bebegimin canlı olmadigini yerinden düştüğünü lutfen oruc tutmayin evi pislik götürsün birseye fazla dokunmayin benim bebegim gittiKızlar günaydın benden 2 gundur damla kahverengi akıntı geliyor doktoruma söyledim progestana basla hemen dedi sabah ögle aksam icicem korkuyorum ya :/
Canım en iyisini yapiyorusun.bebegim karnimda ölmüş. Bir damla kahve rengi birşey görürseniz bile asla normal demeyin benim oyle oldu gittim keseden ayrılmış canlı değil dediAmin insallah Teşekkür ederim. Aynı dileklerle.
Evet maalesef. Sadece yatıyorum...
Aaaaa nasıl ya karnın agrımadımı veya ne bılıyım kan gelmedımı benım gectı yok kahverengilik ay ben cok üzüldüm şuanCanım en iyisini yapiyorusun.bebegim karnimda ölmüş. Bir damla kahve rengi birşey görürseniz bile asla normal demeyin benim oyle oldu gittim keseden ayrılmış canlı değil dedi
Progestanda kullanmadın mıBebegimi öğrenir ogrenmez ilk konumu açtım. Rabbim hayırlısıyla hepinize sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin.en iyi dileklerim sizinle ama takip edecem siz hep burda olun belki Rabbim bir daha kısmet ederse yine hayırlı haberleri veririm.
HayırProgestanda kullanmadın mı
Aaaaa üzüldüm ya şimdiHayir
Hayır
Evet bende suan sancılarim var dedim bir bakim evde düşük yapan arkadaşlar varmı diye . ne olur karninizdan rahatsizsaniz hicbisi yok dese bile tekrar tekrar gidin doktora bir damla bile gorseniz gidin ben günlük prd kullaniyorum 2 3 damla akmisti karnim iyi degil yorgun ve sağ bacagimda bile kasilmalar hissettimAaaaa üzüldüm ya şimdi
Ya wp grubu acsak bu kılo ıle de kontrol etsek mısal hamıle dıyetı gıbı cddyim bu konuda ben 2 aylık hamıleyım kılo fazla almak ıstemıyorum ılk hamılelgmde 20 kılo cıvarı aldımKaç haftalıksınız
Canım biz burda herşeyi takip ediyoruz oyle bir amacımız olsa zaten diger sosyal hesaplardan gorer gurup kurardık burdaki mantık kimse kimseyi bilmiyor tanimiyor ve bir birine yardim çare ariyoruz. Şurda en ozelimizi anlatiyoruz dertlerimizi sevinclerimizi birbirimizin sevgisine uzuntusune ortak.Ya wp grubu acsak bu kılo ıle de kontrol etsek mısal hamıle dıyetı gıbı cddyim bu konuda ben 2 aylık hamıleyım kılo fazla almak ıstemıyorum ılk hamılelgmde 20 kılo cıvarı aldım
Allah inşaallah hepinize tez vakitte bebek sahibi olmayı nasip etsin ablacım.Canım biz burda herşeyi takip ediyoruz oyle bir amacımız olsa zaten diger sosyal hesaplardan gorer gurup kurardık burdaki mantık kimse kimseyi bilmiyor tanimiyor ve bir birine yardim çare ariyoruz. Şurda en ozelimizi anlatiyoruz dertlerimizi sevinclerimizi birbirimizin sevgisine uzuntusune ortak.
Bu konuyu açmamin sebebi hamile kaldım ve hamilelige dair ne varsa paylaşalım diye diger hesaplara gerek yok ama ben düşük yapınca artık burasida boş kaldı. Allah kismet ederse yine kalirsam konumu devam ettirecem. Iyi akşamlar .
teşekkürlerMune abla
Allah inşaallah hepinize tez vakitte bebek sahibi olmayı nasip etsin ablacım.
Canım biz burda herşeyi takip ediyoruz oyle bir amacımız olsa zaten diger sosyal hesaplardan gorer gurup kurardık burdaki mantık kimse kimseyi bilmiyor tanimiyor ve bir birine yardim çare ariyoruz. Şurda en ozelimizi anlatiyoruz dertlerimizi sevinclerimizi birbirimizin sevgisine uzuntusune ortak.
Bu konuyu açmamin sebebi hamile kaldım ve hamilelige dair ne varsa paylaşalım diye diger hesaplara gerek yok ama ben düşük yapınca artık burasida boş kaldı. Allah kismet ederse yine kalirsam konumu devam ettirecem. Iyi akşamlar .
teşekkürlerMune abla
Sağol ablam. İlk düşüğüm olduğu icin baya bir üzüldüm kimin başına gelsede benim başıma gelmez. Güçlüyüm diye ama bazı gereksizler yuzunden kendimi çok uzdum ve bebeğim dayanamadı yine çok güçlüydü ama annesi ilk defa güçsüz durmuştu. Beni bırakıp gitti. Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin.