- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
- Konu Sahibi melankolimm
-
Eşin için hakiki olduğuna emin oldugunuz keçi boynuzu pekmezi çok iyiEwet pcos hastayım 6 ay femara kullandım düzenli adet oluyordum yumurtamda çatlıyordu ama eşimin sayısı düşük olduğu için nasiptede yok ya bunlar bahane gebelik oluşmadı bu ayda maydanoz süt buharına oturdum soğan kürü yaptım eşime çakşır kökü suyu keçi boynuzu özüfalan yedirdim merak ettiğim bir ayda hormonlarım eskiye döndü de o yzden mi adetim gelmedi yada kist mi oluştu yoksa gebelik mi oluştu eğer gebelik oluşsaydı testte görünmeme ihtimali olabilir mi geç göllenme falan olduysa kısacası kafamda deli sorular
Farkindaysan aramizda 3 4 gün var hadi bakalım ne ve neler yasicaz hangisi daha sabırsız heycanla merak ediyorumİnan nasıl yaptığımı bende hatırlamıyorum
Hamilelik günlüğündeki yönlendirmeleri Uygulayarak yapmıştım
Benim yaşadıklarımı asla yaşamanı istemem, umuyorum ki çok kolay çok güzel bir gebelik süreci geçirirsinFarkindaysan aramizda 3 4 gün var hadi bakalım ne ve neler yasicaz hangisi daha sabırsız heycanla merak ediyorum
Sizin ilk miBenim yaşadıklarımı asla yaşamanı istemem, umuyorum ki çok kolay çok güzel bir gebelik süreci geçirirsin
Evet ilk gebeliğim çok tecrübesizim. Sürekli yatmak zorundayım üstelikSizin ilk mi
Benim ikinci hamileligimi duyanlar şok olacaklar oğlum 4 yaşında ve en geç getiren benim çünkü hem hamileliğim hem doğumum hemde oğlumu ln bebeklik dönemi çok kötü geçti o yüzden çok korkuyorum insallah bu gebeligimden bir hayır görürüm. O kadar çok korkuyorum ki korkmaktan dusurmesem bebeği iyi olur sırf bu yüzden oda hasas olmuş bakalım ne olacak inşallah ikimiz de yaşamayız çünkü gerçekten ilk hamileligim gibi olmasından korkuyorum.Evet ilk gebeliğim çok tecrübesizim. Sürekli yatmak zorundayım üstelik
Allah korusun. Sadece Allaha sığınıyorum. Dualarıma ekledim siziBenim ikinci hamileligimi duyanlar şok olacaklar oğlum 4 yaşında ve en geç getiren benim çünkü hem hamileliğim hem doğumum hemde oğlumu ln bebeklik dönemi çok kötü geçti o yüzden çok korkuyorum insallah bu gebeligimden bir hayır görürüm. O kadar çok korkuyorum ki korkmaktan dusurmesem bebeği iyi olur sırf bu yüzden oda hasas olmuş bakalım ne olacak inşallah ikimiz de yaşamayız çünkü gerçekten ilk hamileligim gibi olmasından korkuyorum.
Öyle aldım canım bakalım neyse bayramdan sonra ortaya çıkar artık hakkımızdan hayırlısıEşin için hakiki olduğuna emin oldugunuz keçi boynuzu pekmezi çok iyi
Canım ben üyeye verdim şifremi emailimi o yaptı bende yapamamıştımAleynanur41 . Hamilelim takvimini yaptım olmadı bakabilir misin galiba s3nde boyle bir sorun yaşadın nasıl yaptın 18.01.2019 yaptım. gerekli formata bilmem ne yazın gibi bir başlık çıktı
Düşük tehlikesinden ötürü mü yatmak zorundasınız?Evet ilk gebeliğim çok tecrübesizim. Sürekli yatmak zorundayım üstelik
Evet maalesef.Düşük tehlikesinden ötürü mü yatmak zorundasınız?
Çok geçmiş olsun bebeğiniz tutunup sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşAllahEvet maalesef.
gun ay yilin arasina nokta degil - isareti koyunolmadı
Adetin 29.gunune kadar nasıl beklediniz ya da adetleriniz düzensiz mıydıHepinize iyi günler diliyorum.
Ben de dün acile gidip kan tahlili yaptırdım. Adetimin 29.günüydü ve sonuç 127 çıktı. Çarşamba randevu aldım, doktora gideceğim bakalım. Sol kasığımın yukarısında göbeğime doğru biraz ağrı oluyor, şişlik var gibi sanki hissediyorum şimdiden. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla doğsun inşallah bebeklerimiz.
Amin canım hayırlı haberlerini bekliyoruzHepinize iyi günler diliyorum.
Ben de dün acile gidip kan tahlili yaptırdım. Adetimin 29.günüydü ve sonuç 127 çıktı. Çarşamba randevu aldım, doktora gideceğim bakalım. Sol kasığımın yukarısında göbeğime doğru biraz ağrı oluyor, şişlik var gibi sanki hissediyorum şimdiden. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla doğsun inşallah bebeklerimiz.
Aslında tam adet günümdü. Normalde 28-30 günde olurum. Fakat çok ilginç bir şekilde geçen ay 24. gün adet oldum ve acaba bir problem mi var diye üzülmüştüm.Adetin 29.gunune kadar nasıl beklediniz ya da adetleriniz düzensiz mıydı
Canım sıcaktan tansiyonun filan mı yükseldi acaba, ihmal etme mutlaka doktora görün benceAy kızlar benim bugun burnum kanadı öyle kanayan varmı birazdan da doktora gidicem aslında sorucam ama korktum pazara gittim geldim gelirken 1 2 hapşurdum eve bi geldim ıslaklık var burnumda bi peçeteyi sürdüm kan geldi korktum ya
Bu hamilelik nişanı ama yine de sen bir doktora sor annem derdi hamile olduğumda burnum kanardıAy kızlar benim bugun burnum kanadı öyle kanayan varmı birazdan da doktora gidicem aslında sorucam ama korktum pazara gittim geldim gelirken 1 2 hapşurdum eve bi geldim ıslaklık var burnumda bi peçeteyi sürdüm kan geldi korktum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?