Gebeliğe Hazırlık yeni hamileler. hamilelige dair ne varsa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşin için hakiki olduğuna emin oldugunuz keçi boynuzu pekmezi çok iyi

İnan nasıl yaptığımı bende hatırlamıyorum
Hamilelik günlüğündeki yönlendirmeleri Uygulayarak yapmıştım
Farkindaysan aramizda 3 4 gün var hadi bakalım ne ve neler yasicaz hangisi daha sabırsız heycanla merak ediyorum

Evet ilk gebeliğim çok tecrübesizim. Sürekli yatmak zorundayım üstelik
Benim ikinci hamileligimi duyanlar şok olacaklar oğlum 4 yaşında ve en geç getiren benim çünkü hem hamileliğim hem doğumum hemde oğlumu ln bebeklik dönemi çok kötü geçti o yüzden çok korkuyorum insallah bu gebeligimden bir hayır görürüm. O kadar çok korkuyorum ki korkmaktan dusurmesem bebeği iyi olur sırf bu yüzden oda hasas olmuş bakalım ne olacak inşallah ikimiz de yaşamayız çünkü gerçekten ilk hamileligim gibi olmasından korkuyorum.

Allah korusun. Sadece Allaha sığınıyorum. Dualarıma ekledim sizi

Hepinize iyi günler diliyorum.
Ben de dün acile gidip kan tahlili yaptırdım. Adetimin 29.günüydü ve sonuç 127 çıktı. Çarşamba randevu aldım, doktora gideceğim bakalım. Sol kasığımın yukarısında göbeğime doğru biraz ağrı oluyor, şişlik var gibi sanki hissediyorum şimdiden. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla doğsun inşallah bebeklerimiz.

Adetin 29.gunune kadar nasıl beklediniz ya da adetleriniz düzensiz mıydı

Amin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Ay kızlar benim bugun burnum kanadı öyle kanayan varmı birazdan da doktora gidicem aslında sorucam ama korktum pazara gittim geldim gelirken 1 2 hapşurdum eve bi geldim ıslaklık var burnumda bi peçeteyi sürdüm kan geldi korktum ya

Canım sıcaktan tansiyonun filan mı yükseldi acaba, ihmal etme mutlaka doktora görün bence

Bu hamilelik nişanı ama yine de sen bir doktora sor annem derdi hamile olduğumda burnum kanardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…