Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun bende aynisini yaptim. Bakalim bugun bulanti olcak migunaydın kızlar bulantıya uyandım hemen bi lokma ekmek arası peynır yedim
O haftalarda bende öyleyim çok şükür toparlandı m canimNe guzel ya bisiler yiyebiliyorsaniz. ben ruyalarimda goruyorum artik yemek yedigimi. Hersey kokuyor. Cubuk krakerden leblebiden bile tiksindim.
Sevindim canim adinaO haftalarda bende öyleyim çok şükür toparlandı m canim
İnşallah sende bir an önce kurtuluşunun bulantilar dan tatlimSevindim canim adina
İnsallah adasim :)İnşallah sende bir an önce kurtuluşunun bulantilar dan tatlim
Kesinlikle katılıyorum. Kilo vermek problem değil. Elbette alınan kilo verilir ancak sarkma çatlama oranı artar. Böyle bir durumuda hiçbirimiz yaşamak istemeyiz. O nedenle hamileyim deyip koyvermeyi kendi adıma doğru bulmuyorumyanlış anlaşılmasın da bu kilonun sevilcek bi yanı yok, güzel ve sevimli gösterip insanları yanlış yönlendirmeyin yok sonradan verilir yok emzirince verilio vs. catlayan ve sarkan deri düzelmez öyle kilo vererek. kim ister pörsümüş vucut ve göğüsleri. lütfen dikkat edin hem kolay doğum için, hem de sonradan psikolojinizin bozulmaması için.
Tuğçe mi isminİnsallah adasim :)
Haklısınız kızlar ilk hamileligim de 28 kilo aldım vermek için çok zorlandım çok dikkat edin yemeyin demiyorum ama abartmadan sağlıklı şekilde beslenir beN bu hamileligim de çok dikkat ediyorum 16. Haftama gireceğim yarın daha kilo almadimKesinlikle katılıyorum. Kilo vermek problem değil. Elbette alınan kilo verilir ancak sarkma çatlama oranı artar. Böyle bir durumuda hiçbirimiz yaşamak istemeyiz. O nedenle hamileyim deyip koyvermeyi kendi adıma doğru bulmuyorum
Evet canim tugceTuğçe mi ismin
Uvvv Süpersiniz. Bundan sonraki haftalarda almanız gerekiyor sanırım. Sağlıklı beslenirsek zaten çok kilo almayız. 11. Haftadayim bende henüz almadimHaklısınız kızlar ilk hamileligim de 28 kilo aldım vermek için çok zorlandım çok dikkat edin yemeyin demiyorum ama abartmadan sağlıklı şekilde beslenir beN bu hamileligim de çok dikkat ediyorum 16. Haftama gireceğim yarın daha kilo almadim
Evet canim tugce
Yavaş yavaş başlarım almaya sanırım canimUvvv Süpersiniz. Bundan sonraki haftalarda almanız gerekiyor sanırım. Sağlıklı beslenirsek zaten çok kilo almayız. 11. Haftadayim bende henüz almadim