Yeni hamileler.... birlikte saglıklı beslenip kilo kontrolü yapalım mı

Ben acaip istahli olup ciktim ya :KK43:bdoyma hissimi kaybettim resmen :KK43: 176 boyum var 65 idim.simdi 72 olmusum :KK43:( yaaa biri bana dur desinnn ben doguma 100 olurum heralde :KK43:

ben pek birşey yiyemiyorum oglen olsun sabah olsun sadece akşam yiyorum sakıncalı mı sizcce

ben pek birşey yiyemiyorum oglen olsun sabah olsun sadece akşam yiyorum sakıncalı mı sizcce
annemin bir lafı vardır. sabah yemeyen bir buçuğu, akşam yer iki buçuğu diye:))
Sağlıklı insan için bile zararlı dengesiz beslenmiş birden yüklenmiş oluyorsun ve akşam 7den sonra yememek gerekiyor sindirilebilmesi için. hamilelikte bol bol yağ yapmak istemiyorsan biraz yayman lazım derim

devamlı lablebi kraker galeta yiyorum kendimi şişmiş gibi hissediyorum. kilo alacam bu gidişle. yeşillik yemek et yiyemiyorummmmmmmmmmmmmm

annemin bir lafı vardır. sabah yemeyen bir buçuğu, akşam yer iki buçuğu diye:))
Sağlıklı insan için bile zararlı dengesiz beslenmiş birden yüklenmiş oluyorsun ve akşam 7den sonra yememek gerekiyor sindirilebilmesi için. hamilelikte bol bol yağ yapmak istemiyorsan biraz yayman lazım derim

haklısın galiba canım

bugün doktora gittim kuzumu gördüm kocaman olmuş kafası kolları şekillenmeye başlamış:) bugün iştahım gayet açıktı. bulantım bugün azdı. yedikçe yedim......

sabahları ne yiyorsunuz arkadaşlar.Ben şu an meyve yiyorum..Peynir filan yiyemiyorum

kızlar dikkat edin kilolarııza falan, Bazı bayanların boyları kısaymış bi de üstüne 20 kilo falan almayın. Size söylüyorum ama ben de kendime dikkat edemiyorum. Ben 1,70 im en azından burdan kurtarırım diye düşünüyorum:))

artık bulantılarım azaltı:) genelde meyve yiyorum çünkü kokusuz:) evde doğru dürüst yemek pişmiyo ben daha mutfaga giremediğim için. kızımada pilav mantı makarna falan yapabiliyorum. dün fırına tavuk attım ama o pişene kadar mahvoldum. balkonu açmama rağmen ev fena koktu sanki. şindilik aynı kilodayım 60 kiloyum. bakalım kaçla biter. 9+5 günlük bebeğim

bende dün dr tartıldım 63 kg ayakkabılar ağır geldi herhalde

Ne guzel ya bisiler yiyebiliyorsaniz. ben ruyalarimda goruyorum artik yemek yedigimi. Hersey kokuyor. Cubuk krakerden leblebiden bile tiksindim. :KK43:

X