- 27 Ağustos 2011
- 144
- 1
yooo aksıne yumusadı canım ama ben glııssın sac spreyını kullanıyorum banyodan sonra krem olarak
aynen bende direk ondan sıktım sacıma bemıx kokmasın dıye ama sertleştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yooo aksıne yumusadı canım ama ben glııssın sac spreyını kullanıyorum banyodan sonra krem olarak
tabi tanışalım zuhal ben
22 yasındayım ankaradayım meslegım cevık kuvvet bebegım
sana oyle gelmıstır ya devam et bı bakalım canım
Ben de GuL M.o cnm
Bende 21 yasindayim evliyim 1 senedir fransada yasiyorum.
memnun olduk tatlım artık bızımle hayatına anlam gelcek haaaa
kızlar ben cıkıyorum çok uykum gledii hadi kendınıze iyi bakıın öpüyorum siziii
kızlar ben bı banyoya gıreyım belkı yatarım yarın 5te kalkcamda gorusuruz yarın aksam
Kizlar bi topic vardi esinize ilk ne zaman reszil oldunuz diye bulamadim ya az gulmek istiyorum da komik olaylar var
yok canım ne başka geyigi geyik yapacak vakit bulamadım kocamla kızım dışarı çıkmışlardı onlar gitmişken azcık oturayım dedim ama çabuk geldiler kızımda içeri girer girmez bilgisayarım başına geçmiş hemen kapatım oyun açmış cadı bidahada giremedimnıye fazla kalamıyorsun yoksa baska geyıklerdemı mısın haaaaaaaaaaaaa
nereye gittin kutla kutlaaaa
nysia yakaladım seniiii oyun bölümündesinnn...buraya uğrayın yavvvv....
aaaa benden başka kimse yok kııızzlaaaar nerdesiniz yaaaaa hadi gelin azcık vakit buldum geyige geldim ama kimse yok kızıyorum ama benim şansımmı yok ne
bacım ben uye oldugumdan beri forumkolik oldum :)) oyunda olsamda ugruyorum canım buralarada her zaman burdayım