******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

benımkı bana ne yazmıs bak

canım dogumgunun farkındayım ıptal edemedım uzgunum

bak gordunmu suprız falan yok ortada bende sunu yazdım

bosver askım ya saglık olsun onemlı deıl

o zaman acıp trip yap,ama bak tekrarlıyorum bir daha sakın sen açma bu konuyu.kendini ağırdan sat daha kıymetli olursun benden söylemesi...

ınsallah oyledır valla unutursa bende dedıklerımın hıcbırını yapmam haaaaaa:KK19::KK19::KK19::KK19:

cok fazla kendini ümitlendirme sen yinede her ihtimale hazırlıklı ol gercektende işi varsa zaten soylemisti biliyordum diyebil boylece cok fazla uzulmemis olursun
gerci bende senle aynı durumda olsam kesinlikle ümitlenirdim :KK70: hatta bırak ümidi kesin süpriz yapıcak diyip o gune kadar beklerdim işin birazcık zor olsa gerek :KK70:
artık haberleri verirsin ne olup ne bittigini bizide merakta bırakmazsın olar mı :KK70:

cok fazla kendini ümitlendirme sen yinede her ihtimale hazırlıklı ol gercektende işi varsa zaten soylemisti biliyordum diyebil boylece cok fazla uzulmemis olursun
gerci bende senle aynı durumda olsam kesinlikle ümitlenirdim :KK70: hatta bırak ümidi kesin süpriz yapıcak diyip o gune kadar beklerdim işin birazcık zor olsa gerek :KK70:
artık haberleri verirsin ne olup ne bittigini bizide merakta bırakmazsın olar mı :KK70:

olur olur haber verırım canım arada bı foruma ugrayın sızde yanıı:KK20::KK20::KK20:

slm :)) konu ne ben ilk defa bi geyik topigine katilyiorumda :KK70:en basindan okumaya usendim ozetlerseniz super olur:)

slm :)) konu ne ben ilk defa bi geyik topigine katilyiorumda :KK70:en basindan okumaya usendim ozetlerseniz super olur:)
hosgeldın canım geyıgımıze bız hergun burda toplanıp geyık yapıyoruz oyle bırbırımızı tanıttık baslarda arkadas olduk falan bazen dertlesıyoruz bazen mutluluklarımızı paylasıyoruz ama hep aynı arkadaslar gelıyor buraya sende hosgeldın canım artık burası senınde geyık topıgın hayırlı olsun
Arkadaşıma aynen katılıyorum :KK53:
yukarıda yazdıgımı sanada yazmıs olayım canm
selam bende cok skliyorm suanda sohbet edelim miii :2:

bızde sıkılıyoruz sohbete baslayalım

X