- 22 Nisan 2010
- 2.045
- 12
bende hataydayım 25 yaşındayım evliyimmmm hamileyimmmbunu eklemezsem olmazzz
aman eklemezse olmaz zaten :122::122:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende hataydayım 25 yaşındayım evliyimmmm hamileyimmmbunu eklemezsem olmazzz
sıkılınca cık cık gel tatlım unutma bızı
sıkılınca cık cık gel tatlım unutma bızı
aman eklemezse olmaz zaten :122::122:
bende yapıyorum onu canım haftada bı kere yapılıyo ayın 4 unde yaptım ıste en son senle bu konuda ıyı anlascaz sacıma surmedıgım kalmadıtamam unutmam bende sacıma sinamekili kür yaptım belki duymuşsunuzdur saç uzatan onu yıkıycamda 1saatım kaldı öle oyalanmaya calısıyorum işte :
cillikiz ve ebru tolga nereye kaçtınııızzzzz....
ben ilk kez yaptım bakalm bı anda uzamasını beklemıorum zaten
bide selective protek ammino keratin aldım geçen onu yaptım super oldu sacım tavsiye ederim :)
deneyımlerımızı paylaşalım :)
bencede paylasalım ben sıgır ılıgı yaptım bı ara lavanta kürü uyguladım hatta cayını bıle ıctım turp suyu yaptım entele otu yaptım barcelona yagı yaptım sarımsak yagı kullandım yılan yagı kullandım daha saayıyımmı bılmıyoru yanı
bencede paylasalım ben sıgır ılıgı yaptım bı ara lavanta kürü uyguladım hatta cayını bıle ıctım turp suyu yaptım entele otu yaptım barcelona yagı yaptım sarımsak yagı kullandım yılan yagı kullandım daha saayıyımmı bılmıyoru yanı
yuuuhhhhh
anjelique85 çalışıyo musun?
hahahahah sürmedgın bi ben kalmışm yaa saçı bukadaryormak iyi değil sonucta bunlar iyi gelio bıyandan ama yan etkılerıde olabılırr
kız valla daha hatırlamadıklarımda var yanıı sacımla cok ugrasırım durup durup renk degıstıtrırım ben
yooooo onada yaparım sevıyo benım bakm yapmamısenin koca yandı desene adam 2 günde kaçar kıızzz bu saçına acayip acayip şeyler sürüyo diyeee
bende cok boyarım oyuzden mahvoldu zaten sımdı demet akalının sabıka klibindekı renge boyadım :)) bu bı kaç ay gider