******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

tamam unutmam bende sacıma sinamekili kür yaptım belki duymuşsunuzdur saç uzatan onu yıkıycamda 1saatım kaldı öle oyalanmaya calısıyorum işte ::KK1::KK1::KK1:
bende yapıyorum onu canım haftada bı kere yapılıyo ayın 4 unde yaptım ıste en son senle bu konuda ıyı anlascaz sacıma surmedıgım kalmadı
cillikiz ve ebru tolga nereye kaçtınııızzzzz....

kızlar hıc durmuyonuz bı yerınızde:KK47::KK47::KK47::KK47:

ben ilk kez yaptım bakalm bı anda uzamasını beklemıorum zaten
bide selective protek ammino keratin aldım geçen onu yaptım super oldu sacım tavsiye ederim :)
deneyımlerımızı paylaşalım :)

ben ilk kez yaptım bakalm bı anda uzamasını beklemıorum zaten
bide selective protek ammino keratin aldım geçen onu yaptım super oldu sacım tavsiye ederim :)
deneyımlerımızı paylaşalım :)

bencede paylasalım ben sıgır ılıgı yaptım bı ara lavanta kürü uyguladım hatta cayını bıle ıctım turp suyu yaptım entele otu yaptım barcelona yagı yaptım sarımsak yagı kullandım yılan yagı kullandım daha saayıyımmı bılmıyoru yanı

suandada sınamekı ye basladım ama umudum var bak sacım 4 gunde bu kadar dıbım geldı yenı boyatmıstım cunku canım

Eklentiler

• $DSC03215.jpg
    $DSC03215.jpg
    151,9 KB · Görüntüleme: 25
bencede paylasalım ben sıgır ılıgı yaptım bı ara lavanta kürü uyguladım hatta cayını bıle ıctım turp suyu yaptım entele otu yaptım barcelona yagı yaptım sarımsak yagı kullandım yılan yagı kullandım daha saayıyımmı bılmıyoru yanı

yuuuhhhhh :KK60::KK37::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

hahahahah sürmedgın bi ben kalmışm yaa saçı bukadaryormak iyi değil sonucta bunlar iyi gelio bıyandan ama yan etkılerıde olabılırr

bende cok boyarım oyuzden mahvoldu zaten sımdı demet akalının sabıka klibindekı renge boyadım :)) bu bı kaç ay gider :KK52:

X