******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

kızlar bugun yarim için tişort sıparısı verdım uzerıne ıkımızın resmını koydurdum 31 mılyon tuttu cokmu sızce haa kazıkmı yedım ama penyesının malı 1. sınıfmıs gercı gıymeyecek saklar yada gıyer bılmyorum ama ıyı olsun dedım

yooo çok iyi fiyatı.ben sihirli kupa yaptırmıştım kızılayda 4 yıl rahat oldu 20 liraya.resimlerimizi koydular kupa siyah içine sıcak su koyunca foto çıkıyo...

yooo çok iyi fiyatı.ben sihirli kupa yaptırmıştım kızılayda 4 yıl rahat oldu 20 liraya.resimlerimizi koydular kupa siyah içine sıcak su koyunca foto çıkıyo...

bırtanede kupa yaptırcam ama sıyah degıl beyaz olsun ıstıyorum cunku soguk seyler ıctıgındede cıksın cok guzel planlarım var kızlar sevgılıler gunu ıcın hazırlıycam daha cok var ama cok guzel seyler yapmayı dusunuyorum o gecen sene bana tektas aldı yılın askı oskarı aldı bırde gul aldı ben ona hıcbırsey almadım

Son düzenleyen: Moderatör:
bırtanede kupa yaptırcam ama sıyah degıl beyaz olsun ıstıyorum cunku soguk seyler ıctıgındede cıksın cok guzel planlarım var kızlar sevgılıler gunu ıcın hazırlıycam daha cok var ama cok guzel seyler yapmayı dusunuyorum o gecen sene bana tektas aldı yılın askı oskarı aldı bırde gul aldı ben ona hıcbırsey almadım

tişortü sevgililer günü için mi yaptırıyosun?

tişortü sevgililer günü için mi yaptırıyosun?

evet sımdılık oyle dusunuyorum bakalım ama sadece bu degıl bak anlatayım sızınde fıkrınız olur belkı sızde yaparsınız
once kırtasıyeden mukavva alcam cok guzel bı kutu yapcam kutunun ustunu kalp seklınde oyacam ve ıkımızın resmını yapıstırcam kutunun dısını yapıskanlı kagıtlarla kaplıyvcam kutunun ıcınıde ıpek bırseyle doseyecem sandık gıbı olacak yanı kızlar kurdelelr falanda eklıycem
grı bı atkı ormustum onu koycam
bu sparıs verdıgım tısortu koycam
seffaf anahtarlık yaptırcam ıkımızın resmı gorunecek ıcınde
cok guzel bır ask sarkısından ıkımızın tum fotolarından klıp hazırlayacam cd ye
bırde tras setı alıp koycam ıcıne
herhangi bir şalıma parfumumden sıkıp koycam
bı tanede kalplı cıkolata alcam pastaneden onu koycam
bır tane suslu kese alcam ıcınede renk renk kagıtlara yazılmıs senı bu yuzden sevıyorum senı su yuzden sevıyorum gıbı notlar yazcam bukup keseye koycam kızlar
kutunun ıcınde de darmadagan taslar boncuklar oyle suslu gorunsun dıye koymayı dusunuyorum bırde saat yaptırayım saate baktıkca benı gorsun ıstıyorum sızce onuda yaptırayımmı yetermı kızlar yada baska onerılerınız varmı yalnız duvar saatınden bahsedyorum kol saatı degıl.gecen dogumgununde kol saatı aldım 345 mılyona fenerıumdan

Son düzenleyen: Moderatör:
baska ne yapabılırım yaw dusunuyorum kızlar not alıyorum gordugum her guzel sozu yazıyorum

kokoşş sevgilin daha ne istiyo ki,
güzel hatunn hem de çook
romantik bi de
daha nolsunn :KK69:

evet sımdılık oyle dusunuyorum bakalım ama sadece bu degıl bak anlatayım sızınde fıkrınız olur belkı sızde yaparsınız
once kırtasıyeden mukavva alcam cok guzel bı kutu yapcam kutunun ustunu kalp seklınde oyacam ve ıkımızın resmını yapıstırcam kutunun dısını yapıskanlı kagıtlarla kaplıyvcam kutunun ıcınıde ıpek bırseyle doseyecem sandık gıbı olacak yanı kızlar kurdelelr falanda eklıycem
grı bı atkı ormustum onu koycam
bu sparıs verdıgım tısortu koycam
seffaf anahtarlık yaptırcam ıkımızın resmı gorunecek ıcınde
cok guzel bır ask sarkısından ıkımızın tum fotolarından klıp hazırlayacam cd ye
bırde tras setı alıp koycam ıcıne
herhangi bir şalıma parfumumden sıkıp koycam
bı tanede kalplı cıkolata alcam pastaneden onu koycam
bır tane suslu kese alcam ıcınede renk renk kagıtlara yazılmıs senı bu yuzden sevıyorum senı su yuzden sevıyorum gıbı notlar yazcam bukup keseye koycam kızlar
kutunun ıcınde de darmadagan taslar boncuklar oyle suslu gorunsun dıye koymayı dusunuyorum bırde saat yaptırayım saate baktıkca benı gorsun ıstıyorum sızce onuda yaptırayımmı yetermı kızlar yada baska onerılerınız varmı yalnız duvar saatınden bahsedyorum kol saatı degıl.gecen dogumgununde kol saatı aldım 345 mılyona fenerıumdan

yeter canım fazla abartma bence...çok erken başlamışsın yalnız...

yeter canım fazla abartma bence...çok erken başlamışsın yalnız...

olsun olsun anca cunku bırcok yerden bırseyler almam gerekıyor ama hala geyıkte olursanız o zamana kadar sıze hepsının boyboy fotosunu koyarım ayy sımdıden heyacanlandım sunu yapma bence dedıgınız brsey varmı

şal koymak yerıne guzel bır mendıl gıbı bırseye duz renk olan bırseye ısımlerımızı mı yazsam dıkıs olarak dıkısle bırseyler yazsam daha anlamlı ben dur oyle yapayım

kızlar bu hafta sonu benım dogum gunum benımkı sımdı yazdı hafta sonu ben bos degılım ıslerım var dıye acaba gercekten ısı mı var yaaa

şal koymak yerıne guzel bır mendıl gıbı bırseye duz renk olan bırseye ısımlerımızı mı yazsam dıkıs olarak dıkısle bırseyler yazsam daha anlamlı ben dur oyle yapayım

yokkk bence şal daha güzel olur.ama kullandığın bişi olsun.tanısın yani onu...

kızlar bu hafta sonu benım dogum gunum benımkı sımdı yazdı hafta sonu ben bos degılım ıslerım var dıye acaba gercekten ısı mı var yaaa

dogum gunun kutlu olsun ozaman simdideen :) erkek arkadasın nasıl biri bilmiyorum ama belkid supriz yapmayı planlıyordur mesela sen o yok diye uzuldugun bir anda
seni cok mutlu ederek yanında bulunur ihtimalleri göz ardı etmemek lazım :KK70:

cunku bızım ıslerımızden dolayı pek gorusemyoruz bı tek pazar ızınlıyım ben oda pazar ben bos degılım dedı acaba benı kandırıyormu suprız yapacak olmasın umıtlenmeyım ama:KK43::KK43::KK43::KK43:

ümitlenme ama belki sürpriz yapacaktır.eğer yapmazsa da boşver gitsin peşinden koşsun acıcık senin...

dogum gunun kutlu olsun ozaman simdideen :) erkek arkadasın nasıl biri bilmiyorum ama belkid supriz yapmayı planlıyordur mesela sen o yok diye uzuldugun bir anda
seni cok mutlu ederek yanında bulunur ihtimalleri göz ardı etmemek lazım :KK70:

ınsallah oyledır valla unutursa bende dedıklerımın hıcbırını yapmam haaaaaa:KK19::KK19::KK19::KK19:

ümitlenme ama belki sürpriz yapacaktır.eğer yapmazsa da boşver gitsin peşinden koşsun acıcık senin...

cumartesı ıl dısına gıtcekmıs dugune pazardan pazartesıne kadarda nobetı varmıs oyle dıyo gıtmek zorundamısın dedım evet dedı beraber calıstıgım arkadasım dedı

cumartesı ıl dısına gıtcekmıs dugune pazardan pazartesıne kadarda nobetı varmıs oyle dıyo gıtmek zorundamısın dedım evet dedı beraber calıstıgım arkadasım dedı

senin doğum günün cuma değil miydi?ayrıca da bi daha ne sor işin var mı diye,ne doğum günü hatırlat,ne de gidiyo musun diye sakın sorma....

X